Prima pagină » Cancan » După ce a ținut dietă, Oana Radu a slăbit spectaculos. Ce spune vedeta despre lupta cu kilogramele în plus

După ce a ținut dietă, Oana Radu a slăbit spectaculos. Ce spune vedeta despre lupta cu kilogramele în plus

15 nov. 2021, 12:35,
în Cancan

A fost criticată de nenumărate ori pentru aspectul fizic, însă după ce a ținut dietă, Oana Radu a slăbit spectaculos. În prezent, se bucură de succes și este apreciată de public, dar ce spune vedeta despre lupta cu kilogramele în plus este de-a dreptul surprinzător.

Dieta cu care Oana Radu a slăbit spectaculos

Apreciată pentru vocea inconfundabilă și atitudinea optimistă, Oana Radu a avut parte în trecut de mai multe probleme pe plan personal. Cântăreața și-a dorit mereu să fie remarcată în lumea muzicală, dar problemele cu greutatea au împiedicat-o în traseul său profesional. 

Vedeta este în prezent mândră de fizicul ei, dar a recunoscut faptul că în adolescență își găsea refugiul în mâncare ori de câte ori avea o problemă. Artista s-a confruntat cu adevărate drame în copilărie, iar situațiile dificile din acea perioadă au marcat-o enorm. 

Oana Radu a reușit să scape de aproximativ 60 de kilograme cu ajutorul unei diete stabilite de cel care avea să îi devină logodnic, de profesie antrenor de fitness și nutriționist.

Faptul că a reușit să slăbească într-un timp scurt a atras atenția admiratorilor ei care au crezut că îndrăgita cântăreață și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

„Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să o aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV.”, a declarat aceasta.

Oana Radu a recunoscut că are câteva operații estetice, intervenții care au ajutat-o să obțină fizicul mult dorit. În ceea ce privește regimul alimentar pe care l-a urmat în lupta cu kilogramele, cântăreața a vorbit deschis despre pașii pe care i-a urmat pentru a slăbi. Aceasta a adoptat o alimentație echilibrată și sănătoasă, dar a făcut și mult sport.

Ce a motivat-o pe vedetă în lupta cu kilogramele

Oana Radu a avut parte de un trecut tumultuos. Vedeta a suferit în copilărie și adolescență după ce a fost părăsită de tată. Refugiul în mâncare avea să îi aducă probleme cu greutatea, dar și critici din partea celor din jur. 

O altă dramă din viața privată a frumoasei cântărețe a fost decesul logodnicului ei, Alin Mihai Suflea, după ce a fost incendiat într-un bloc din Craiova. 

Cu toate acestea, Oana Radu a reușit să depășească momentele dificile și să recâștige încrederea în sine. Cântăreața a povestit în cadrul unui interviu că a fost extrem de motivată să slăbească după ce a fost jignită de un bărbat pe care îl iubea. 

„M-a motivat, însă, un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutatea, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge. Și mi-a zis să mergem să alergăm și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasă dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc. Mi-a zis lucruri adevărate.”, a declarat cântăreața.

Vedeta a mărturisit că în adolescență a suferit foarte mult pentru că era criticată și umilită de cei din jur, iar singurul său refugiu era mâncarea.

„M-am transformat într-o adolescentă frustrată, eram atât de grasă… Dar îmi plăcea atât de mult mâncarea încât oricine îmi spunea ceva, nu îmi păsa. Mă îmbrăcam cu haine de băieţi pentru că nu mă încăpeau hainele de fete.”, a precizat aceasta.

Oana Radu a reușit să slăbească spectaculos după ce a ținut dietă, iar în prezent are un corp de invidiat. După lupta cu kilogramele în plus, artista se bucură de o carieră de succes în muzică și are un număr impresionant de admiratori. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024