Prima pagină » Actualitate » După botez, Camelia Potec se gândește la nuntă: „Am așteptat de mult timp!”

După botez, Camelia Potec se gândește la nuntă: „Am așteptat de mult timp!”

05 apr. 2024, 09:08,
în Actualitate

Camelia Potec, președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), a dezvăluit de ce nu a făcut până acum nunta. Totuși, după botez, Camelia Potec se gândește la nuntă. Aceasta a precizat că dorește un loc anume și că acolo va fi deschis în momentul în care se va decide să facă nunta.

Camelia Potec se gândește la nuntă

Camelia Potec a dedeclarat că nu se grăbește cu nunta momentan fiindcă, după ce a făcut lista de invitați, a văzut că e sunt foarte multe persoane și vrea să-și dea timp de gândire ca să nu cumva să uite pe cineva.

Tocmai de aceea, Camelia Potec mai amână momentul nunții puțin.

„Cu siguranță nu anul acesta facem nunta. Este un an foarte important. După un 2023 greu și cu un nou copil în viața noastră, pe partea personală, și pe parte profesională, toate competițiile de obiectiv și organizarea Campionatelor Europene de înot în bazin de 25 de metri, din luna decembrie, mai ales că venea la o lună după ce urma să nasc, în luna octombrie, la sfârșit. În 2024 vorbim de un an olimpic, un an în care trebuie să arătăm că avem și viitor pentru următoare ediție a jocurilor olimpice din 2028, doar că vom avea și vom reprezenta România cu cinste și la Paris 2024, așa că anul acesta sigur nu avem timp să face nuntă. Dar cine știe, poate anul viitor“, a spus Camelia Potec.

Fosta mare sportivă a spus că a avut probleme cu găsirea unei locații, iar unde își dorește ea va fi deschisă când va decide să se căsătorească.

„Cu locația a fost o problemă. Am așteptat de mult timp această locație. Anul acesta s-a deschis. Am și fost și am vizitat-o, dar mi s-a promis că atunci când voi decide să mă căsătoresc, va fi deschisă”, a mai spus fosta înotătoare de performanță.

Nu ne-am dorit să avem petrecere după ceremonia religioasă

Camelia Potec a vorbit și despre botezul fiicei sale.

„Ne-am dorit cât mai devreme să facem botezul. A fost pe repede înainte. La început nu ne-am dorit să avem petrecere după ceremonia religioasă, însă am decis să lăsăm familiile să vină acasă. Apoi, am decis să facem acest eveniment la un restaurant, din cauza numărului mare de persoane”, a menționat Camelia Potec.

Fosta mare sportivă a născut o fetiță perfect sănătoasă în 24 octombrie 2023. Sportiva mai are o copilă, pe Caelia-Ioana, născută în toamna lui 2018. Încă de la acea vreme spunea că își mai dorește copii.

„Nu ştiu dacă e chiar nevoie de felicitări, o să le transmit fiicei mele. Este extraordinar de frumos, chiar dacă este obositor. Este o oboseală foarte frumoasă. Nu ne văităm că suntem obosiţi, pentru că nu avem timp. Fiecare zi este altfel, nu există monotonie. Înainte îmi spuneam că îmi doresc un copil, acum îmi pare rău că nu am avut-o mai devreme. Este un sentiment de care noi, femeile, avem nevoie, suntem făcute să-l trăim. Mă bucur că a venit acum şi pot spune că îmi doresc şi alţi copii”, a spus Camelia Potec la Antena Stars, în 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *