Prima pagină » International » Ea este amanta secretă a lui Vladimir Putin. Cu ce se ocupă și de ce o ține liderul Kremlinului ascunsă în Elveția

Ea este amanta secretă a lui Vladimir Putin. Cu ce se ocupă și de ce o ține liderul Kremlinului ascunsă în Elveția

16 mart. 2022, 17:19,
BZI.ro, în International

Potrivit publicației Page Six, liderul de la Kremlin ar avea o relație cu celebra gimnastă Kabaeva, iar împreună au patru copii, lucru care nu a fost confirmat niciodată de cei doi.

Aceeași publicație a scris că amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, se ascunde în Elveția, cu cei patru copii ai lor, potrivit mediafax.ro

Cine este, de fapt, amanta lui Vladimir Putin?

”În timp ce Putin îşi duce atacul asupra Ucrainei, atacând cetăţeni nevinovaţi şi provocând o criză a refugiaţilor, familia sa este ascunsă într-o cabană foarte privată şi foarte sigură undeva în Elveţia, cel puţin deocamdată, după cum ne-a spus o sursă”, scrie publicaţia americană.

Potrivit sursei citate, Alina Kabaeva este ”o gimnastă olimpică câștigătoare de aur” și ar avea patru copii cu liderul rus, în vâstă de 69 de ani, chiar dacă cei doi nu au recunoscut niciodată acest lucru.

”Cei doi au două fete gemene, în vârstă de 7 ani, născute în apropiere de Lugano, Elveţia, în februarie 2015. Se crede că au şi alţi doi copii”, potrivit
Page Six, citat de știri.md cu trimitre la mediafax.ro
”Alina are doi băieţi şi doi gemeni cu Putin şi s-au născut în Elveţia”, a declarat o sursă pentru Page Six despre presupuşii copii ai lui Putin cu Kabaeva, 38 de ani.

”Toţi copiii au paşapoarte elveţiene”, informează New York Post.

Potrivit surselor citate, Putin s-ar ascunde în Siberia, de unde comandă ”operațiunea specială” demarată pe 24 februarie, în Ucraina.

Elveţia a renunţat la proverbiala-i neutralitate şi s-a declarat de acord cu sancţiunile impuse Rusiei de către comunitatea internaţională, astfel, în aceste momente, Moscova trece printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere economic, după scanțiunile primite, dar și după ce mai multe companii și-au oprit activitățile pe teritoriul ei.

Invazia declanșată de Vladimir Putin în Ucraina a mobilizat întreaga lume pentru a sprijini Kievul. Săptămânia viitoare, liderii europeni și ai Alinaței NATO se vor întruni pentru a discuta pe tema războiului dintre Rusia și Ucraina, la summit va participa și Joe Biden, liderul SUA, care își va demonstra susținerea față de Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *