Prima pagină » Actualitate » E nuntă mare în familia manelistului! Fata lui Adi Minune face nuntă cu 1.000 de invitați!

E nuntă mare în familia manelistului! Fata lui Adi Minune face nuntă cu 1.000 de invitați!

12 iul. 2024, 08:27,
B, , h, , în Actualitate

Se anunță nuntă mare în familia manelistului! Fata lui Adi Minune face nuntă cu 1.000 de invitați în week-end-ul acesta. De fapt petrecerea va presupune și botezul fetiței Adrianei, fiica mai mică a lui Adrian Minune.

Fata lui Adi Minune face nuntă cu 1.000 de invitați!

Familia lui Adrian Minune are parte de unul dintre cele mai importante evenimente de până acum weekend-ul acesta. Adriana, fiica cea mică a manelistului, se mărită cu alesul inimii sale, Nicu, și își botează și fetița, pe Noa Zenayda. Așa cum era de așteptat, căci doar vorbim despre Adi Minune, nunta și botezul va fi unul la superlativ, la care vor participa 1000 de invitați.

Apropiați ai miresei au spus că Adriana va fi îmbrăcată și luată chiar de la noul restaurant cu specific mediteranean al familiei Minune, din Ștefănești. Bineînțeles că de acolo nu vor lipsi lăutarii care vor fi prezenți pe toată durata evenimentului, de dimineața până seara.

Nașii vor fi Karmen și soțul său, Bogdan, iar printre invitați se numără cele mai mari nume din showbiz-ul românesc. Probabil vă întrebați cine va cânta, nu-i așa? Ei bine, lista artiștilor este lungă, însă putem să vă spunem câțiva dintre ei: Tzancă Uraganu, Florin Salam, Cocoș de la Călărași, Luis Gabriel.

În ceea ce privește locația aleasă, Adriana și Nicu au optat pentru un ballroom din Tunari, cu saloane imense, pline de oglinzi și candelabre. În plus, locația are și două piscine imense și fântâni arteziene în toată curtea plină de verdeață.

Referitor la cât va „merge” darul pentru nunta fiicei lui Adrian Minune, prietenii familiei iau în calcul să dea aproximativ 1.500 de euro de familie. În ceea ce privește suma pe care o va da socrul mic, Adrian Minune, e de așteptat ca acesta să nu se uite la bani și să bage mâna adânc în buzunar.

A fost extrem de stresată

Până la marea petrecere din acest week-end, Adriana s-a ocupat, alături de părinții ei și de asociații lor, de restaurantul familiei pe care Adrian Minune urmează să îl inaugureze oficial. Acesta este în Ștefănești și deja își primește clienții, iar Adrian Minune a și cântat în prima seară în care oaspeții le-a pășit pragul.

„Nu a fost deschiderea restaurantului la propriu, a fost un eveniment cu o seară live, un concept de Dinner&Show, oamenii au petrecut o seară plăcută, vor sentimentul ăla e fericire. Deschiderea oficială va avea loc puțin mai târziu. Meniul din această seară a fost conceput diferit față de meniul pe care îl avem în fiecare zi. Eu și echipa de aici am conceput un meniu special pentru cei care și-au rezervat mese la noi, două meniuri diferite, unul Diamond și unul Platinium, o rapsodie de gusturi“, a spus recent Adriana.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a recunoscut a fost extrem de stresată în ultima perioadă.

„A fost în multe momente panică totală! Sincer! Dar sunt fericită și am un sentiment foarte puternic de mulțumire sufletească! Nici nu am avut timp să mă gândesc la luna de miere. Nu am ales încă locația, nu ne-am decis dar nu e timpul pierdut. Cred că nu mai pot să plec fără Noa, îmi doresc să nu mai plec nicăieri fără ea, mi-e foarte dor de ea când nu suntem împreună“, a adăugat fiica cea mică a lui Adrian Minune, care face nuntă cu 1.000 de invitați.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *