Prima pagină » Local » După ce s-a certat cu soția, a vrut să se iubească cu mama ei. A intrat în casa femeii, iar ce a urmat depășește orice limită (EXCLUSIV)
După ce s-a certat cu soția, a vrut să se iubească cu mama ei. A intrat în casa femeii, iar ce a urmat depășește orice limită (EXCLUSIV)

După ce s-a certat cu soția, a vrut să se iubească cu mama ei. A intrat în casa femeii, iar ce a urmat depășește orice limită (EXCLUSIV)

18 aug. 2022, 02:00,
Dragos Savin în Local

Un bărbat din Iași s-a gândit că după ce a rupt legăturile cu soția sa le-ar putea putea „suda” pe cele cu soacra lui. Într-o seară, a intrat în casa femeii cu gândul de a întreține relații sexuale cu aceasta, dar nu a reușit, așa că a bătut-o bine și a plecat

Soacră, soacră, poamă acră! Un ieșean care i-a pus gând rău soacrei sale a cam dat de belea. Zilele trecute, Neculai Luca a ajuns să fie arătat cu degetul de oamenii din sat, după ce soacra sa a povestit că acesta a vrut să o violeze. Totul s-ar fi petrecut pe 15 august, după ce Luca a dat pahar după pahar peste cap. Și-a adus aminte că soția lui este plecată și s-a gândit că soacra ar putea să o înlocuiască cu brio. A intrat în casa femeii care are 78 de ani și a încercat să întrețină relații intime cu aceasta, dar, fiind sub influența alcoolului, nu a reușit. Nu a plecat însă din casa acesteia până nu a bătut-o zdravăn.

Soacra a povestit ce a vrut ginerele de la ea

De rușine, femeia nu a suflat o vorbă până când vecinii ei au observat că aceasta are mai multe semne și vânătăi. Întrebată ce s-a întâmplat, bătrâna a povestit rușinată că ginerele său a vrut să o batjocorească, iar pentru că nu a reușit a bătut-o fără milă. Despre această întâmplare au auzit și polițiștii din comuna Scobinți care au deschis o anchetă.

„La data de 16 august, polițiștii ieșeni au fost sesizați de către o femeie de 78 de ani despre faptul că, în noaptea precedentă, o rudă ar fi încercat să întrețină un raport sexual cu aceasta. În cauză, polițiștii secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Ginerele a fost reținut pentru că a vrut să-și violeze soacra

Neculai Luca a fost, astfel, luat la întrebări, iar în cele din urmă a fost reținut.

„În baza probatoriului administrat până în prezent, la data de 16 august, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău cu propuneri legale. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Rămâne de văzut dacă individul va rămâne după gratii după ce a încercat  să-și violeze soacra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`