Prima pagină » Cultural » Dumitrița Răzlog, o prezență discretă în spațiul public. Cu ce se ocupă fosta iubită a lui Cosmin Nedelcu

Dumitrița Răzlog, o prezență discretă în spațiul public. Cu ce se ocupă fosta iubită a lui Cosmin Nedelcu

18 nov. 2022, 09:25,
BZI.ro, în Cultural

Dumitrița Răzlog este o prezență discretă în spațiul public. Aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul actor Micutzu, însă relația lor s-a încheiat. Cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la despărțire. Deși au luat-o pe drumuri separate, Dumitrița Răzlog și Micutzu au rămas în relații bune. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă fosta iubită a lui Cosmin Nedelcu și de ce nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor.

Dumitrița Răzlog, o prezență discretă în spațiul public

Dumitrița Răzlog a avut o relație cu celebrul actor de stand-up Micutzu. Cei doi s-au iubit mulți ani, însă după mai multe neînțelegeri s-au despărțit, spre uimirea fanilor cuplului. Când toți se așteptau mai puțin, Cosmin Nedelcu a anunțat că el și fosta iubită au luat-o pe drumuri separate.

Dumitrița Răzlog este de profesie inginer și s-a născut în Republica Moldova. Aceasta este pasionată de artă și pictură, iar tablourile sale abstracte cuceresc privitorii. Frumoasa artistă este atentă la fiecare apariție a sa și este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Pe vremea când aceasta era împreună cu Micutzu, nu se afișa des în lumina reflectorelor, însă îl susținea mereu pe partenerul ei de viață.

Deși nu mai formează un cuplu, Cosmin Nedelcu și Dumitrița Răzlog au rămas în relații bune. Cei doi evită să vorbească despre povestea de dragoste pe care au trăit-o și se dedică profesiei.

O altă vedetă care evită să se afișeze la evenimentele mondene și își ține viața privată departe de ochii curioșilor este Corina Caragea. Prezentatoarea este rezervată în declarații când vine vorba de planul personal. Aceasta arată spectaculos și face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy.

Ce spune Micutzu despre fosta sa iubită

Cosmin Nedelcu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Dumitrița Răzlog. Cei doi au ajuns la despărțire, dar au rămas în relații bune. Micutzu și fosta lui iubită au fost implicați într-un scandal pe vremea când formau un cuplu.

,,Mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea. Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult. (…)

Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor. Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat. A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor.”, a declarat actorul la vremea respectivă.

Dumitrța Răzlog nu mai formează de ceva timp un cuplu alături de Micutzu, iar în prezent se dedică profesiei sale de succes. Aceasta este o prezență discretă la evenimentele mondene și își ține planul personal departe de ochii curioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *