Prima pagină » Magazin » E oficial: Andreea Popescu si Mihai Bendeac formeaza un cuplu!
E oficial: Andreea Popescu si Mihai Bendeac formeaza un cuplu!

E oficial: Andreea Popescu si Mihai Bendeac formeaza un cuplu!

21 mart. 2011, 09:26,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:212915;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Andreea Popescu si Mihai Bendeac formeaza un cuplu! Povestea lor de dragoste a inceput cu o postare pe internet in care actorul o facea praf pe dansatoarea Deliei, referindu-se la perioada in care aceasta a practicat videochatul. Dansatoarea a ripostat si, descoperind ca fata are ceva in cap, actorul a decis ca-i femeia ideala.

In aceeasi zi s-au intalnit intamplator intr-un club si de atunci sunt nedespartiti. Relatia lor a evoluat intr-o saptamana cat altele in sase luni. In weekend, Andreea si Mihai au petrecut intr-un club din Capitala. Toata noaptea, cei doi s-au sarutat, s-au mangaiat si abia daca si-au bagat in seama amicii cu care imparteau masa, scrie Cancan. Iar show-ul lor semi-erotic a durat pana la patru dimineata, cand au decis, se pare, sa caute un loc mai intim. Rabdarea insa le-a fost pusa la incercare si, in asteptarea unui taxi care sa-i conduca in cuibusorul de nebunii, Andreea si Mihai s-au lasat prada impulsului si au inceput sa se sarute in mijlocul strazii. Lucrurile s-au incins ceva mai mult in taxi, cand cei doi au trecut la… „perchezitia corporala”.

Dupa o noapte intreaga petrecuta în club, Andreea si Bendeac si-au luat ramas bun de la amicii lor si au luat un taxi, lasând sa se înteleaga ca se vor retrage spre casa. In masina, cei doi s-au dedat gesturilor tandre, s-au sarutat si s-au mângâiat, descarcându-si partial pornirile pasionale. In aceste conditii, se pare, le-a revenit subit cheful de distractie si, în loc sa mearga tinta acasa, au facut un ocol si s-au oprit pentru înca un pahar, în clubul Boa, unde au zabovit pâna aproape de ivirea zorilor. Abia atunci au plecat spre Dristor, cartierul în care locuiesc amândoi. Desi cu o saptamana inainte întâlnirea lor s-a incheiat în fata blocului lui Bendeac, unde si-au luat ramas-bun, de data aceasta au urcat amândoi în apartamentul actorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *