Prima pagină » Actualitate » E furt la drumul mare! Cât a plătit un turist pentru o masă la autoservire în Mamaia!
E furt la drumul mare! Cât a plătit un turist pentru o masă la autoservire în Mamaia!

E furt la drumul mare! Cât a plătit un turist pentru o masă la autoservire în Mamaia!

15 iul. 2024, 09:17, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Litoralul românesc este plin în sezonul estival, românii, și nu numai, încercând să fugă din marile orașe de caniculă. Cei care urmează să-și petreacă concediul pe litoralul românesc trebuie să fie pregătiți să bage mai adânc mâna în buzunar. Un turist a făcut public cât a plătit pentru o masă la autoservire în Mamaia. Acesta a fost extrem de vehement legat de prețurile practicate pe litoralul românesc.

Cât a plătit un turist pentru o masă la autoservire în Mamaia!

Un turist român a publicat pe Facebook un videoclip cu bonul pentru o masă la un restaurant cu autoservire. Bărbatul a trebuit să scoată din buzunar aproape 57 de lei pentru o frigăruie. Pentru o porție de 250 de grame de hamsii acesta a plătit 35 de lei, iar o singură lipie costă 7 lei.

Nici murăturile nu sunt mai ieftine în toiul sezonului estival, turistul a trebuit să scoată din buzunar aproape 37 de lei. Totodată, o porție de cartofi pai costă aproape 21 de lei.

Pentru două felii de cașcaval pane, același turist a plătit peste 40 de lei.

De asemenea, cei care au vrut să fugă de caniculă au avut parte de o surpriză neplăcută pe litoralul românesc. Apele Mării Negre au devenit verzi din cauza tonelor de alge aduse la mal și care miros a hazna.

Multe dintre plajele de pe litoralul românesc sunt invadate de alge, iar lucrătorii Apelor Române Dobrogea Litoral se luptă cu morile de vânt: ce reușesc să adune noaptea, se depune din nou peste zi.

Prețuri mari și la Eforie Nord

În Eforie Nord, autoservirile au fost foarte solicitate în ultimele zile. Meniul zilei cu ciorbă și felul doi costă 25 de lei în această locație. Oamenii care vizitează au ocazia de a savura mâncăruri delicioase la prețuri rezonabile. O porție de 100 de grame de cârnați costă 18 lei, iar o ceafă la grătar costă 19 lei. Un mic costă 8 lei. Cel mai solicitat preparat este probabil ciorba. Ciorba de văcuță costă 25 de lei, iar ciorba de pui a la grec costă 23 de lei.

Stațiunea cea mai populată este Eforie Nord. În ultimul weekend, turiștii pot profita de reduceri. În weekend, un șezlong costă 40 de lei, iar în săptămâna 30 de lei. Prețul va crește cu 10 lei de la 1 iulie. O bere la pahar costă 6 lei, o doză 7 lei, apă plata 6 lei și un cocktail costă de la 17 lei în sus. Un meniu la autoservire costă 27 de lei și depinde de ceea ce alegeți. Tarifele de cazare vor crește cu 15%, începând de la 159 de lei pe noapte pentru un hotel de două stele din Eforie Nord și crescând în funcție de stele. Numărul de camere cu trei stele costă 169 de lei pe noapte, în timp ce cele cu patru stele costă 671 de lei pe noapte.

Altfel, un turist a făcut public cât a plătit pentru o masă la autoservire în Mamaia.

Comentarii
  • Cei care aleg sa mearga pe litoral stiu ce ii asteapta…aglomeratie, mizerie, preturi astronomice si servicii foarte proaste. Si totusi, stiind toate acestea, tot dansii sunt foarte mirati si consternati de ce gasesc. Stati mai oameni buni acasa sau mergeti in alte locuri unde sa va cheltuiti banii cu folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *