Prima pagină » Titlurile zilei » După ce au fost luați la mișto de doi motocicliști, polițiștii ieșeni și-au luat revanșa: i-au identificat și sancționat pe cei care s-au trezit pe străzile din Medellin – FOTO/VIDEO

După ce au fost luați la mișto de doi motocicliști, polițiștii ieșeni și-au luat revanșa: i-au identificat și sancționat pe cei care s-au trezit pe străzile din Medellin – FOTO/VIDEO

28 aug. 2023, 02:00, 7 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Cei doi motocicliști care au fugit de polițiștii din Pașcani, zilele trecute, au fost identificați. Oamenii legii și-au luat revanșa și i-au sancționat din toate direcțiile. Mai mult decât atât, pe numele lor au fost deschise dosare penale

Polițiștii ieșeni și-au luat revanșa după ce acum câteva zile au fost de-a dreptul umiliți de doi motocicliști după care au fugit. Recent, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au anunțat că ambii au fost identificați și sancționați. Oamenii legii i-au sancționat din toate direcțiile, cum s-ar spune, pentru ca revanșa să fie una ca la carte.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au identificat cei doi conducători de motociclete care la data de 19 august 2023, în jurul orei 23:00 nu au oprit la semnalul regulamentar al oamenilor legii. Astfel, primul conducător auto, un tânăr de 24 de ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.450 de lei pentru neoprirea la semnalul polițiștilor și neacordarea priorității de trecere pietonilor care au acest drept și cu amendă în cuantum de 6.000 de lei pentru conducerea motociclului pe trotuarul pietonal.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul condus. Celălalt conducător auto, un tânăr de 20 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă de 580 de lei pentru neoprirea la semnalul polițiștilor și cu amendă de 2.000 de lei pentru conducerea motociclului pe trotuarul pietonal.

De asemenea, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Polițiștii ieșeni și-au luat revanșa

Imagini incredibile, surprinse în centrul Pașcaniului. Doi bărbați ce conduceau motociclete de teren au fost urmăriți de poliție în timp ce erau filmați de trecători. Cursa nu a fost una egală. Polițiștii se aflau într-o autospecială, marca Logan, iar motocicliștii pe motoare puternice ce le-au permis să se strecoare pe trotuar. Imaginile surprinse de trecători arată că, în urmărire, oamenii legii au trecut milimetric pe lângă câțiva pietoni care nu au fost, probabil, atenți la semnalele acustice și luminoase. Reporterii BZI au solicitat un punct de vedere legat de această situație reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, la scurt timp după apariția imaginilor în spațiul public.

„Polițiștii pășcăneni au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorilor unor vehicule, aflați în trafic. Aceștia nu s-au conformat semnalelor oamenilor legii. Verificările continuă pentru identificarea persoanelor și luarea măsurilor legale”, au precizat, atunci, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cert este că, acum, polițiștii ieșeni și-au luat revanșa.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Prea puțin. Băgați la.zdup fără dreptul de a mai conduce vreodată și confiscate motoarele…

  • CETATEANUL SPECTATOR

    da da da

  • Mai sunt cativa motociclisti handicapati cu tevele modificate si fac o galagie infernala mai ales noaptea. Politia ar trebuii sa ia masuri fata de asemenea gunoaie. ARR daca merge in Copou îi gaseste la Rond Agronomie sa le controleze cacaturile de motocicleta acestor avortoni corditi. Observatie: cu cat e mai ieftina magaoaia si mai mica puta cu atat e mai galagioasa. Doi avortoni corditi locuiesc in Breazu in p.zdamamiilor si au zapacit Aleea Sadoveanu.

  • Nuuuu, nuuuu!!! Nicaieri nu este ca pe portiunea de drum Iasi-Vanatori-Sculeni! Daca politia ar sta in rond la Vanatori, ar mari considerabil bugetul din amenzi! Oameni buni, e groaznic! Cocalarii de bikeri cred ca nu au tobe deloc! Trec in haita cate 3-4 si din Moldova si de la noi si nu numai ca fac zgomot mergand normal, dar le tureaza nejustificat…de iti crapa capul!!! Alo politia, faceti ceva, please!🙏

  • Poate vine POLIȚIA și pe Aleea M.Sadoveanu, după miezul nopții se întrec în turații cu motociclete și mașini.
    Au murit atâția dar tot nu se învață minte!
    Control și la substanțe…

  • Motociclistii cu “atelajele” modificate tb amendati pentru tulburarea linistii publice cu amenzi maxime.

  • Ăștia își sparg evacuările din dorința de a fi priviti. Dar ce sa vezi, au ditamai casca pe cap! E valabil si pentru „piloții” auto, cu evacuările goale și folie pe geamuri. Aceeași gândire de bombardieri. Că să fie totuși văzuți fătuci, descăleca pe la rond și își scot casca. Ceea ce nu știu fătucile: la 40 de grade, transpirația de sub costumele de piele pute infernal. Până la urmă afla asta, dar când e prea târziu. Pentru că nu pot vorbi cu gura plină.
    „Piloții” cu auto rezolva și ei problema, oprind mașini de zeci de mii de euro la intrarea în stadion cu pretextul ca ar bea o cafea la 3 lei, in pahar de carton. Așa, ca niște șmecheri adevărați. Abia atunci le puteți vedea moacele țiganilor și a țăranilor parveniți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`