Prima pagină » National » Droguri în valoare de zeci de mii de euro, consfiscate de procurorii DIICOT la Brașov
Droguri în valoare de zeci de mii de euro, consfiscate de procurorii DIICOT la Brașov

Droguri în valoare de zeci de mii de euro, consfiscate de procurorii DIICOT la Brașov

30 dec. 2019, 18:15,
în National

Un tânăr din Brașov este suspectat de trafic de droguri de mare risc de procurorii DIICOT. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore de către Direcţiea de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Braşov, în urma descoperirii într-un apartament închiriat în regim hotelier  droguri de mare risc în valoare de circa 60.000 de euro.

Conform DIICOT, sâmbătă, 28 decembrie proprietarul apartamentului a sesizat procurorii de urmărire penală asupra faptului că în dormitorul locuinţei a descoperit mai multe pungi ambalate, ce aveau încorporate comprimate de diverse culori şi prafuri. De asemenea și o substanţă solidă de culoare albă ori brun deschis.

„În urma investigaţiilor efectuate, procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Braşov – Serviciul Antidrog au identificat şi ridicat din imobilul închiriat în regim hotelier 135 g cocaină, 600 g MDMA cristal pulbere şi 2136 pastile MDMA şi 100 g ketamină, produse stupefiante pe care inculpatul D.M. urma să le comercializeze pe raza municipiului Braşov, dar şi un satâr, un ciocan de şniţele, cântare şi punguliţe pe care acesta le folosea la pregătirea pentru vânzare a produselor stupefiante. Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 60.000 euro. La data de 29.12.2019, magistraţii Tribunalului Braşov au dispus arestarea preventivă a inculpatului D.M., pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă remis luni.

Operațiunea s-a desfăşurat cu ajutorul oamenilor legii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *