Prima pagină » Actualitate » Ea este amanta covrigarului Marcel Ciolacu. Tânăra a pozat nud în reviste pentru adulți

Ea este amanta covrigarului Marcel Ciolacu. Tânăra a pozat nud în reviste pentru adulți

30 sept. 2024, 12:37, 1 ,
Redacția BZI în Actualitate

Covrigarul Marcel Ciolacu se dă drept un familist convins, dar și-a părăsit soția, Roxana, cu care a fost căsătorit mai bine de 20 de ani și alături de care are un fiu, pentru o amantă.

În ciuda imaginii sale de om de familie, covrigarul Ciolacu a ales să-și refacă viața alături de Sorina Docuz, fostă Miss Buzău, cu 23 de ani mai tânără decât el.

Cine este amanta lui Marcel Ciolacu? Sorina Docuz are 32 de ani

Sorina Docuz are 32 de ani și a fost anterior căsătorită cu primarul Robert Negoiță, cu care are un copil. După un divorț rapid de Negoiță, ea s-a recăsătorit, însă relația cu Ciolacu a adus-o din nou în prim-planul politic. Deși nu este primul lider PSD care are o relație cu o parteneră mai tânără, cazul lui Ciolacu amintește de situații similare din trecut, cum ar fi relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase.

Sorina Docuz și-a câștigat notorietatea după ce a pozat goală în reviste pentru adulți, dar și prin legăturile sale cu lumea politică și afacerile derulate prin diverse firme.

Vă aducem aminte că Ciolacu a divorțat discret de soția sa la notar, pentru a-și oficializa relația cu Sorina. Presa locală susține că aceasta este tot mai prezentă în cercurile de putere, fiind văzută frecvent la sediul PSD din Kiseleff și la vila premierului din Pipera. Legătura lor strânsă ar fi facilitat numirea surorii Sorinei, Elena Arghir, într-o funcție importantă în Consiliul de Administrație al Loteriei Române, un loc rezervat de obicei membrilor PSD.

Se pare că Marcel Ciolacu este mai preocupat de domnișoare și viața personală decât adevăratele probleme ale românilor, cei care l-au pus la conducerea țării.

Relația premierului cu Sorina Docuz a atras atenția și asupra afacerilor acesteia. Firma pe care o deține, Look Outdoor SRL, a câștigat contracte importante, finanțate din fonduri publice, pentru servicii de propagandă și presă pentru PSD. În urma acestor contracte, cifra de afaceri a firmei a crescut spectaculos, de la doar 6.000 de lei la peste 5,4 milioane de lei.

Sorina Docuz nu este singura figură din lumea modelingului care a beneficiat de pe urma apropierii de PSD. Roxana Ilie, partenera sa de afaceri, a fost recent angajată la Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) pe un post de consilier al președintelui României, Klaus Iohannis. În timp ce românii se confruntă cu creșteri ale prețurilor la energie, aceste numiri ridică întrebări cu privire la competențele și influențele din spatele lor.

Relația dintre Marcel Ciolacu și Sorina Docuz, precum și legăturile ei de afaceri cu partidul, au devenit subiecte de interes public, sugerând o influență tot mai mare a acesteia în cercurile de putere.

Reacția lui Marcel Ciolacu cu privire la relația sa cu Sorina Docuz

Marcel Ciolacu a avut o primă reacție cu privire la relația sa cu Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță. Covrigarul Ciolacu a negat că ar avea o relație intimă cu aceasta, subliniind că legătura dintre ei este una „normală”.

În contextul acuzațiilor, liderul PSD a cerut dovezi celor care îl acuză și a adăugat că se va retrage din politică dacă se va demonstra că a intervenit în vreun fel în favoarea acesteia.

„Nu am o relație intimă cu Sorina Docuz (…) Există vreo poză cu mine și cu ea? Dacă cineva îmi arată dovada, intrăm în altă zonă. Ce înseamnă parteneră? O cunosc, e o relație normală, nu am o relație intimă cu Sorina Docuz. Există vreo companie care a spus că eu am sunat vreodată că eu să intervin pentru cine? Eu mă retrag din politică dacă zice cineva asta”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sorina Docuz a fost recent în atenția presei, în special după ce o prietenă de-a sa a postat imagini de la Paris, în care apăreau împreună. Într-una dintre fotografii, în reflexia unei ferestre, se poate observa un bărbat care seamănă cu premierul României.

G4Media.ro a relatat că o firmă legată de Sorina Docuz a obținut drepturi pentru amplasarea unor panouri publicitare în centrul Bucureștiului, în urma unor contracte cu Construcții Erbașu. Patronul firmei Erbașu a negat orice legătură între aceste contracte și relația cu instituțiile publice, iar Sorina Docuz nu a oferit comentarii pe această temă.

Comentarii
  • Pribeag în UE.

    Bă ziariștilor, nu credeți că vă autoumiliți promovând insistent o Șoșoacă vulgară și denigrând cel mai destoinic și obiectiv premier? Ce dracu aveți în cap?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`