Prima pagină » Cancan ultimă oră » După o căsnicie de 25 de ani, Jean de la Craiova a vorbit despre infidelitate! Ce spune artistul despre „greșelile” bărbaților

După o căsnicie de 25 de ani, Jean de la Craiova a vorbit despre infidelitate! Ce spune artistul despre „greșelile” bărbaților

15 aug. 2024, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Jean de la Craiova are o familie frumoasă și o căsnicie care a trecut de 25 de ani. A trecut prin multe momente și are lecții predat tuturor. Iată ce spune manelistul despre infidelitate și de ce este de părere că aproape toți bărbații le ”greșesc” femeilor lor!

După o căsnicie de 25 de ani, în care a trecut atât prin suișuri și coborâșuri, Jean de la Craiova are toată experiența de care este nevoie pentru a oferi din lecțiile sale și celorlalți. Manelistul a abordat subiectul infidelitate și a recunoscut că bărbații mai „calcă strâmb” în fața soțiilor de acasă.

Ce spune Jean de la Craiova despre infidelitate

Jean de la Craiova a declarat că bărbații sunt înconjurați de femei frumoase, care arată bine. Așadar, bărbații au parte de ispite în calea lor mereu, motiv pentru care le-ar fi dificil să evite să nu greșească în fața soțiilor.
Manelistul a spus că aproximativ toți bărbații ajung să fie ispitiți, într-un fel sau altul. În urmă cu mai mult timp, Jean de la Craiova a vorbit despre infidelitatea în căsnicie, spunând că se uită după femei pe stradă, mai ales când sunt îmbărcate sexy, dar rămâne doar cu atât, căci este bărbat cuminte, iar soția lui ar ști acest lucru.

„Cam toți bărbații greșim, într-un fel sau altul, pentru că sunt ispitele peste tot. Sunt șapte femei la un bărbat în România și toate sunt frumoase”, a declarat Jean de la Craiova, în podcastul lui Bursucu.

Manelistul are doar cuvinte de laudă despre căsnicia lui

Jean de la Craiova și soția lui trăiesc o poveste de dragoste de invidiat. Și-a cunoscut soția în urmă cu aproape 30 de ani și sunt căsătoriți de peste 25 de ani.

A declarat că are o conexiune foarte puternică cu Paula, motiv pentru care este bărbst cuminte și fidel, astfel că nu ar putea să își înșele soția.

„Cine nu e gagicar în ziua de azi? Adică cine nu e, doarme pe el, ce să zic. Ele provoacă, că daca vezi o fată frumoasă pe stradă, îmbrăcată mai așa, să se vadă un picior frumos. (…) Toate femeile sunt frumoase, normal că ne uitam. Ce să atingem? Nu atingem, rămânem cu uitatul. Ne uitam că de aia avem ochi. (…) În 27 de ani, femeia mea știe ce are la ușă și că sunt un bărbat cuminte. Este vorba despre compatibiliatate între două persoane”, a declarat Jean de la Craiova, la Antena Stars, în urmă cu mai mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *