Prima pagină » Local » Durere fără margini la înmormântarea tinerilor morți în accidentul din Alexandru Ioan Cuza! Paul Ionașcu și Mihaela Bocan au fost conduși pe ultimul drum împreună – FOTO/VIDEO

Durere fără margini la înmormântarea tinerilor morți în accidentul din Alexandru Ioan Cuza! Paul Ionașcu și Mihaela Bocan au fost conduși pe ultimul drum împreună – FOTO/VIDEO

21 iun. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Durere fără margini în comuna Alexandru Ioan Cuza, județul Iași, la înmormântarea celor doi tineri morți în accidentul rutier de luni, 17 iunie 2024. Paul Ionașcu și Mihaela Bocan au fost conduși pe ultimul drum împreună

Paul Ionașcu (44 de ani), Mihaela Bocan (33 de ani) și Victor Ioja (59 de ani) și-au pierdut viața în dimineața de luni, 17 iunie 2024, într-un grav accident de motocicletă, petrecut în localitatea Șcheia, comuna Alexandru Ioan Cuza. Din spusele localnicilor, Paul Ionașcu circula cu o vitează foarte mare când l-a acroșat pe Victor Ioja, care se pregătea să traverseze strada printr-un loc nesemnalizat. După ce l-a lovit pe pieton, motocicleta a intrat într-un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic încât pietonul și cuplul de pe motor n-au avut nicio șansă de supraviețuire.

Tinerii morți în accidentul din Alexandru Ioan Cuza au fost conduși pe ultimul drum joi

Joi, 20 iunie 2024, începând cu ora 10.00, au fost înmormântați Paul Ionașcu și Mihaela Bocan, cei doi tineri care și-au pierdut viața în accidentul mortal din localitatea Șcheia, comuna Alexandru Ioan Cuza. Aceștia aveau o relație de mai bine de 6 ani, iar cunoscuții îi descriu ca fiind mereu plini de viață și cu zâmbetul pe buze. Deși Mihaela Bocan era din județul Botoșani, a fost înmormântată în Alexandru Ioan Cuza, alături de bărbatul iubit. Sute de persoane s-au adunat pentru a-i conduce pe ultimul drum pe Paul Ionașcu și Mihaela Bocan. La înmormântarea celor doi tineri a participat și o delegație din partea partidului AUR, deoarece Paul Ionașcu a fost candidat AUR la Primăria Alexandru Ioan Cuza.

Victor Ioja, pietonul mort în accidental rutier de luni, 17 iunie 2024, va fi înmormântat vineri, ora 9.00, în cimitirul din localitatea Șcheia, comuna Alexandru cel Bun.

„În urma tragicului accident, astăzi, l-am adus pe tata sau Nașul Tamba, cum îl știți majoritatea dintre voi. Cei care doresc să-și ia rămas bun o pot face acasă la el sau vineri, la ora 9:00, la Biserica Catolică Șcheia, unde va avea loc liturghia”, a transmis familia lui Victor Ioja.

Trei familii trec printr-o adevărată tragedie: „Viteza, asta e problema”

Paul Ionașcu avea un service auto și era și solist la nunți, unde cânta la clape. Era cunoscut drept Paul de la Iași. Bărbatul a fost candidat AUR la Primăria Alexandru Ioan Cuza. Era într-o relație de concubinaj, de mai mulți ani, cu Mihaela Bocan. Ambii aveau copii din relații anterioare. Paul Ionașcu avea un băiat în vârstă de 19 ani, care locuiește în Iași. Luni, 17 iunie, în timp ce tatăl său și-a găsit sfârșitul, fiul susținea proba orală la Limba și literatura română a examenului de Bacalaureat. De altfel, mama lui Paul Ionașcu era plecată la Iași, pentru a-și susține nepotul.

Mihaela Bocan era originară din județul Botoșani și s-a mutat în Alexandru Ioan Cuza în urmă cu mai mulți ani, unde locuia alături de concubinul său și mama acestuia. Femeia avea un băiat, însă acesta nu locuia cu ea, ci a rămas în grija mamei sale.

Victor Ioja, pietonul în vârstă de 59 de ani, acroșat de motocicletă, era tatăl a trei copii. Bărbatul își câștiga existența din activități agricole.

„Viteza, asta e problema. Ăștia tineri circulă ca niște nebuni, nu le mai pasă cine le iese în cale, dacă omoară pe cineva. El era să mai ia pe unul înainte tot azi. Ar trebui ca ăstora pe care îi prinde cu viteză să le ia permisul pe viață, ca să nu mai moară oameni nevinovați”, a declarat sora lui Victor Ioja.

În urma celor doi tineri și a pietonului mort în accidentului din comuna din Alexandru Ioan Cuza au rămas trei familii distruse de durere.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024