Prima pagină » Actualitate » E oficial! Channing Tatum, celebrul actor din „Magic Mike”, a dat marea veste fanilor

E oficial! Channing Tatum, celebrul actor din „Magic Mike”, a dat marea veste fanilor

26 sept. 2024, 13:00,
Simona Ciobanu în Actualitate

Procedura lungă de divorț dintre Channing Tatum și Jenna Dewan s-a încheiat în cele din urmă. Pe 25 septembrie, cei doi, în vârstă de 44 și 43 de ani, au depus o hotărâre propusă care stabilește termenii acordului de divorț, conform unui reprezentant al lui Dewan pentru Us Weekly.

O conferință de soluționare obligatorie este programată pentru 3 octombrie.

Channing Tatum și Jenna Dewan au finalizat divorțul

Deși detaliile acordului nu au fost dezvăluite public, The Daily Mail, care a raportat inițial știrea, a indicat că cei doi au decis să rezolve orice dispute legate de custodie în privat, cu ajutorul unui judecător. Fostul cuplu are o fiică, Everly, în vârstă de 11 ani. Us Weekly a cerut un comentariu din partea lui Tatum.

Acordul vine după mai bine de șase ani de la anunțul separării lor, în aprilie 2018. Dewan a cerut divorțul în octombrie, iar cuplul a fost declarat legal despărțit în noiembrie 2019. Între timp, Tatum a început o relație cu Zoë Kravitz, iar Dewan s-a logodit cu Steve Kazee în 2020. Dewan și Kazee au doi copii: fiul Callum, de 4 ani, și fiica Rhiannon, de 3 luni.

Deși inițial separarea a fost anunțată într-un mod amiabil – Tatum și Dewan postând pe Instagram că sunt „doi cei mai buni prieteni care au decis să ia o pauză” și că rămân „o familie” – divorțul a devenit tensionat în acest an.

În tot acest timp, Channing Tatum a debutat ca regizor.

În cadrul unei audieri din aprilie, echipa legală a lui Dewan a afirmat că Tatum ar fi ascuns informații despre câștigurile obținute din Magic Mike și că Dewan ar trebui să primească o parte din profituri, deoarece filmul a fost realizat în timpul căsătoriei lor. Aceștia au susținut, de asemenea, că fondurile maritale au fost utilizate pentru a dezvolta franciza de succes. Tatum a negat aceste acuzații într-un dosar propriu.

„Channing nu consideră că afirmațiile Jennei sunt corecte”, a declarat o sursă pentru Us Weekly la momentul respectiv. „Amândoi știau că divorțul va dura ceva timp, dar niciunul nu a anticipat că va fi atât de îndelungat.”

Divorțul lui Channing Tatum și Jenna Dewan

Întâlniți pe platourile filmului „Step Up” în 2006, unde au interpretat roluri de iubire, Tatum și Dewan s-au căsătorit în 2009 și au avut-o pe fiica lor, Everly, în mai 2013. Deși s-au despărțit, ambii au încercat să păstreze o relație de co-parenting amiabilă.

„Este mereu o provocare. Nu se termină niciodată”, a declarat Dewan într-un interviu din ianuarie 2024 pentru Romper. „Înveți din mers și devii mai bun. Pentru mine, Evie va fi întotdeauna prioritatea mea. Întotdeauna o pun pe ea pe primul loc, ceea ce mă ajută să fac față tuturor provocărilor.”

În ciuda eforturilor de a menține o relație civilizată pentru binele lui Everly, negocierile privind divorțul s-au complicat. În aprilie 2024, Dewan a pretins că are dreptul la o parte din câștigurile lui Tatum din „Magic Mike”, având în vedere că proprietatea intelectuală a fost creată cu fonduri comune. Până în august, cei doi s-au acuzat reciproc că blochează intenționat procesul legal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024