Prima pagină » Actualitate » E jale în magazinele din Vama Veche! O tânără a arătat ce a cumpărat de 50 de lei! – VIDEO
E jale în magazinele din Vama Veche! O tânără a arătat ce a cumpărat de 50 de lei! - VIDEO

E jale în magazinele din Vama Veche! O tânără a arătat ce a cumpărat de 50 de lei! – VIDEO

03 mai 2024, 13:16,
BZI.ro, în Actualitate

Vama Veche reprezintă principala destinație pentru tineri de 1 Mai, fiind un pol al distracţiei ce atrage, an de an, o mulţime de tineri  dornici să petreacă până în zori. Patronii de magazine și de pensiuni știu asta și încearcă să obțină profituri uriașe de pe urma tinerilor care vin la mare. Prețurile par a fi luat-o razna, iar o tânără a arătat ce a cumpărat de 50 de lei. E clar că Vama Veche nu mai este doar un mic sat pescăresc, preţurile crescând galopant în ultima perioadă.

O tânără a arătat ce a cumpărat de 50 de lei!

A devenit o tradiție ca de 1 Mai, tinerii să ia cu asalt Vama Veche, din dorința de a petrece pe plajă. Vama Veche este, în continuare, una dintre destinaţiile preferate de români şi turiştii străini. Dar și preţurile sunt pe măsură, iar de la un an la altul cresc fără oprire.

O tânără aflată, la rândul său, în staţiunea din sudul litoralului românesc a vrut să vadă care sunt acum prețurile din magazinele din zonă.

„Dacă tot suntem în Vama Veche, vreau să mă conving dacă e scump în Vamă, cum am tot auzit. Să vedem care sunt preţurile! Ia uite! 500 de mililitri (n.r. de suc Fanta), 12 lei şi 50 de bani. Uite, şi Cola la fel! Stop, stop! Până aici, gata! O pungă de Bake Rolls, cât are? 80 de grame, uite cât e, 14 lei! Te rog! Snickers, 12 lei. Am venit cu 50 de lei. Vreau să văd ce pot să-mi iau cu 50 de lei. Să nu cumva să vreţi să vă luaţi cafea! (n.r. arată spre un preţ de 42 de lei)”, a spus tânăra în postarea de pe TikTok.

O pungă de pufuleți costă 9 lei!

Și surprizele de la raft au continuat pentru tânăra care a filamt totul.

„Nu se mai poate aplica chestia aia că te duci la o fată cu o ciocolată. 40 de lei. 25 de lei o d-asta de… (n.r. biscuiţi cu ciocolată). 40 de grame de Pringles, 15 lei. Varianta mare, 165 de grame, 28 de lei. Un corn 7Days Max, 12 lei. Mă băiatule, unde am ajuns? În ce lume cineva ar da 28 de lei pe o cutie?”, s-a întrebat retoric fata.

Tânăra a rămas uimită când a văzut că o banală pungă de pufuleți ajunge să coste 9 lei.

„9 lei pufuleţii ăştia, că pe ăştia ţi-i iei când eşti sărac şi efectiv n-ai ce să mănânci. Vreau să plec de aici că sunt foarte scumpe, sunt mai scumpe decât ştiam eu, oricum, mai scumpe decât anii trecuţi. Şi totuşi Vama Veche e Vama Veche, frate, dacă era la Loft mai înţelegeam”, a mai spus tânăra.

Este clar că e jale în magazinele din Vama Veche, comercianții fiind disperați să ia bani de pe tinerii care vin să se distreze la malul mării. Iar cheltuielile se adună, de la transport, la cazare, plajă şi alimentele consumate pe perioada sejurului la mare. De asta s-a convins și o tânără, care a arătat ce a cumpărat de 50 de lei.

 

@romania_fastforward Prețurile din Vamă m-au făcut să mă simt săracă #vamaveche #preturi #supermarket #mancare #scump #romaniafastforward #stiri #infos #fyp ♬ sunet original – Romania Fast Forward

Comentarii
  • Prost e ala care da, nu ăla care cere. Mergeți și le umpleți buzunarele la prăduitori. Succes.

  • Dacă sunteți proști și mergeți acolo…..încă nu v-ați convins că este mai eficient și mai civilizat să mergeți afară. Încercați și această variantă. Turcia, Bulgaria, Grecia, etc știu să fructifice această nișă….( turismul ).

  • Românii au bani

    Daca nu aveau bani, stateau acasa si nu ar fi cheltuit bani.

    Din momente ce au mers acolo, inseamna ca isi permit.

    Toate magazinele sunt pline.

    Ce a facut tipa din video e doar clickbait.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *