Prima pagină » Radio » Actualitate » Dylan, fiul Nadiei Comăneci, a împlinit 17 ani. Ce cadou a primit adolescentul de la părinții lui

Dylan, fiul Nadiei Comăneci, a împlinit 17 ani. Ce cadou a primit adolescentul de la părinții lui

06 iun. 2023, 13:02,
în Radio

Dylan, fiul Nadiei Comăneci și a lui Bart Conner, a împlinit zilele trecute 17 ani, iar părinții săi i-au făcut un cadou pe care și-l dorea mult. Pasionat de mașini, adolescentul concura de ceva timp la raliuri pentru categoria lui de vârstă. De data aceasta, însă, fiul Nadiei Comăneci a primit o motocicletă Harley Davidson de care este foarte mândru.

Pentru Nadia Comăneci și Bart Conner, ziua de 3 iunie are o încărcătură emoțională aparte. Și aceasta deoarece, în 2006, venea pe lume fiul lor, Dylan, care acum a împlinit 17 ani. Un adolescent în toată puterea cuvântului, aflat la doar un an distanța de vârsta maturității, Dylan traversează cu responsabilitate această etapă a vieții.

Dylan, fiul Nadiei Comăneci, a împlinit 17 ani

Dylan, fiul legendarei Nadia Comăneci şi al marelui campion american Bart Conner, are 17 ani şi de aproape un an este într-o relaţie cu o colegă de şcoală. Cei doi se înţeleg de minune, iar recent s-au afişat la un eveniment organizat de cei doi foşti mari gimnaşti.

Nadia a participat de curând la evenimentul organizat de Gymnastics Hall of Fame, alături de soțul ei, Bart Conner, și de fiul lor Dylan, care a venit însoțit de iubita sa.

„E un moment special și pentru mine ca mamă. Sunt fericită dar și emoționată în egală măsură. Dylan îmi spune că trăiește niște sentimente unice. E frumoasă această etapă a vieții dar și responsabilitatea că părinte este una foarte mare. Sunt colegi de școală. Se înțeleg foarte bine și asta contează cel mai mult”, a precizat Nadia Comăneci.

Dylan a primit cadoul mult visat

Anul acesta, de ziua lui, adolescentul a primit o motocicletă Harley Davidson, de care acum este foarte mândru. Potrivit spuselor Nadiei Comăneci, Dylan are permis atât pentru motocicletă, cât și pentru mașină.

„Își dorea de multă vreme o astfel de motocicletă. Atât eu, cât și Bart am decis să i-o facem cadou acum, la împlinirea vârstei de 17 ani. Condusul îl pasionează. Dar alternează cu mersul pe motor. Îmi place că este foarte prudent. Se încadrează tot timpul în limita normală de viteză. Mă refer aici, la ambele. Din punctul ăsta de vedere pot spune că stau liniștită”, a declarat Nadia Comăneci.

Oricum, în vacanțe muncește pentru a-și câștiga propriii lui bani, deoarece a luat foarte în serios hobby-ul auto. Dylan participă cu mașina tatălui său la diferite raliuri, învață foarte bine, are o prietenă cu care se înțelege de minune și, nu în ultimul rând se simte foarte atașat de fenomenul sportiv, în general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *