Prima pagină » Sport » „E mai bun decât tatăl său!” Ce a făcut Ianis Hagi după super-golul pentru istorie și ce scriu scoțienii despre „prinț”!

„E mai bun decât tatăl său!” Ce a făcut Ianis Hagi după super-golul pentru istorie și ce scriu scoțienii despre „prinț”!

08 mart. 2021, 02:00,
în Sport

Ianis Hagi (22 de ani) a reușit să marcheze în partida care îi poate aduce titlul lui Rangers, după zece ani de pauză. Trimis titular de Steven Gerrard, fiul „Regelui” i-a impresionat pe scoțieni cu prestația sa.
Internaționalul român a punctat imediat după pauză, în minutul 46, după un assist al lui Ryan Kent, și a dus scorul la 3-0, rezultat care s-a păstrat până la final. „Prințul” a fost găsit în partea dreaptă a careului, a controlat mingea cu precizie și a finalizat fără speranțe pentru Jak Alnwick, portarul lui St. Mirren.

Gol Ianis Hagi: „E un fotbalist superb!” Ce a fost scris pe contul de Twitter al lui Rangers!

„O super atingere și o super finalizare a lui Ianis Hagi”, se arată pe contul de Twitter al lui Rangers, imediat după reușita românului.

Și fanii scoțieni „au înnebunit” după reușita românului, care a desprins-o decisiv pe Rangers.

„Îl ador pe Ianis Hagi! Ce jucător!”, a scris un fan al echipei din Glasgow, în timp ce altul a plusat: „E mai bun decât tatăl său!”

„Abilitatea lui de a găsi spații între linii e una de elită”, a remarcat un alt suporter.

„Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri în a doua parte a sezonului. Are așa de mult talent…”, a comentat un alt susținător al lui Rangers.

„E un fotbalist superb. Acum stăpânește și partea fizică a jocului în Scoția”, a scris un alt fan.

Ce scrie presa din Scoția după golul lui Ianis Hagi

Și presa din Scoția a lăudat execuția fotbalistului român.

„Ianis Hagi finalizează cu aplomb”, a scris Daily Star, care a adăugat în timp real: „Meciul e gata acum!” „Hagi marchează al treilea gol al lui Rangers, în drumul spre titlu”, a titrat BBC, care a remarcat că, în stilul caracteristic, „Ianis a făcut o reverență după ce a înscris”.
Ianis Hagi & Co au posibilitatea să cucerească titlul chiar pe terenul rivalei, Celtic Glasgow, pe 21 martie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *