Prima pagină » Titlurile zilei » După articolul din BZI, curtea interioară a Spitalului „Sf. Spiridon” a fost curățată, dar nu în totalitate! Corneliu Mihai: „Vom finaliza, în termenul cel mai scurt, și această acțiune” – FOTO

După articolul din BZI, curtea interioară a Spitalului „Sf. Spiridon” a fost curățată, dar nu în totalitate! Corneliu Mihai: „Vom finaliza, în termenul cel mai scurt, și această acțiune” – FOTO

22 aug. 2023, 02:00, 3 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Reporterii BZI au arătat în articolul „Imaginile dezastrului după managementul lui Daniel Timofte! Curtea interioară a Spitalului «Sf. Spiridon» putea fi un colț de rai, dar a fost lăsată în paragină”, din data de 4 iulie 2023, că gunoaiele și boschetele au pus stăpânire pe curtea interioară a unității medicale. Pacienții, în loc să găsească, în împrejurimile spitalului, un cadru plăcut, de fiecare dată când părăseau saloanele, aveau în fața ochilor o imagine dezolantă

A fost nevoie de apariția acestui articol pentru ca ec. Corneliu Mihai, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, să decidă că iarba și tufișurile din curtea interioară trebuie să fie tăiate, dar acțiunea de igienizare nu a fost finalizată. Mai mult de o lună se pare că nu a fost suficient pentru ca în curtea spitalului să se facă ordine în totalitate.

După articolul din BZI, în curtea „Sf. Spiridon” Iași a început să se facă ordine

Reporterii BZI au făcut, luni, 21 august 2023, o vizită la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași. Au observat că arborii din curtea interioară a unității medicale au fost toaletați, astfel încât pacienții să poată să iasă liniștiți să se relaxeze la soare. Iarba, care în unele locuri ajungea să măsoare și jumătate de metru, a fost cosită, iar o parte din gunoaie au fost strânse.

Dovada faptului că în curtea unității medicale s-a făcut ordine stă în câteva grămezi de crengi uscate care nu au fost încă aruncate la gunoi. În curtea unității medicale mai zac însă niște obiecte de mobilier extrem de deteriorate. Reporterii BZI au luat legătura cu managerul unității medicale, ec. Corneliu Mihai, care a declarat că, în cel mai scurt timp, acestea vor dispărea din curtea spitalului.

„Vom finaliza, în termenul cel mai scurt, și această acțiune”, a declarat ec. Corneliu Mihai.

Subsolul Spitalului „Sf. Spiridon” Iași este un adevărat focar de infecție

Reporterii BZI au surprins recent și o serie de imagini de groază în subsolul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași. În imagini se poate observa că subsolul unității medicale este un adevărat focar de infecție, în care zac cadavre de șobolani și tot felul de deșeuri, ambalaje de carton, saci menajeri și alte gunoaie.

Din cauza umezelii excesive, pereții sunt scorojiți, iar de tencuială nici nu mai poate fi vorba. La cea mai mică ploaie, subsolul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași se inundă cu apă, care nu este evacuată, astfel că băltește cu săptămânile, creând un mediu propice pentru dezvoltarea infecțiilor.

Contactat de reporterii BZI, ec. Corneliu Mihai a declarat că are în plan ca la subsolul unității medicale să se facă curățenie.

Comentarii
  • Subsolul Policlinicii nr 1 este la fel…. In cabinete tavanele stau sa cada , tevile sunt vechi, ruginite si apa se infiltreaza peste tot….!

  • unde nu-i cap vai de curtea spitalului

    Degeaba toaletează copacii, curtea spitalului este o imensă parcare de mașini, nu ai pe unde trece cu un scaun cu rotile. Un cap luminat ar fi amenajat o parcare pentru cadrele medicale, în curte mai la deal, amenajând spațiile verzi din jurul bisericii ca un parc frumos.

  • Degeaba toaleteaza copacii, dacă nu „curata” și cabinetele plus personajele care „murdareau” spitalul: Tesloianu plus Ursaru, Petriș și Birliba, Mitu O și A.M. Haba, personaje care nu mai au ce căuta prin Sp. Sf Spiridon, șobolanii ăștia mai mișună prin spital, cu tot controlul judiciar asupra capului lor !!!

  • mitu=mita

  • sa „profeseze” numai la privat ………………

  • Panainte Daniel

    Se mai fac angajari pe pile si spaga la Spiridon ? La nea Costel Ciobanu la magazie (cum intrii in curtea spitalului pe dreapta cobori pe scari la demisol) se mai ciordeste ca in codru ? Se mai dugheste ca in codru ? Pacat ca nea manageru (pana si Barliba stia) stie si nu face nimic in sensul asta. Ce combinatii se fac la Spiridon, te doare mintea, dar nimeni nu vorbeste, pentru ca baietii o duc prea bine, pentru ca … bugetari.

  • FARA BOTOȘĂNENI ÎN FUNCȚII PUBLICE

    Gata! Efectiv m.am săturat de botoșăneni. Pe unde mă intorc dau de unul din Botosani. Sincer, in Iași mai există băștinași? Adică din ăștia nascuți din mamă ieșeancă și tată ieșean?

    Gata, efectiv sunt suparat 100% pe botosăneni. E timpul sa se duca acasa la ei si sa puna mana sa ridice judetul ala ca a ajuns ultimul din Romania, iar Romania e ultima din UE, in concluzie Botosaniul e ultimul judet din UE.

    Ps: Dragi botosaneni, mergeti acasa si faceti curat la voi in oras, nu mai veniti aici să vă dati aere de ,,intelectuali”.

    Sunteți ca ăia care au casa dărâmată,mizerii adunate in ogradă dar râd de unul care are casa si curtea curata/ impecabilă.

  • Trebuia să dați o poza și cu curtea casei administratorului. Pardon, „managerului”, că sună mai cool. Să vedeți că se poate când e vorba de bunul propriu, să fie curat și ordonat. Dar când nu e al lui, nu are importanta. Gândire tipică a bizonilor.

  • Pt ăla cu botoșănenii: bre, iesenii își aleg până și primarii din Botoșani: Cotusca, Dorohoi… Ei sunt vinovații!

  • Acest asa numit manager interimar nici nu cunoaste cu ce se mananca sp sf spiridon , el stie sa dea salariatii afara din secretariat , birouri , etc se comporta ca si cand nu este o unitate sanitara publica , el are voie mereu wk sa mearga sa si faca diverse tratamente , salariatii trebuie sa stea lipiti de scaune cei de la TESA. Nu cunoste ca sunt doar 3 angajati la firma de curatenie cu care este contract cu astia taie iarba , descarca masinile de marfa , face curatenie , dute acasa la Botosani ca incompetent ai fost si incompetent ramai .

  • Curățenia a început din mandatul precedentului Manager Dan Timofte si e bine că continuă !

  • Sunteti pregatiti sa ma primiti?
    Mancati, beti si va veseliti, ca nu scapati de mizeriile voastre.

  • Locuitorii orașului Botoșani vă așteaptă acasă, mergeți cu bine și șă nu vă mai întoarceți înapoi că vă merge rău, zice o vorbă din bătrâni

    Mergeti la Botosani, orașul are mare nevoie de cunoștințele dvs. İeșenii pot singuri să-și poarte de grijă. Sănătaye și virtute.

  • Mai trebuie facut curat si la alte spitale.

  • Mai este de lucru pana sa avem spitale ca in afară.

  • Ce se întâmpla cu infecțiile nosocomiale? Cand o sa scăpăm de ele?
    Daca eu mâine mă internez, am șanse sa vin cu o răceală si sa plec cu o hepatită c?
    Intreb, nu acuz pe nimeni. Chiar ma interesează subiectul.

  • Da , să mergeți cu un om bolnav și să vă fugărească afară pe jegurile de bănci in mizerie,fum de țigară pe ploaie sau ninsoare

  • Da , să mergeți cu un om bolnav și să vă fugărească afară pe jegurile de bănci in mizerie,fum de țigară pe ploaie sau ninsoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024