Prima pagină » Titlurile zilei » După ce a bătut un ospătar la un restaurant din Copou, interlopul Caleea Brăileanu a fost eliberat din arest și s-a filmat pe terasă: ”O să consumați cerneală la IPJ”

După ce a bătut un ospătar la un restaurant din Copou, interlopul Caleea Brăileanu a fost eliberat din arest și s-a filmat pe terasă: ”O să consumați cerneală la IPJ”

30 mart. 2022, 02:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Interlopul Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, a fost eliberat din arest, după ce a bătut un ospătar. La scurt timp după eliberare acesta a postat un filmuleț în mediul online

Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, interlopul din Iași care a bătut un ospătar într-un restaurant din Copou, a fost eliberat din arest. Recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată în cazul lui Caleea Brăileanu.

”Instanța admite cererea de revocare a măsurii preventive a arestului preventiv formulată de inculpatul Claudiu Constantin, zis «Caleea». Revocă măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Claudiu Constantin, pentru comiterea a două infracţiuni de lovire sau alte violențe, urmând ca inculpatul să fie pus în libertate, dacă nu este arestat în altă cauză”, au precizat judecătorii ieșeni.

Ce spune Interlopul Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu

La scurt timp după ce a ieșit din spatele gratiilor, Brăileanu s-a filmat la o terasă din centrul Iașului și a spus că ”s-a făcut lumină”.

”Vă salut pe toți pretenii mei. Am fost arestat și m-am eliberat și am zis să anunț pe prietenii mei că a fost o întâmplare nefericită, dar s-a făcut «lumină» în cazul ăsta și e ok. Nu vreau să vorbesc prea mult, sunt și puțin supărat… Referitor la aștia care fac provocări și după dau cu subsemnatul, ca de obicei, vedeți-vă de treaba voastră și nu mai provocați. Sunteți sub nivelul nostru din orice punct de vedere vreți și nu o să ajungeți nicăieri, doar o să consumați cerneală la IPJ”, a spus Caleea Brăileanu într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

Cum a început scandalul

În noaptea de 11 spre 12 martie, Caleea era cu mai multe persoane la un restaurant din Copou. A consumat alcool, iar, la un moment dat, a comandat 100 de mililitri de whisky. Unul dintre ospătari i-a adus comanda, însă, se pare, că în pahar nu se aflau decât 50 de mililitri. Atunci, Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, și-a ieșit din fire, iar până la scandal nu a mai fost vorba decât de timp.

”La data de 14 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 11 spre 12 martie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un local din Municipiul Iaşi, acesta ar fi agresat fizic două persoane, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică. La data de 15 martie a.c., bărbatul reţinut a fost prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările sunt continuate”, a precizat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`