Prima pagină » Sanatate » Durerile de stomac în capul pieptului forum: Cum să ameliorezi simptomul

Durerile de stomac în capul pieptului forum: Cum să ameliorezi simptomul

22 mart. 2022, 10:07,
în Sanatate

Atunci când durerile de stomac le manifestă în capul pieptului nu căuta remedii pe forum. Aceasta este o boală a sistemului digestiv, în care conținutul stomacului este aruncat în esofag. Afecțiunea este una serioasă, având nevoie și de un tratament corect. Aproximativ jumătate dintre adulți au prezentat simptome de reflux cel puțin o dată.

Acest simptom apare atunci când sfincterul, inelul de închidere dintre esofag și stomac, slăbește. Sfincterul slăbește odată cu creșterea presiunii în abdomen, astfel încât principalele cauze ale bolii de reflux gastroesofagian includ obezitate și supraalimentare sau sarcina. Majoritatea persoanelor încearcă un meniu pentru gută pentru a ameliora simptomul. De asemenea, la fel de multe persoane suferă de această afecțiune din cauza herniei deschiderii esofagiene a diafragmei sau din cauza bolilor ale țesutului conjunctiv.

grafica persoana sa tine de capul pieptului din cauza durerilor de stomac

Acest simptom apare atunci când sfincterul, inelul de închidere dintre esofag și stomac, slăbește

Durerile de stomac în capul pieptului forum: Factorii care provoacă simptomul

În plus, există factori suplimentari care cresc aciditatea conținutului stomacului și cresc riscul de reflux. Printre acestea se numără fumatul, alcoolul, cafeaua, mâncarea înainte de culcare, în special alimentele grase și prăjite. Unele persoane pot simți acest disconfort după ce au început să slăbească. De asemenea, unele medicamente pot afecta creșterea acidității, cum ar fi aspirina. Trebuie să ai grijă ca din organism să nu-ți lipsească amidonul.

Tratamentul este simplu dacă consulți un medic la timp și obții un diagnostic corect. Cele mai frecvente simptome de reflux se manifestă sub formă de senzație de arsură în piept, arsuri la stomac, care apar de obicei după mese sau noaptea. Multe persoane scriu pe forum că simt dureri în piept și deficiențe de înghițire. Iar senzația de nod în gât este un simptom identificator al afecțiunii. Mai mult de atât, durere în gât se poate manifesta în ​​timp ce mănânci.

grafica persoana sa tine de gat din cauza durerilor de stomac

Tratamentul este simplu dacă consulți un medic la timp și obții un diagnostic corect

Refluxul nocturn se manifesta prin tuse persistentă, tulburări de somn, dureri în gât și astm. Boala avansată de reflux gastroesofagian poate provoca inflamația cronică a esofagului și poate duce la cicatrici, ulcere și chiar modificări precanceroase din cauza acțiunii agresive constante a sucului gastric.

În cazurile avansate, o astfel de boală este tratată chirurgical, așa că este foarte important să soliciți din timp ajutorul unui specialist. Însă, tot mai multe persoane apelează la ajutor de pe forum sau de pe internet.

Cum să scapi de această afecțiune: Pașii pentru tratament

Pentru a trata refluxul, în primul rând, trebuie să-ți schimbi stilul de viață. Pentru a face acest lucru, trebuie să mănânci porții mici de mâncare la fel cum presupune dieta indiana sau postul intermitent. De asemenea, este indicat să nu mănânci în exces. Nu te culca după masă, este mai bine să stai sau să mergi timp de 20-30 de minute. De asemenea, este mai bine să renunți la alcool și nicotină, care cresc producția de acid clorhidric în stomac și cresc riscul de reflux al conținutului în esofag. Trebuie să fii atent să nu-ți lipsească din organism vitamina d, seleniu și brom. Foarte important este să consumi mai multe salate și alimente sănătoase.

barbat care se tine de burta din cauza durerilor de stomac

În cazurile avansate, o astfel de boală este tratată chirurgical

Medicul prescrie de obicei medicamente care neutralizează acidul, reduc cantitatea acestuia și protejează pereții esofagului de reflux. Dar dacă tratamentul nu ajută, dacă pacientul nu își schimbă stilul de viață. În acest caz, afecțiunea este tratată chirurgical.

Important este ca atunci când durerile de stomac în capul pieptului sunt accentuate să nu cauți soluții pe forum. Principalul lucru este să apelezi după ajutor nu doar la un terapeut în timp, ci și să găsești un otorinolaringolog cu experiență. Doar acești specialiști te vor ajuta să scăpi de manifestările neplăcute în gât și să-ți îmbunătățească starea de bine.

persoana care se tine de stomac din cauza durerilor

Refluxul nocturn se manifesta prin tuse persistentă, tulburări de somn, dureri în gât și astm


Calmează tusea rapid: Leacuri din bătrâni pentru ameliorarea simptomului

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024