Prima pagină » Local » După aproape 40 de ore de așteptare, fără apă și mâncare, cei peste 150 de pasageri din Egipt au ajuns la Iași – UPDATE

După aproape 40 de ore de așteptare, fără apă și mâncare, cei peste 150 de pasageri din Egipt au ajuns la Iași – UPDATE

31 iul. 2024, 21:23, 9 ,
în Local

În urmă cu puțin timp, aeronava cu cei aproximativ 200 de pasageri a ajuns la Iași. Pasagerii au îndurat condiții greu de imaginat. Au așteptau mai bine de 40 de ore în aeroportul din Sharm El Sheikh pentru a ajunge la Iași, după ce zborul a fost amânat.

„Am așteptat aproape 26 de ore, după o perioadă de timp ne-au dus la un hotel”, a spus un pasager.

„Am ajuns cu mare drag, e greu, e foarte greu, dar bine că am ajuns. Trebuia să ajung acasă pentru că am o fetiță micuță rămasă cu bunica acasă și mă grăbesc să o văd cât mai repede. Sunt obosită, dar fericită”, a mai spus o pasageră.

„Nu mai mergem cu ei, am stat 30 de ore cu un șandviș”, mai spune o pasageră.

„Mulțimim consulatului care nu a făcut nimic pentru noi”, spune o pasageră.

„30 de ore am stat. Ne-au dus după ora 2:00 la hotel, la 6:00 ne-au scos ca să mergem la 8:00 la aeroport”, spune alt pasager care a îndurat aceste condiții.

Pe imagini se poate vedea cum pasagerii sunt foarte obosiți, adulții au avut cu ei copii mici, au fost și foarte mulți tineri care sunt vizibil obosiți.

UPDATE 21:40 În aceste momente, decolează avionul din Iași spre Egipt.

Părinţi cu copii au dormit pe jos, fără a primi mâncare şi apă

Cei 164 de pasageri care au rămas blocaţi pe aeroportul din Sharm El Sheikh din Egipt au plecat de la hotel ieri, 30 iulie 2024, ora 7:30 dimineața, având în vedere că aveau zbor spre Iași la ora 11:20. Durata zborului ar fi trebuit să fie de 3 ore și 20 de minute, iar în Iași ar fi trebuit să ajungă la ora 14:40. Însă, cursa a fost anulată fără a li se prezenta motivele.

Aceștia au plecat din Egipt abia astăzi, la după ora 18:00. Zeci de părinţi cu copii mici au dormit pe jos, fără a primi mâncare şi apă.

Comentarii
  • Ii bine asa! Abia se recreeaza mai mult! Mai multa odihna!

  • Mda….”Părinţi cu copii au dormit pe jos”! DAr cine v-a obligat să mergiți acolo ? N-aveți unde vă cheltui banii? Că în România ”tușiți” dacă mergeți în concedii!! V.ă meritați soarta

    • Câtă minte poți să ai.

      • KEPA are dreptate.

        Ce-ti trebuie tie sa mergi cu plodul tocmai in Egipt? Ati ajuns sa va faceti imprumuturi pe 4-5 ani ca sa mergeti ca prostii in nu stiu ce groapa de nisip din Egipt. Ce are daca stai acasa la aer conditionat?

  • Low cost, low life.
    Sa zica mersi ca nu s-au intors calare pe camile.

  • Cu cata nesimtire v-a tratat compania aeriana asa ne trateazasi pe noi conducerea aeroportului,e nevoie de personal operational ,iar ei freaca ridichile ,cred ca ar trebui sa vina cineva si sa scuture pomul ,sa treaca pe la personal si economic si sa mearga cu vreo 2 ,,doamne,, in copou.

    • Eu zic ca e nevoie sa se puna o limita pe numarul de calatorii cu avionul pentru ca din cauza cocalarilor care vor sa mearga cu pitipoancele si plozii lor sa caste gura pe la piramide, oamenii care trebuie sa se deplaseze cu treburi serioase au probleme. Chiar nu se mai poate! Nu poti sa inchizi un ochi cinci minute in avion ca urla nu stiu ce plod. Peste tot dai de kkciosi care urla, alearga si incurca lumea.

  • In continutul articolnumele aeroportului din Sharm El Sheikh, dar nu spuneti nicaieri care este COMPANIA AERIANA care a abandonat cei 164 de pasageri pe aeroport. Compania aeriana trebuie sa isi asume reponsabilitatea pentru tot discomfortul creeat pasagerilor, si AVEA OBLIGATIA sa le asigure hrana, cazare si eventual alternativa unui alt zbor. Dar despre asta nu spuneti nimic !!! Unde va este corectitudinea si deontologia profesionala ???

    • Infometatilor

      E chiar asa de greu sa va cumparati un sandwich si o sticla de apa? Vai, saracutii de voi. A trebuit sa asteptati la aeroport o zi. Vai de capul vostru, va vaicariti din orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024