Prima pagină » Culinar » Conserve » Dulceata de ardei iute
Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

01 aug. 2019, 13:32,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:24006;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

O bogatie de fructe, legume, condimente si ierburi va umple de arome in aceasta vara bucataria ta. Combinatii inedite, dar delicioase, gusturi deosebite si o savoare de neuitat. Le poti aduna pe toate in felurite dulceturi de legume si fructe si ^n siropuri de care te vei bucura tot anul!

Ingrediente:

  • 4 ardei capia rosii
  • 10-12 ardei rosii foarte iuti
  • 20 rosii cherry
  • 300 g zahar
  • 1 praf de sare

Mod de preparare:

Speli toti ardeii, ii cureti de codite, seminte si de nervuri si ii maruntesti fin. E indicat sa folosesti manusi chirurgicale cand cureti ardeii iuti. Ii pui intr-o cratita? antiaderenta, cu zaharul si cu praful de sare. Tai rosiile in sferturi si le adaugi peste ardei. Fierbi la foc mic si amesteci in dulceata? din cand in cand. Dupa 40-45 de minute, stingi focul, lasi la racorit si o rastorni in borcane sterilizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
22 noiembrie 2024
22 noiembrie 2024