Prima pagină » Titlurile zilei » Ea este Alina, o tânără care a aflat recent că este admisă la UMF Iași! La auzul veștii a filmat un videoclip ce a ajuns viral. Peste 800.000 de oameni au privit imaginile de necrezut

Ea este Alina, o tânără care a aflat recent că este admisă la UMF Iași! La auzul veștii a filmat un videoclip ce a ajuns viral. Peste 800.000 de oameni au privit imaginile de necrezut

25 iul. 2024, 02:00,
Ștefana Șovea în Titlurile zilei

Alina Pădure va fi, începând cu toamna acestui an, studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” (UMF) din Iași. Tânăra a participat, duminică, 21 iulie 2024, la concursul de admitere pe bază de examen, iar în aceeași zi și-a înregistrat video reacția la afișarea rezultatelor inițiale. Aceasta a izbucnit în lacrimi când a văzut că este admisă pe loc bugetat.

O tânără din Iași a început să plângă la aflarea rezultatelor de la examenul de admitere de la UMF Iași

Un videoclip a devenit viral în mediul online după ce o tânără și-a înregistrat reacția la rezultatul admiterii de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Alina Pădure a participat, în data de 21 iulie 2024, la concursul de admitere pe bază de examen de la Facultatea de Medicină și a reușit să obțină nota 7,3. În videoclip se poate observa cum viitoarea studentă izbucnește în lacrimi de fericire, moment în care prietena ei o aplaudă și îi oferă o îmbrățișare.

„Am intrat, sunt pe locul 44, uau”, spune Alina Pădure în videoclip.

Reacția Alinei a devenit virală pe platforma TikTok. Videoclipul a fost vizualizat de peste 800.000 de oameni, a reușit să adune 77.579 de aprecieri și aproximativ 2.000 de comentarii. Internauții au felicitat-o pe viitoarea studentă.

Reporterii BZI au luat legătura cu Alina Pădure, care a transmis faptul că nu se aștepta ca videoclipul ei să fie vizionat de atât de mulți oameni.

„Nu a fost nimic plănuit, pur și simplu, mi-am dorit să am înregistrată amintirea rezultatului admiterii. Inițial, l-am postat exclusiv pentru mine și apropiații mei, însă situația a luat o întorsătură neașteptată”, declară Alina Pădure.

Visul tinerei este să devină medic stomatolog

Tânăra este absolventă a Colegiului Național „Garabet Ibrăileanu” din Iași și a fost mereu atrasă de știință. Visul ei este să devină medic stomatolog, iar intrarea la UMF Iași este un pas uriaș către ceea ce își dorește cel mai mult.

„Mereu am fost pasionată de tot ce înseamnă știință. Prima mea dragoste, încă din anii de gimnaziu, a fost matematica, care m-a determinat să aleg profilul Științe ale naturii, în cadrul Colegiului Național «Garabet Ibrăileanu». În clasa a 11-a, am început studiul Anatomiei și Fiziologiei corpului uman, care m-a fascinat. Astfel, matematicii i s-a alăturat și biologia. Când am studiat opțiunile pentru facultate și o viitoare carieră, am fost atrasă de Medicina dentară. Am început să mă documentez foarte mult despre acest domeniu, să leg prietenii cu studenți din ani mai mari, să vizionez toate materialele de pe platforme, cum ar fi YouTube. În momentul în care am început să mă visez în ipostaza de doctor stomatolog, am știut că acesta va fi drumul meu. Astfel că am știut că urmează o perioadă de pregătire intensivă pentru examenul de admitere”, mai spune Alina Pădure.

Internauții au apreciat gestul fetei care i-a fost alături Alinei Pădure în videoclip. Aceasta și-a făcut o cruce mare înainte ca prietena ei să afle rezultatul admiterii de la UMF Iași.

„Ne bucurăm pentru reușita ta deși nu te cunoaștem. Luminat să-ți fie drumul, biruință, credință și putere, nimic fără Dumnezeu. Ai o prietenă desăvârșită, succes”, scrie Ionuț.

Comentarii
  • Examenele le va trece tot asa, cu d-zeu inainte. Iar pacientii ei vor trebui sa treaca mai intai pe la biserica. Ori doar pe acolo. Doar o alta oaie. A domnului 🙂

  • Plm + Pzm = Love

    Plm, la StomaTologie s-a intrat cu 5,36 la BUGET!!!
    Cred că si prostalanii care au fost repetenți la chimie au intrat cu notă mare…doar examenul a fost un text grilă, tip x si zero!!!
    Intrebare pt cei de la medicină( UMF): ce inseamnă plm si ce inseamnă pzm🤤
    Pt un răspuns corect …primiti o eugenie de la cantina facultății și o felie de zacuscă pe jumate mușcată.

  • 💋 Octavian Gogu, asistent universitar

    Intrebare
    P.S: ce trebuie să facă o studentă la medicină pentru a promova examenele in 2025?
    A) Să învețe tot timpul
    B) Să facă SEX neprotejat cu toți profesorii boșorogi, urâți,cu burtă și chelie care predau medicina
    C) Să ceară bani mulți de la părinți( €uro,Dolari) pt a plăti d-lor profesori pt o notă de trecere
    ○Răspuns corect:
    Dacă e studentă săracă trebuie bifat ambele raspunsuri (A) și (B)
    Dacă esti o studentă bogată atunci bifezi doar răspunsul (C) 🤭

    Aaaaa…era să uit; nici băieții săraci nu scapă de a merge in cabinet si a
    ” vorbi ” cu don’ profesor, mai ales că sunt unii profesori bărbați care preferă să umble imbrăcați in rochii și dresuri cu bandă
    ( au dat azi la știri)…🙃

    Morala: nu mai fiți săraki !

  • eu unul le iau natia si tot neamul in pl la toti astia de au comentat mai sus! hai in genunchi toti sa va dau sa sugeti

  • alta prostituata..
    toate se duc acolo

    • alt cretin absolvent de liceu fara diploma de bac 🙂

    • Cum adică s-a intrat la Stomato cu media 5?!??? E strigător la cer 😰😱😨

      Tipa asta pozeaza mai mult in model de makeup pe Instagram, nu stiu cand a avut timp să-nvețe pentru UMF.

      Fetele care sunt puse pe-nvățătură nu au timp să se boiască și să se distreze.

      Vedeți fetele care au rezultate extraordinare la Negruzzi sau Național. Dar ele nu apar în articole fiindcă na.. nu-s machiate și evidente 😕 si nu se prostesc pe tik tok 🥴

      Nu există dreptate și corectitudine pe lumea asta.

      • Da, sunt si model, si olimpica la matematica, si sefa de promotie. Am invatat constant timp de 12 ani, fara a merge la petreceri, cluburi sau alte distractii. Am invatat deseori chiar si 14 ore pe zi. Misoginia de care dati dovada este rusinoasa, Romania stagneaza tocmai din cauza exemplarelor ca dvs. Intre timp, eu ma bucur de toate reusitele mele iar dvs. ramaneti cu rautatea, invidia si un IQ care, din pacate, poate fi numarat pe degete.

        • Șefă de promoție la coada vacii, sau unde? 😂 La liceu nu ai fost nimic 🥲 Poate ești de la țară și ai intrat cu medie mare la liceu, în Iași. La oraș nu ai mai făcut față.

          Nici nu mai contează, dacă s-a intrat cu media 5 la Stomatologie, la buget, e clară treaba 🥹🥹🥹

          • Tin sa mentionez ca liceul l-am terminat cu 9.7. Si nu am facut nici o ora de pregatire individuala, am muncit strict eu pentru rezultatele mele.
            Nu este vina mea ca ati esuat in viata si ca nu va permiteti un control la doctorul stomatolog🤣🤣
            Misoginia si invidia indreptata spre o FEMEIE care POATE va doare!
            Ps: 9.8 in bac la matematică 🤣🤣
            Rezultatele mele vorbesc de la sine!

            • Sefa de promotie la un liceu de prosti. Nu aveai ce cauta prin ziare fato.Iar la cum se intra la medicina nici nu iti trebuie meditatii.

  • Ce e cu avalanşa asta de articole despre panaramele şi ştoarfele care au intrat la o universitate renumită doar pt şpăgile şi incompetenţa sa? UMF-ul supravieţuieşte doar prin miile de magrebieni, arabi şi prostani din Occident care nu au fost suficient de inteligenţi să intre la universităţi de medicină serioase, nu la cea situată pe locul 1001 din 1246 de universităţi evaluate.

  • George, dealer de bureti galbeni.

    Stomatologia este o mafie alba. Din momentul in care ti-ai deschis cabinet (daca te tin baierele sa-ti permiti) intri intr-un malaxor de abia stai in picioare. Taxe nesimtite, jupuiala din toate partile, Colegiul Medicilor Stomatologi, prezente obligatorii (pe bani grei!) la diferite evenimente pe specific, impozite. Aparatura este foarte scumpa, iti bat furnizorii in geam desi baba care a zis sa-si puna proteza a anulat programarea. O sa aiba si atunci lacrimi in ochi, dar nu de fericire.
    Vorbesc in cunostinta de cauza.

  • Fereasca Dumnezeu!
    Sunt patit cu una de asta iesita medic stomatolog,acum in Suceava dandu-si seama ce proasta e in Iasi.Ce credeti ca mi-a spus? Studentii la medicina fac orice numai de invatat NU!
    Totul este la pleseneala!

  • A GREȘIT CARIERA

    Când îi vezi mecla îți dai seama care este și va fi ocupația ei de bază. Acum cele de la videocheat sunt trecute ca operator calculator.

  • Cum a ajuns BOARFA asta la Medicina ???????????????

  • Din toamna distracție, băieți,,,

  • tarfe, peste tot doar tarfe ..

  • Bunga -Bunga for life

    Din toamnă incepe distracția și promit că anul asta la petrecerile din cămin nu mai folosesc prezervativ…am zis…o să fie LIVE😝
    Fetele de la stomato o să
    ” lucreze” pe viu…miam,miam🤗

  • „Alina Pădure a participat, în data de 21 iulie 2024, la concursul de admitere pe bază de examen de la Facultatea de Medicină și a reușit să obțină nota 7,3”
    „Visul tinerei este să devină medic stomatolog”
    Ștefano, mai documentează-te, fato, și vezi care-i diferența dintre „Facultatea de Medicină” și… Facultatea de Medicină dentară, aia care produce stomatologi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *