Prima pagină » Sanatate » Durată tratament Astha 15: Cum putem ameliora simptomele astmului

Durată tratament Astha 15: Cum putem ameliora simptomele astmului

01 feb. 2022, 12:32, 1 ,
în Sanatate

Toți cei afectați de simptomele astmului vor să afle pe ce durată se întinde tratamentul cu Astha 15. Acesta este unul dintre cele mai recomandate suplimente alimentare pentru această afecțiune.
Astha 15 se găsește și sub forma de capsule, dar și sub forma de sirop. Așa cum sugerează și numele, acest medicament este format dintr-un amestec de 15 extracte de plante diferite. Acestea împreună cu medicamentele obișnuite administrate în combaterea acestei boli, asigura pacientului în cauza ameliorarea simptomelor, o șansă mai mica de a apărea efecte adverse, și îl poate ajuta în a răspunde cât mai bine la tratament.

În cazul siropului, pentru a observa efecte vizibile, tratamentul trebuie urmat timp de cel puțin 4 săptămâni. Se respecta aceeași regulă a tratamentului pe termen lung și atunci când vine vorba de Astha-15 capsule. O cutie conține 120 de capsule și este recomandată administrarea a câte două capsule dimineața, respectiv seara. Acesta este un produs 100% natural. În compoziția sa putem găsi extracte de cuișoare, turmeric, piper indonezian, dar și piper negru s.a.

turmeric

Acesta este un produs 100% natural

Ce este astmul

Astmul bronșic este considerat, în mod normal, o boală de natură cronică. Aceasta este o boală care afectează căile respiratorii superioare pe o perioada îndelungată. Felul în care astmul acționează este reprezentat de o inflamație constantă la nivelul căilor respiratorii, iar aceasta poate produce schimbări ale respirației care duce, mai departe, la oxigenarea insuficientă a organismului, mai ales al creierului.
O criza de astm reprezintă momentul când căile respiratorii se îngustează puternic, iar aerul nu mai circulă cum trebuie.
Atunci când o persoana se afla în toiul unui episod acut, aceasta poate trece și printr-un atac de panică din cauza senzației de sufocare.

persoana care sufera un atac de panica

Atunci când o persoana se afla în toiul unui episod acut, aceasta poate trece și printr-un atac de panică

Cauzele crizelor de astm

Cauza apariției acestei boli încă reprezintă în mare parte, un mister pentru oamenii de știință. Nu este cert ce anume cauzează astmul, însă există teorii.
Unii specialiști sunt de părere că astmul poate fi provocat de poluarea care ia amploare în mediul care ne înconjoară.
O altă teorie interesantă are legătură cu sistemul imunitar al copiilor. Părinții devin din ce în ce mai protectivi atunci când este vorba de copiii lor. Din această cauză, cei mici se îmbolnăvesc mai puțin, iar acest lucru poate dăuna sistemului imunitar în dezvoltare. Atunci când cresc, aceștia vor fi mai expuși potențialelor pericole. De cele mai multe ori, factorii genetici reprezintă cauza principală a acestei afecțiuni. Pe lângă acest lucru, alergiile sunt un alt factor important care pot declanșă o criza de astm. Alergia este declanșată prin inflamarea căilor respiratorii, iar acest simptom apare și în cazul astmului.
Deși poate suna absurd, chiar și arsurile la stomac pot declanșa aceste episoade. Este un subiect cercetat și este dovedit că majoritatea celor care suferă de astm prezintă arsuri gastrice în mod frecvent.

ilustratie cai respiratorii afectate

Astmul este o boală care afectează căile respiratorii superioare pe o perioada îndelungată

Durată tratament Astha-15: Simptomele astmului

Pentru ameliorarea simptomelor acestei afecțiuni, este recomandat urmarea tratamentului timp de cel puțin 4 săptămâni. Simptomele pot varia de la persoană la persoană. De obicei, simptomele se manifesta doar în anumite momente, cum ar fi un episod alergic sau după ce persoana în cauza a făcut exerciții fizice. În cazul unei crize de astm, respirația ni se vă îngreuna și devine șuierătoare. Cel mai probabil vă apărea și tusea. Așadar, durata tratamentului Astha 15 trebuie să atingă măcar o lună pentru a obține rezultate cât mai bune.

batran care foloseste inhalator astm

Acest medicament este format dintr-un amestec de 15 extracte de plante diferite

Leacuri pentru durerea de măsea și ureche

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *