Prima pagină » National » După ce i-a murit soțul, fenomene paranormale o terorizează! „Am văzut fața scheletică a lui! Puteam auzi vocea lui răgușită!”

După ce i-a murit soțul, fenomene paranormale o terorizează! „Am văzut fața scheletică a lui! Puteam auzi vocea lui răgușită!”

04 oct. 2024, 11:00,
Cătălina IURAȘCU în National

După ce i-a murit soțul, fenomene paranormale o terorizează! În urma morții soțului său, aceasta a început să treacă printr-o serie de evimente care nu-I dădeau pace.

Soțul femeii a fost afectat în mod neașteptat de o boală agresivă care i-a luat, în cele din urmă, viața. Moartea acestuia a afectat-o profund pe soție, care a trebuit să se adapteze la o nouă viață. Totuși, după ce i-a murit soțul, fenomenele paranormale o terorizează.

După ce i-a murit soțul, fenomene paranormale o terorizează

O femeie a trecut prin momente grele atunci când a trebuit să-și vadă soțul murind în urma cancerului. Înainte să moară, aceasta i-a luat, la îndemnul unei asistente medicale, inelul de la deget și și l-a pus ei. La acel moment, reprezenta legământul pe care încă îl mai păstra cu el.

„Era un inel de căsătorie gros, neted, din argint închis, pe care l-a cumpărat cu câteva săptămâni înainte de nuntă. Privea drept înainte, respirând greu prin masca de oxigen care îi acoperea gura. Când în cele din urmă am scos inelul de pe degetul lui, m-a privit în ochi. Puteam simți că înțelegea momentul — semnificația a ceea ce făcusem — în timp ce îl alunecam pe degetul meu arătător drept”, povestit femeia.

Deși moartea era inevitabilă, pierderea suferită a afectat-o profund pe aceasta.

„Am văzut fața scheletică a lui Dave, ochii lui verzi întâlnindu-mi privirea, cu câteva zile înainte să moară. Puteam auzi vocea lui răgușită în ureche, fiecare cuvânt fiind o suflare de aer, spunând: – Vreau să fiu aici pentru tine… să-ți arăt în fiecare zi cât de mult te iubesc -”, și-a amintit aceasta.

Curând, au început o serie de evenimente care i-au ridicat femeii semne de întrebare. Deși lumea din jurul ei îi recomanda să treacă peste și să-și vadă de viața, aceasta nu putea. Nu numai suferința era cea care o ține în loc, ci și o legătură intangibilă și inexplicabilă pe care o simțea.

„Am auzit o broască țestoasă cântând în cămară. Mai târziu, era în baia mea, cântând în timp ce mă spălam pe față. Asta s-a întâmplat înainte ca oamenii să înceapă să mă întrebe dacă am observat semne ale lui Dave vizitându-mă după moartea lui. Nu mai auzisem niciodată o broască țestoasă în casă, doar un cor de ele afară, în serile de vară. Dar mă confruntam cu atât de multe experiențe necunoscute”, a delcarat femeia.

Boala agresivă a soțului a venit ca un șoc pentru cei doi. Evenimentul tragic a fost greu de gestionat de femeie.

„Dave și cu mine am avut ceea ce consider o căsnicie tradițională. El muncea, iar eu aveam grijă de băieții noștri. În cei 17 ani petrecuți împreună, nu am avut niciodată o discuție despre ce am face dacă unul dintre noi ar muri. Dave m-a asigurat că există suficientă asigurare de viață încât să pot plăti casa. I-am spus că va avea suficiente fonduri pentru a angaja o bonă cu normă întreagă care să aibă grijă de copii”, a spus femeia.

La câteva timp după ce Dave a murit, oamenii au început să o împingă să își strângă rândurile și să caute un nou orizont. Astfel că și-a creat un profil pe platformele de întâlnire. Însă nici asta nu a fost o soluție, simțind constant prezența soțului. Inevitabil aceasta îi compara pe toți cu Dave, întorcându-se tot timpul cu privirea la inelul acestuia pe care îl purta mereu. Într-un final, a ales să apeleze la o clarvăzătoare, cu speranța că ar putea să-I elibereze sufletul măcar un pic.

„La trei luni după ce Dave a murit, am avut prima mea întâlnire cu o medium. Nu știam ce voiam să aud. Să merg la o clarvăzătoare părea un joc, un test pentru a vedea ce știau despre viața mea, durerea mea, dragostea mea, orice”, a spus femeia.

Pentru a scădea șansele unei coincidențe, a apelat la o a doua clarvăzătoare.

„I-a mai luat câteva minute să mă întrebe dacă era motociclist; cinci minute mai târziu, se presupunea că a apărut și s-a alăturat conversației noastre. Mi-a spus că era în pace și că nu mai suferea. De asemenea, mi-a spus că îi plăcea să stea la masa din bucătărie pentru a fi aproape de cei doi fii ai noștri”, povestit femeia.

Ca și prima clarvăzătoare, aceasta a prins rapid pierderea. Și, la fel ca în citirea anterioară, se pare că Dave a apărut, de data aceasta cu mama femeii recent decedată lângă el

Clarvăzătoare  a spus că Dave a observat o cană pe care o primise într-o plimbare cu bicicleta, acum stând pe noptiera mea, spunând: „Îi place că o folosești.”

Semenele nu s-au oprit aici

Într-o zi, în timp ce femeia se plimba cu câinii, un tânăr șoim s-a apropiat încet de ea, înainte de a ateriza pe un copac din apropiere. Era atât de aproape încât putea vedea modelele complicate de pe capul său, gâtul alb și aripile striate.

„Spre deosebire de Dave, nu știam diferența dintre un vultur de curcan, o corb sau un șoim, cu atât mai puțin cât de vechi era unul. Dar acest păsăroi l-am cunoscut instinctiv. Am auzit vocea lui Dave șoptindu-mi în ureche: – Oprește-te. Privește la tânărul șoim. Poți să-i vezi culorile – ”, și-a amintit femeia.

Apoi, la câteva pași distanță, a văzut o pană mare, maro și albă, așezată deasupra unei grămezi de Frunze. Era o pană deosebită, mare și intactă. În acel moment, și-a amintit o postare de pe pagina văduvelor de pe Facebook care spunea: „Penele sunt daruri de dincolo.”

O săptămână mai târziu, inelul lui Dave a căzut în duș, a lovit podeaua și a sărit pe gresie. Câteva zile mai târziu, inelul a căzut din nou când se dădea cu loțiune pe picioare și a ricoșat prin baie. L-a găsit îngropat în covorașul de baie. În anul de când Dave a murit, inelul nu căzuse niciodată. Acum, se întâmpla pentru a doua oară într-o săptămână.

„A doua zi, la un eveniment cu vechi prieteni, am atins absent cu degetul arătător, simțind pentru familiarul atingere a metalului moale, așa cum făcusem de atâtea ori înainte. Simțeam doar piele, inelul dispăruse. Ar fi trebuit să aud cum lovește podeaua din lemn. Ar fi trebuit să fie în mașina mea, pe scurtul drum de beton de lângă casă sau în buzunarul rochiei mele. Ar fi trebuit să apară în colțul băii sau în mașina de spălat. Am căutat peste tot unde m-am putut gândi. Mi-am urmărit pașii din nou și din nou. Chiar am închiriat un detector de metale. Dar, la fel cum știam că se întâmplă ceva special când am văzut șoimul, știam și că nu voi găsi niciodată inelul din nou”, a spus femeia.

Atunci femeia și-a dat seama că dispariția inelului era un semn de la soțul ei care îi transmitea că este timpul ca aceasta să treacă peste pierderea suferită. După ce i-a murit soțul, fenomene paranormale au terorizat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024