Prima pagină » Titlurile zilei » După ce BMW-ul în care se afla s-a făcut bucăți, Ionuț se zbate între viață și moarte pe patul de spital: „Are doi copii care îl așteaptă acasă”

După ce BMW-ul în care se afla s-a făcut bucăți, Ionuț se zbate între viață și moarte pe patul de spital: „Are doi copii care îl așteaptă acasă”

30 aug. 2022, 02:00, 3 ,
Andreea Timofte în Titlurile zilei

După accidentul rutier grav de la Ciurea în care un BMW a scăpat de sub control și s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, o familie întreagă stă cu sufletul la gură. Una dintre victime este în comă, iar medicii încă nu pot spune dacă va scăpa cu bine din tot acest coșmar

Zilele trec, iar pentru o familie din Iași povara este tot mai grea. În urmă cu mai bine de două săptămâni, un accident rutier grav avea să se producă la Ciurea. Atunci, șoferul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului și a acroșat un autoturism parcat, iar mai apoi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, au rezultat mai multe victime, două dintre acestea pierzându-și cunoștința. Atunci, la Ciurea, s-a dat o adevărată luptă pentru ca viețile victimelor să fie salvate. Medicii au reușit să le stabilizeze pe cele două persoane care și-au pierdut cunoștința și le-au transportat la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, unde și astăzi se află internate.

Starea bărbatului s-ar fi agravat

Victimele sunt doi bărbați care sunt și prieteni. Din păcate, doar unul dintre ei a fost detubat și este în afara oricărui pericol vital. Celălalt, Ionuț Varga, este în continuare în comă, iar medicii nu pot spune dacă va scăpa cu viață și fără sechele. Reporterii BZI au mers la familia bărbatului care este în comă, în satul Ciocârlești, comuna Scânteia. L-au găsit pe tatăl acestuia care a povestit cu greu câteva lucruri despre fiul său.

„Nu știu ce să vă spun, este în spital, în comă… Medicii au zis că îl țin așa, a făcut temperatură de vreo 3 zile… Sper să fie bine. Ne-am gândit să îl ducem la București, încercăm orice variantă ca să fie bine. Nu există altceva, este un băiat bun, cuminte”, a declarat tatăl lui Ionuț.

Ionuț are doi copii care îl așteaptă acasă

Bărbatul are grijă acum de unul dintre cei doi copii ai fiului său aflat în stare gravă la spital.

 „Ionuț are doi copii care îl așteaptă acasă. A fost căsătorit și are doi copii, un băiețel de 11 ani și o fetiță de 6 ani. S-au despărțit de comun acord, au păstrat mereu legătura. Băiatul este acum la mine, iar fata e la mama ei… Are și probleme de sănătate cea mică, suferă de sindromul Down. Ne rugăm să fie bine, ce să mai zic, nici medicii nu ne spun prea multe, soția mea e la spital la el acum, eu sunt pensionar, ea lucrează”, a mai completat tatăl lui Ionuț.

Bărbatul dă vina pe prietenii fiului său, considerând că anturajul l-a condus spre această încercare a vieții.

 „Ăia cu care era îl țineau după ei, pentru că băiatul meu câștiga bine ca mecanic. Toată ziua erau la băut, la mâncat… Acum să plătească, nu vreau bani, nu vreau nimic, cică avea viteză mare șoferul de a intrat în podul ăla. Eu nu vreau decât ca legea să fie respectată și să se întoarcă acasă, știm și noi pe unde să umblăm. Mi-au zis doctorii că ei se tot interesează de starea lui, dar nu înțeleg de ce, nu-s neamuri, să-mi zică doar mie, are părinți, nu avem nevoie de ei”, a mai completat bărbatul.

Comentarii
  • Scăpat de sub control.

  • "Bâlbâitul"

    Cine e scăpat de sub control, neamuri proaste, hoți, râsuri mioritice, bâlbâiți.

  • Varga Ionuț, un derbedeu, beat fiind și fără permis, cu o masină neânmatriculată, sunt vreo 12 ani de atunci a omorât un om, în satul Bodești, comuna Scânteia. Au mușamalizat dosarul, nu a pățit absolut nimic, cum se poate așa ceva, dacă nu mă credeți interesați-vă la poliție și în satul Bodești, com Scânteia. Cum au reușit niște bețivani din satul Ciocârlești să mușamalizeze așa o crimă, cine a fost autorul mușamalizării, ce daruri a primit, procurorul și polițiștii din localitatea Scânteia, pentru a ascunde omorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`