Prima pagină » International » După ce a fost dată dispărută în 2019, o fetiţă de 6 ani a fost găsită în subsolul casei unui bărbat de 57 de ani

După ce a fost dată dispărută în 2019, o fetiţă de 6 ani a fost găsită în subsolul casei unui bărbat de 57 de ani

17 feb. 2022, 10:08,
BZI.ro, în International

Poliţia din statul american New York au anunţat găsirea unei fetiţe ce a dispărut în 2019. După efectuarea unor căutări timp de câteva luni, Paislee Shultis, acum în vârstă de 6 ani, a fost găsită în subsolul unei case din oraşul Saugertis, într-o cameră secretă sub o scară.

Poliţia a declarat că Paislee este sănătoasă şi a fost trimisă înapoi la tutorele ei legal, împreună cu sora ei mai mare. Părinţii ei naturali, care fuseseră decăzuţi din drepturile părinteşti, au fost acuzaţi de intervenţie asupra custodiei şi de punerea în pericol a bunăstării unui copil.

O fetiţă de 6 ani a fost găsită în subsolul casei unui bărbat de 57 de ani

Paislee a fost dată dispărută din comitatul Tioga, New York, în iulie 2019, potrivit unui comunicat al poliției. Ea avea patru ani. Autoritățile au crezut la acea vreme că a fost răpită de părinții biologici, Kimberly Cooper, în vârstă de 33 de ani, și Kirk Shultis Jr., în vârstă de 32 de ani.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, fetiţa a fost dat dispărută în iulie 2019, din comitatul Tioga, New York., pe când avea 4 ani. La acel moment, autorităţile au aruncat vina asupra părinţilor ei naturali, respectiv Kimberly Cooper, în vârstă de 33 de ani şi Kirk Shultis Jr,, de 32 de ani.

Primind informaţii conform cărora Paislee ar fi fost ţinută într-un loc ascuns în oraşul Saugerties, în comitatul Ulster, Poliţia a obţinut imediat un mandat de percheziţie a casei. Deşi proprietatea fusese percheziţionată anterior, Kirk Shultis Sr., în vârstă de 57 de ani, proprietarul casei, era de faţă când poliţia a efectuat percheziţia şi a declarat că nu ştia despre locul unde se afla Paislee.

După mai bine de o oră de la începerea percheziţiei, unul dintre detectivi a observat un detaliu important. Scările ce duceau la subsolul casei erau construite într-un mod ciudat. După ce au îndepărtat câteva scânduri, poliţiştii au găsit găsit în acea incintă „mică, rece și umedă” – după cum au descris-o aceştia – fetiţa, Paislee şi pe Kimberly Cooper. Paramedicii au evaluat imediat starea copilului şi au constatat că este sănătoasă.

Trei persoane au fost arestate şi acuzate de dispariţia fetiţei

Părinții biologici ai lui Paislee pierduseră custodia ei și a surorii sale mai mari înainte de dispariția ei, iar poliția crede că acesta a fost motivul pentru care Paislee a fost răpită. Kimberly Cooper, Kirk Shultis Jr. și Kirk Shultis Sr. au fost arestați și acuzați de răpirea lui Paislee.

De vreme ce părinţii biologici ai lui Paislee au pierdut custodia ei şi a surorii ei mai mari, politiștii consideră că acesta ar fi fost motivul principal pentru care aceasta a fost răpită.

Poliţia a comunicat că ancheta va continua şi probabil se vor mai efectua şi alte arestări.

Caz asemănător, prezentat de curând de către reporterii din cadrul Cotidianului BZI, este cel al unei femei din județul Iași, ce a fost arestată, fiind suspectată că și-ar fi răpit proprii copii. Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis cererea de arestare a Marianei Dana Ciocârlan. Solicitarea a fost făcută de autoritățile din Olanda.

Procurorii de pe lângă Judecătoria Iași au trebuit să se mai ocupe de un caz de răpire, în vara anului trecut, atunci când un bărbat de 27 de ani a hotărât să îi facă singur dreptate fiicei sale.

Paislee Shultis, fetița răpită din New York ce a fost găsită în subsolul unui bărbat de 57 de ani, fiind acum în vârstă de 6 ani, a fost trimisă înapoi la tutorii ei legali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *