Prima pagină » Local » Dus după gratii pentru că a vrut să facă moarte de om! Victima, înjunghiată în piept, a stat o noapte acasă! Abia a doua zi a chemat o ambulanță!
Dus după gratii pentru că a vrut să facă moarte de om! Victima, înjunghiată în piept, a stat o noapte acasă! Abia a doua zi a chemat o ambulanță!

Dus după gratii pentru că a vrut să facă moarte de om! Victima, înjunghiată în piept, a stat o noapte acasă! Abia a doua zi a chemat o ambulanță!

07 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Judecătorii ieșeni au admis propunerea de arestare a unui individ acuzat de tentativă de omor. Potrivit anchetatorilor, victima și inculpatul au consumat băuturi alcoolice împreună până la o bucată de noapte. Conflictul dintre cei doi a pornit tot de la alcool

Un individ a ajuns după gratii, fiind acuzat că a încercat să facă moarte de om. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele lui Pavel Ciorap.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în ceea ce îl privește pe inculpatul Ciorap Pavel și, în consecință, dispune arestarea inculpatului, sub aspectul săvârșirii de către inculpat a infracțiunii de tentativă de omor, pe o durată de 30 de zile”, au menționat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ceartă de la băutură

Anchetatorii ieșeni au precizat că, pe data de 25 februarie 2020, în jurul orei 20:00, Pavel Ciorap (46 de ani) s-a întâlnit cu un sătean la un magazin din satul și comuna Lețcani, județul Iași.

„Cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice, timp de câteva ore. La un moment dat, inculpatul nu a mai vrut să îi dea băutură victimei, care l-ar fi împins. În acel moment, inculpatul, care se afla pe drum, în fața magazinului, a scos din geanta pe care o avea asupra sa un cuțit. Astfel, inculpatul a înjunghiat victima o singură dată, în zona coastelor”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Conform acesteia, după incident, victima a mers acasă, unde a rămas până dimineață, când, întrebată de mama sa ce s-a întâmplat, i-a spus că a fost tăiată. Așadar, în acel moment, partea vătămată a decis să cheme un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, care a transportat-o de urgență la spital.

Medicii care au consultat și tratat victima au constatat că aceasta a suferit o plagă abdominală înjunghiată, cu o plagă hepatică. La scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe suspect.

„Acesta a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, iar, mai apoi, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia, sub acuzația de tentativă de omor. Propunerea a fost admisă de către Tribunalul Iași”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`