Prima pagină » Sport » E război! Gigi Becali a intervenit după ce Marius Bilașco a acuzat că CFR e făcută „varză” de arbitri: „Li se întunecă mintea!”
E război! Gigi Becali a intervenit după ce Marius Bilașco a acuzat că CFR e făcută

E război! Gigi Becali a intervenit după ce Marius Bilașco a acuzat că CFR e făcută „varză” de arbitri: „Li se întunecă mintea!”

26 apr. 2021, 02:00,
în Sport

În Liga 1 s-a declanșat un „război” al declarațiilor, între principalele candidate la titlu, FCSB și CFR Cluj, pe teme de arbitraj.
Primul care a intrat în „scenă” a fost Marius Bilașco, oficialul ardelenilor, care a acuzat că Ovidiu Hațegan i-a făcut „varză” pe ardeleni atât în meciul de sâmbătă, 1-2 cu Universitatea Craiova, cât și în alte partide din ultimul an.

Gigi Becali a intervenit după ce Marius Bilașco a acuzat că CFR e făcută „varză” de arbitri

La scurt timp după discursul dur al lui Marius Bilașco, care a transmis că CFR Cluj trebuia să beneficieze de două lovituri de la 11 metri în duelul cu oltenii, Gigi Becali, patronul FCSB, a intervenit pentru a demonta acuzele oficialului clubului ardelean.

„Știți de ce am intrat? Pentru că nu se poate așa ceva. Zice Bilașco că i-a făcut varză, ce varză, că n-a greșit nimic Hațegan! Eu am văzut. Niciodată în viața mea n-am văzut așa penalty-uri! åla, la atacant (Debeljuh), e fault în atac. În loc să atace mingea, bagă piciorul în față lui Acka. El nu atacă mingea. Vine și se bagă în fundaș să-i pună piedica. Păi, să ia și repetarea fazei cu Camora cu mâna pe minge (în CFR – FCSB 2-0), dacă vor, sau să dea penalty-ul dat la mișto când fundașul nostru (Andrei Miron) dă cu capul în minge (CFR – FCSB 2-0)”, a declarat Gigi Becali.

Patronul clubului FCSB a reacționat și la solicitarea lui Marius Bilașco, cel care a cerut, pe „modelul FCSB”, care nu mai vrea ca Istvan Kovacs să conducă partidele pe care le dispută, ca Ovidiu Hațegan să nu mai oficieze niciun joc de-ale ardelenilor.

„Nu, păi, pe noi să nu ne arbitreze Kovacs și pe ei să-i arbitreze Hațegan, că Hațegan a arbitrat corect. Oamenii ăștia au fost obișnuiți mereu să primească penalty, penalty, penalty, penalty și li se întunecă mintea ca la draci când nu li se dă penalty! Hațegan a venit cu dreptatea și cu lumina, lor nu le convine, ei vor penalty la mișto. Vor să pună Camora mâna pe minge și să nu fie nimic”, a spus Gigi Becali.

„Pariul” făcut de Gigi Becali

Mai mult, Gigi Becali a „plusat”, susținând că echipa sa va avea un avans de 10 puncte de Paște, ceea ce se poate întâmpla doar dacă „roș-albaștrii” vor câștiga cu covăsnenii, cu Universitatea Craiova, în jocul direct cu formația ardeleană, iar CFR să fie învinsă și de FC Botoșani.

„Putem să venim și noi așa cu faze cum au venit ei?! Noi o să venim cu vreo 20 de faze din ultimele 10 meciuri. Că am avut unul-două penalty-uri clare, pe meci. Nenea «Iedi», face Dumnezeu dreptate! Nenea «Iedi», 10 puncte vom avea peste CFR, că face Dumnezeu dreptate! Mai sunt nouă zile până la Paște, atunci vom avea 10 puncte în fața CFR-ului și a lui nenea «Iedi»! Că face Dumnezeu dreptate!”, a transmis Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *