Prima pagină » Razboi în Ucraina » Dughin spune că ne aflăm în pragul celui de-Al Treilea Război Mondial, iar singurul vinovat este Occidentul

Dughin spune că ne aflăm în pragul celui de-Al Treilea Război Mondial, iar singurul vinovat este Occidentul

20 sept. 2022, 13:56, 2 ,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Ideologul rus Aleksandr Dughin spune că cel de-Al Treilea Război Mondial stă să-nceapă. Conform opiniei filosofului rus, așa-numita „operațiune militară specială” a lui Putin s-a încheiat deja și a început un război pe scară largă cu Occidentul.

Aşadar, propagandistul rus Aleksandr Dughin a spus că mobilizarea este inevitabilă în Rusia, deoarece Occidentul a declarat în mod deschis război Federației Ruse. De asemenea, opinia apare pe site-ul de propagandă Tsargrad.

Cel de-Al Treilea Război Mondial în opinia lui Aleksandr Dughin

Potrivit filosofului Dughin, lumea este în pragul celui de-Al Treilea Război Mondial, iar Occidentul, desigur, este cel care împinge Rusia spre el.

„Dacă se va ajunge la utilizarea armelor nucleare este o întrebare deschisă. Dar probabilitatea unui Armaghedon nuclear crește în fiecare zi”, a scris Dughin.

Filosoful rus a comentat de asemenea și contraofensiva Forțelor Armate din regiunea Harkov, spunând că acest lucru ar trebui perceput ca o lovitură directă a Occidentului pentru Federația Rusă. Occidentul, în opinia sa, vede acest lucru drept începutul sfârșitului Rusiei. Aşadar, neavând de ales, Federația Rusă ar trebui să-și apere dreptul de a exista.

Propagandistul rus a spus că așa-zisa „operațiune specială” lansată de Vladimir Putin s-a încheiat. În schimb, pare că a început un război pe scară largă cu Occidentul. În același timp, Dughin este sigur de faptul că Rusia are nevoie de o ideologie politică cu drepturi depline.

„Occidentul va continua să ne atace atât din exterior, cu mâinile naziștilor ucraineni înarmați și antrenați, cât și din interior – cu mâinile celei de-a cincea coloane, încă liberale”, a spus Dughin.

Cu toate acestea, președintele rus Vladimir Putin a acuzat vineri, 16 septembrie, Occidentul că dorește dezmembrarea Rusiei și a spus că şi-a trimis forțele armate în Ucraina, în luna februarie, pentru a preveni acest lucru.

Afirmaţiile ideologului rus Aleksandr Dughin

De asemenea, Aleksandr Dughin este sigur că războiul va atinge cu siguranță fiecare rus, iar mobilizarea în țară i se pare inevitabilă. Și totodată, este de părere că pentru a câștiga Occidentul, războiul din Rusia trebuie să devină „al poporului”.

„Televiziunea și mass-media în general ar trebui să devină instrumente patriotice de mobilizare în timp de război”, a scris Dugin.

De altfel, Dugin este sigur că factorul central în războiul „Occidentului împotriva Rusiei” este aspectul religios. În opinia filosofului, Rusia se luptă cu o „civilizație antireligioasă, cu frică de Dumnezeu”, fapt pentru care filosoful a numit Europa și SUA „civilizația lui Antihrist”.

În anul 2006, Kievul l-a declarat persona non grata pe filosoful și publicistul rus. Chiar și atunci, Dugin a promovat activ și continuă să facă acest lucru, ideea distrugerii Ucrainei ca stat, considerând că „misiunea” sa este crearea unei „superputeri eurasiatice”, al cărei centru ar trebui să fie Rusia.

Amintim că fiica ideologului „lumii ruse”, Daria Dughina, a murit în suburbiile Moscovei, după ce maşina ei a fost aruncată în aer. La momentul respectiv, rușii au spus că uciderea Dariei Dughina este ”opera” serviciilor speciale ale Ucrainei . Potrivit versiunii declarate de forțele de securitate ruse, explozia a fost planificată și realizată de serviciile speciale ucrainene.

Acum însă, ideologul rus Aleksandr Dughin spune că ne aflăm în pragul celui de-Al Treilea Război Mondial, iar singurul vinovat de producerea lui este doar Occidentul.

Comentarii
  • bineinteles toate popoarele lumii trebuie sa stea CAPRA dupa cum li se scoala rusilor,daca dictatorul Hitler avea bomba atomica cu siguranta ar fi folosit-o,astazi alt dictator detine aceasta arma iar daca latu-i ajunge la par cu siguranta o va folosi,acum e o necunoscuta China,ea poate fi arbitrul acestei dispute deoarece fara voia ei un razboi atomic ne va afecta pe toti!

  • da cum! invadeaza tari vecine precum Georgia si Ucraina si tot Occidentul e de vina dom’le! pentru ce? ca vroia sa ia Ucraina sub aripa sa, sa fie stat membru UE si NATO. acum iarasi e de vina Occidentul ca trimite armament Ucrainei sa se apere de invadatori! au bomba nucleara si ameninta pe toata lumea de 6 luni de zile si tot Occidentul e de vina? a amenintat vreodata Occidentul lumea cu nucleara> a invadat Occidentul alte state? cea mai mare tara din lume ca suprafata si nu le mai ajunge, China la fel si ea e pe locul 4 ca marime pe Glob dupa Rusia, SUA si Canada si nu-i mai ajunge dom’le, vrea si Taiwanul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *