Prima pagină » Titlurile zilei » Ea ar putea fi cea mai mare piromană din Iași! Simona Cimpoi amenință că va incendia primăria: „Când ajung acasă, mă duc și dau foc la primărie. Vin acum la voi și ce mașină prind, o sparg”

Ea ar putea fi cea mai mare piromană din Iași! Simona Cimpoi amenință că va incendia primăria: „Când ajung acasă, mă duc și dau foc la primărie. Vin acum la voi și ce mașină prind, o sparg”

25 iul. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Simona Cimpoi, o femeie din localitatea Păușești, comuna Dumești, ar putea fi cea mai mare piromană din Iași după ce a amenințat în repetate rânduri că va foc primăriei. Femeia este revoltată, deoarece mai mulți vecini de-ai săi au susținut că beneficiază de ajutor din partea Asociației „Glasul Vieții”, deși familia sa deține trei autoturisme, iar situația sa nu este deloc precară.

Simona Cimpoi ar putea fi cea mai mare piromană din Iași! Femeia amenință că va da foc primăriei

Simona Cimpoi a fost scoasă din minți de apariția articolului „Oamenii din această localitate din Iaşi au găsit secretul îmbogățirii peste noapte! Planurile lor bine ticluite au fost demascate însă de primărie: «Ei voiau să pară mai mulți în familie, încât să sensibilizeze şi să primească ajutoare»”. Femeia a declarat că va da foc primăriei din comuna Dumești și a lansat o serie de amenințări la adresa reporterilor BZI, deoarece aceștia nu au vrut să-i dezvăluie cine sunt localnicii care au declarat că familia sa este ajutată pe nedrept de Asociația „Glasul Vieții”.

„Acum sunt la Iași, dar când ajung acasă, mă duc și dau foc la primărie. Dați-mi numele persoanelor care v-au spus că eu sunt ajutată de părintele Damaschin! Ați fost la Turca Rodica. Vin la dumneavoastră și vă arăt toate filmările, cum stă ea beată. De ce m-ați dat la ziar? Sun acum la primărie. Mergeți cu mine să vedeți dacă am vreo mașină pe numele meu. Mașina este a fiului meu. Când vă văd mașina prin sat, eu vă spun, v-o sparg. Eu nu știu carte. Vin acum la voi, la ziar și ce mașină prind, o sparg. Eu sunt în oraș, vin să vă sparg mașinile, să vedem atunci ce se întâmplă. În casa noastră locuiesc 10 persoane. Eu cresc doi nepoți. Fata mea a vrut să renunțe la sarcină”, a amenințat Simona Cimpoi.

Membrii familiei Simonei Cimpoi își doresc să afle cine sunt vecinii care consideră că nu ar merita să fie ajutați de Asociația „Glasul Vieții”, înfiinţată de părintele Dan Damaschin.

„Dăm foc la primărie, dacă nu spuneți cine v-a trimis la noi. Să nu vă treziți că vine mama la voi, ca o nebună. Mama e nebună”, a declarat fiica Simonei Cimpoi.

Vecinii îi aduc acuze grave Simonei Cimpoi: „Primeşte saci întregi de haine, pe care apoi îi aruncă”

Mai mulți locuitori din Păușești, comuna Dumești, județul Iași, susțin că în sat există mai multe persoane care pretind a fi nevoiașe pentru a beneficia de ajutor din partea părintelui Dan Damaschin.

„Mergeţi la Simona Cimpoi şi o să vedeţi că are trei maşini în curte şi primeşte, de două ori pe săptămână, ajutoare de la părintele Damaschin. Primeşte saci întregi de haine, pe care apoi îi aruncă. Tricoul de pe mine e de la sora mea şi îl port aşa, iar ea primeşte lucruri noi de care îşi bate joc. Zice că sunt 10 oameni în casa aia, dar ea are băieţi mari, care lucrează, sunt plecaţi în străinătate. Nu este ea singurul caz care e ajutat, deşi nu ar merita”, a declarat o vecină a femeii.

Rodica Turca se bucură de sprijinul Asociaţiei „Glasul Vieţii”, însă nu ezită să spună că unii dintre cei ajutați nu au nevoie cu adevărat de sprijinul oferit.

„Da, ajută, dar nu pe cine trebuie. Săptămâna asta, mie nu mi-au adus nicio sticlă de ulei, iar la Simona Cimpoi au mers de două ori cu sacoșe întregi de alimente”, a declarat Rodica Turca.

După ce a aflat ce au declarat vecinii săi, Simona Cimpoi a amenințat că va da foc Primăriei Dumești, fapt ce ar putea să o transforme în cea mai mare piromană din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *