Prima pagină » Titlurile zilei » Durere fără margini în familia Alexandrei, fosta amantă a preotului de la Scobâlțeni, după moartea copilei căzute în iaz: „Am atâta nevoie să te iau în brațe, să te sărut” – FOTO

Durere fără margini în familia Alexandrei, fosta amantă a preotului de la Scobâlțeni, după moartea copilei căzute în iaz: „Am atâta nevoie să te iau în brațe, să te sărut” – FOTO

24 apr. 2024, 02:00, 7 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Alexandra, fosta amantă a preotului din Scobâlțeni, a postat un mesaj emoționant, pe pagina sa de Facebook, după moartea fiicei sale. Polițiștii fac verificări pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă. Rămâne de văzut cine va fi găsit vinovat

Alexandra, fosta amantă a preotului din Scobâlțeni, este copleșită de durere după moartea fiicei sale. După mai multe zile de stat pe patul de spital, copila a murit. În urmă cu câteva săptămâni, micuța de 4 ani a căzut într-un iaz și a fost găsită inconștientă.

„Iubirea mea, sufletul meu, Dumnezeu te iubește mult de te-a luat lângă el. Am încredere că împreună cu Dumnezeu vei avea grijă de noi.  Am atâta nevoie să te iau în brațe sa te sărut pe frunte te voi iubi enorm până la finalul zilelor mele.  Dumnezeu să aibă grija de tine. Te iubește mami mult”, a postat Alexandra Nicăi pe contul său e Facebook.

Polițiștii din Iași au schimbat încadrarea și fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Blestem aruncat pe capul amantei preotului din Scobâlțeni?

Femeia a avut o relație cu preotul din sat, iar odată ce s-a aflat, a urmat o perioadă dificilă. Soțul ei a fost arestat pentru că l-a șantajat pe preot, iar cel din urmă a rămas fără parohie. Reporterii  BZI au discutat cu femeia în anul 2022, atunci când a ieșit la iveală amantlâcul. Alexandra, „ispita” de la Scobâlțeni, a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu preotul Orzetic în timpul în care cei doi s-au întâlnit. Astfel, tânăra a precizat pentru reporterii  BZI că preotului îi plăcea să o asculte pe tânără în timp ce aceasta îi povestea cum întreține relații sexuale cu soțul său. Alexandra ar fi purtat cele mai multe discuții cu preotul telefonic.

„După ce i-am spus la spovedanie ce fac cu soțul, am început să vorbim la telefon. Eu îi povesteam ce mai fac cu soțul și lui îi plăcea. Îmi spunea că el nu mai are treabă cu preoteasa, iar eu îi spuneam ce-mi venea în cap, ce îi plăcea să audă”, a precizat Alexandra Nicăi pentru reporterii  BZI.

Dezvăluiri incendiare

Tânăra a spus că preotul părea extrem de interesant de perversiunile sexuale. Alexandra a precizat că acesta i-ar fi cerut unele chestii pe care nu le-ar fi făcut cu soția sa.

„Fantezia lui era sexul oral, mi-a spus că preoteasa nu îl lăsa să îi facă… Dar cu mine s-a întâmplat, l-am lăsat. Mi-a spus și de anal, dar a rămas așa”, a completat tânăra.

Deși s-au întâlnit la biserică, tânăra a ținut se precizeze că în Casa Domnului nu s-ar fi petrecut nicio scenă deplasată.

„La biserică nu s-a întâmplat nimic, niciodată, doar ce am povestit eu la spovedit. Atât, la el în apartament, când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam!”, a mai spus în fața reporterilor Alexandra Nicăi.

În cele din urmă, relația dintre preot și Alexandra s-a terminat. Ea s-a împăcat cu fostul soț. Rămâne de văzut dacă Alexandra, fosta amantă a preotului din Scobâlțeni, și soțul ei vor fi găsiți vinovați pentru moartea micuței.

Comentarii
  • Intr-un articol despre moartea unui copil nu trebuie sa existe asemenea informatii care nu au nicio legatura cu nenorocirea care s-a intamplat. Rusine celui care a scris un asemenea text lipsit de minima decenta si empatie. Este vorba doar despre durerea pierderii unui copil de catre o mama. Ati judecat aceasta mama in fel si chip, eta despre ea si faptele ei. Dar acum este un alt subiect si nu va respectati statutul de jurnalisti. Sa va fie rusine!

  • @redactia, voi chiar insistati ca sa va dea omul ala in judecata pentru calomnie 🙂
    voi chiar vreti sa va vindeti tot ce aveti ca sa achitati daunele 🙂
    tineti-o tot asa si vedeti ce se va intimpla 🙂

  • Dumnezeu are grija de fiecare suflet, ne spune El in Sfintele Scripturi, asa ca are grija si de sufletelul copilei; asta ia fost scris, e trist, dar stie El mai bine de ce, probabil pentru mantuirea familiei, a neamului ei, si a luat-o ca jertfa.
    Copiii sunt atat de energici in zilele noastre, preum sageata de repede, se pot pierde in cateva clipe deplasandu-se in locuri periculoase cand parintii trebaluiesc, si doar nu pot tine copilul numai de mana in permanenta.
    Nu ne mira ca repede au aruncat unii cu piatra de parca sunt „drepti ca lumanrarea” sau „cheie de biserica”, ori te pomeni niste sfinti inchipuiti. Ce sa mai zicem, e specific in poporul nostru la unii cu clevetirea, si e mare pacat, in loc sa ne rugam pentru cei cazuti in ispite.
    Dar cand se baga diavolul strica si vedem ca tot felul de rele se intampla ce nu sau intamplat vreo data, dar asta nu inseamna sa facem clevetiri si sa hulim.

  • Mda…. ziaristii sunt de vina ,doar ei. Nu mai comentati aiurea ,se vede ca aveti mult timp de pierdut cu comentarii ostile si inutile si altii la ora 5 pleaca la munca.

  • Indignare maximă 😡

    Băă unde era maică-sa cand copila a cazut in apa?? Copiii mici trebuie supravegheați 24/24!!

    Cine lasa un copil de 4 ani singur?? Tre’ sa fugi dupa el non stop, asa e treaba! E mic! Nu stie nimic!

    Ma scot din sarite parintii nesimtiti si inconstienti! 😠😠😠😠😠 TOT TIMPUL E VINA PARINTILOR!

    Bine ca a putut sa fie amanta unui preot! Da’ sa aiba grija de un copil, n-a fost in stare!

    FIERBE SANGELE IN MINE CAND VAD ASTFEL DE CAZURI. De ce tre’ sa plateasca niste copii cu propria viata pentru egoismul, inconstienta si nesimtirea adultilor?

  • omu' de rand

    Aia e o femeie cu tulburare narcisista, histrionica sau bordeline. Pt fericirea si egoismul ei este in stare sa nenoroceasca orice sau pe oricine.

  • narcisista, histrionica sau bordeline

    Majoritatea femeilor din ziua de azi sunt stricate la cap din cauza social media. Documentati-va putin despre tulburarea histrionica si veti invata cum sa le evitati si astfel sa nu intrati in situatii dramatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *