Prima pagină » Cancan » Dylan, băiatul Nadiei Comăneci, a ajuns la vârsta majoratului. Anastasia Soare, nașa lui, i-a organizat o petrecere de pomină

Dylan, băiatul Nadiei Comăneci, a ajuns la vârsta majoratului. Anastasia Soare, nașa lui, i-a organizat o petrecere de pomină

26 iun. 2024, 12:51,
BZI.ro, în Cancan

Dylan, băiatul Nadiei Comăneci și al lui Bart Conner, a bifat vârsta majoratului, ocazie cu care nașa lui i-a organizat o petrecere de pomină. Evenimentul a avut loc acasă la Anastasia Soare, cea care l-a creștinat pe adolescent. Dylan a venit la petrecere cu iubita lui, o superbă blondă cu părul lung care a furat toate privirile.

Nadia Comăneci și Bart Conner au împlinit 28 de ani de la căsătorie, însă primul lor sărut a avut loc în urmă cu 48 de ani. Atunci, ambii au luat aurul la Jocurile Olimpice de la Montreal, iar fotograful l-a îndemnat pe gimnast, pentru a obține o poză memorabilă. Și chiar așa a și fost, deoarece în 1996 cei doi s-au căsătorit, zece ani mai târziu venind pe lume singurul lor copil, potrivit LPF.

Dylan, băiatul Nadiei Comăneci, a ajuns la vârsta majoratului

Dylan Paul Conner, fiul Nadiei Comăneci și al lui Bart Conner, a împlinit 18 ani pe 3 iunie. Și așa cum era de așteptat, tânărul a avut parte de o petrecere grandioasă, organizată nu de celebrii săi părinți, ci de nașa lui, nimeni alta decât Regina Sprâncenelor, Anastasia Soare, extrem de cunoscută printre starurile de la Hollywood.

Petrecerea s-a desfășurat chiar în casa Anastasiei Soare, care a și postat mai multe imagini și filmulețe din timpul petrecerii. Și da, Dylan este deja un băiat în toată firea, blonduț și care îi seamănă foarte bine tatălui său, Bart Conner.

„A fost un eveniment foarte frumos organizat. Eu am fost destul de emoţionată. Parcă ieri îi făceam botezul, iar astăzi este un bărbat în toată puterea cuvântului. Trec anii pentru fiecare dintre şi realizăm asta atunci când ne vedem copiii mari”, a declarat Nadia Comăneci.

„Celebrând majoratul lui Dylan cu Nadia Comăneci și Bart Conner – cei mai buni părinți! mulțumesc pentru că m-ați ales să fiu nașa – o zi plină de iubire, bucurie și familie!”, a scris „Regina Sprâncenelor” în dreptul imaginilor pe care le-a publicat pe rețelele de socializare.

Cine este iubita lui Dylan

Și așa cum era firesc pentru vârsta lui, Dylan și-a făcut apariția cu iubita lui, Scarlett, o blondă frumoasă, cu părul lung, care a știut să fure toate privirile cu rochia ei roșie scurtă, cu bretele. Cei doi sunt superbi împreună, o încântare să-i privești. Naturali, joviali, jucăuși, se afișează deja ca un cuplu de la balul de absolvire al lui Dylan.

Dylan Conner a terminat liceul în statul Oklahoma din SUA. La petrecerea de absolvire a liceului s-a îmbrăcat foarte elegant, dar potrivit vârstei, cu cămașă albă, vestă, pantaloni de costum, accesorizat cu pălărie și cizme de cowboy. Scarlett, partenera lui, a avut o apariție elegantă, dar tinerească, într-o rochie de seară asortată cu sandale cu toc foarte înalt.

„Cuplul vostru preferat de la bal”, a scris și iubita lui Dylan Conner în dreptul imaginilor pe care le-a postat pe pagina ei de Instagram.

Nadia Comăneci și Bart Conner au un singur copil

Nadia Comăneci, în vârstă de 62 de ani, și soțul ei, Bart Conner, trăiesc o poveste de iubire de mai bine de 30 de ani de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1996, la Mănăstirea Cașin, iar petrecerea de nuntă s-a ținut la Palatul Snagov, unde au avut peste 700 de invitați. Iar la zece ani de la nuntă, a venit pe lume Dylan, singurul copil al cuplului.

Într-un interviu mai vechi, Nadia Comăneci spunea despre băiatul ei: „L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el”.

Băiatul nu e nici el străin de sport. A făcut inclusiv gimnastică, o perioadă, dar se pare că nu aceasta este chemarea lui. Tânărul este pasionat de sporturile cu motor, participând la curse de mașini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 iulie 2024
19 iulie 2024