Prima pagină » Bursa Barfelor » E mai bătrân ca Iliescu, dar bani tot face
E mai bătrân ca Iliescu, dar bani tot face

E mai bătrân ca Iliescu, dar bani tot face

04 iul. 2024, 02:00,
BZI.ro, în Bursa Barfelor

În continuarea rubricuței de azi, babele vă povestesc câteva chestiuni despre un individ care căpușează rău de tot statul. Mihăță Telololescu, de la Cipatin, are vreo 100 de ani, e pensionar de vreo 20 de ani și încasează câte 6.000 de lei pentru că participă acolo la ședințele de consiliu. El este senil, habar n-are despre ce este vorba acolo. El participă, ia banii și cam atât. Pe lângă asta, nu se dă plecat nici mort. De fapt, babele cred că are toate șansele să o mierlească la vreo ședință, că e mai bătrân ca Iliescu…

Comentarii
  • Moș băsină este în CA de când a ieșit la pensie!!! Mai stă omul în CA un mandat, două, dar cheagul ăsta a prins rădăcini, e deja un record național să fii de 30 de ani in CA și culmea și președinte. Nu este o regulă? Să fie limitate mandatele ? Cum naiba să stai neclintit de zeci de ani în CA ? Ce fapte eroice a făcut moșneagul? A construit autostrăzi, centuri, a făcut străzi noi? Nimic, e un paduche flaușat care pândește lumea, monitorizează achizițiile, îl informează pe Chirica de 2-3 ori pe zi și se ține de răzbunări pe ingineri, muncitori ori șefi care îndrăznesc să-l contrazică sau să-l conteste. Animalul ăsta trebuie să plece imediat să nu se mai invoce contractul de mandat făcut oricum fără o selecție serioasă ci pe baza solicitării primarului

  • Ingineri din santier

    Avem speranţa că mos Caisă Teodorescu va lua decizia dificilă şi dureroasă de a se retrage la vatră acum cât încă mai poate merge .
    Îi cerem respectuos să facă asta.
    Îi solicităm public moșului să „arunce prosopul”.
    Gata tătaie te-am suportat atâtea decenii, ne-ai mâncat banii, ne-ai făcut zile fripte, mergi bre naibii acasă și te tratează de prostata ca puți a urină, te piși în punga .
    Pleacă moșule ca te cată cea cu coasa!

  • Nicu Mihalache

    Il cunosc pe Teodorescu din 1990 de cand era adjunctul lui Antonel Grosu la IGLL.
    Până acum am fost dispus să îi acord beneficiul îndoielii, deoarece, în momentele în care am discutat cu el față în față, l-am considerat capabil să își facă treaba deși mă cam îndoiam de capacitățile lui morale și profesionale.
    Este clar acum că nu mai este în plenitudinea forțelor sale fizice și în special pshihice.
    Familia sa și personalul din primărie care îl acceptă de atâția ani ar fi trebuit să fi știut acest lucru și să-l sfătuiască să stea acasă ca CITADIN nu e azil de bătrâni iar primarul dacă vrea să-i dea o rentă viageră să-i dea din banii să-i.
    Mihai, de ce te-a dat afară Costică Simirad ? De incompetent nu ?
    De ce te-a dat afară Lucian Flaișer ? Ai falimentat o unitate ! Ai uitat ?
    Pleacă Mihai acasă, a trecut timpul tău , înțelege omule !

  • Printesa Măseluța

    Bengaitorul de moșneag e o hahalera i născută. Acționar și la CONEST unde e pus de Chirica ca să urmărească activitatea și profitul. Pentru asta hodorogul e pus la CITADIN in CA de unde înșfăca 7000 lei/ luna + bonusuri la sfârșit de an + alte comisioane venite paraîndărăt de achizițiile făcute cu dedicație de Iorga și de la plățile preferențiale ordonate de Ionesco Trebuie rarefiați indivizii ăștia, dat nu napalm sa ardă năpârcile furacioase care culmea tupeului zic ca fac businesses nu ca fură ca-n codru .

  • Moșul se laudă peste tot că-l doare – n kur de ce scrie presa și de comentariu. Atât timp cat e în gratiile primarului nu-l interesează de nimeni și nimic. A amenințat ca va începe jihadul în șantier și la birouri ca să ne învățăm minte !!!
    Moșule vezi ca te cată drikul si s-ar putea să-ți iei vreo doi dupaci pe sale dacă mai vii cu basini pe tine în șantier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *