Prima pagină » Local » DRDP Iași va avea doi directori? Mugurel Ovidiu Laicu și-a recăpătat postul în instanță

DRDP Iași va avea doi directori? Mugurel Ovidiu Laicu și-a recăpătat postul în instanță

06 apr. 2022, 02:02,
Andreea Andrei, în Local

Mugurel Ovidiu Laicu și-a recăpătat postul de director al DRDP Iași. Decizia Curții de Apel Iași, de ieri, 5 aprilie 2022, este definitivă. Magistrații de la Curtea de Apel Iași au decis ieri, 5 aprilie 2022, repunerea în funcție de director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a lui Mugurel Ovidiu Laicu.

Pe lângă faptul că și-a recăpătat postul în instanță, Laicu urmează să primească și toate salariile pentru toată perioada în care a fost demis. Dan Pila nu comentează în nici un fel decizia instanței.

 sediul DRDP Iasi

Șefia DRDP Iași este în dispută din anul 2019 când Dan Pilă a fost numit director

Mugurel Ovidiu Laicu și-a recăpătat postul în instanță

 Mugurel Ovidiu Laicu la o conferinta

Mugurel Ovidiu Laicu a fost demis in mod ilegal din funcție de director, conform instanțelor de judecată

Decizia magistraților de la Curtea de Apel Iași este mai bună decât cea precedentă luată de cei de la Judecătorie în cazul lui Mugurel Ovidiu Laicu.

Mugurel Ovidiu Laicu așteaptă grefa instanței pentru a putea să își reia activitatea din cadrul DRDP Iași.

„Voi lua măsura pe care a luat-o și domnul Pilă în 2019, doar că eu o iau legal. Mă întorc pe postul meu. Dumnealui când a venit, nu a venit pe postul lui, el avea alt post. Mă rog, cei de la companie au făcut un abuz și i-au dat un post care nu a fost al lui niciodată. Voi lua grefa de la instanță, voi trimite la companie, voi solicita exact ce scrie acolo, inclusiv repunerea în funcție. Dacă nu, voi merge cu executorul judecătoresc, probabil săptămâna viitoare. Până atunci îl las pe domnul Pilă să Își strângă lucrurile. Glumesc, bineînțeles! Voi cere și salariile din urmă, pe mine atâta timp m-a întreținut soția”, a declarat Mugurel Ovidiu Laicu pentru reporterii BZI.

Conform deciziei instanței de judecată pe lângă repunerea în funcție, Mugurel Ovidiu Laicu va primi toate salariile din perioada în care a fost înlăturat din funcția de conducere.

 

Dan Pila pe o strada

Dan Pilă nu comentează în nici un mod decizia instanței de apel

Șefia DRDP, disputată în instanță din 2019

Mugurel Ovidiu Laicu in studioul bzi

Mugurel Ovidiu Laicu a fost încă din anul 2012 director al DRDP

Începând cu anul 2019, Dan Pila și Mugurel Ovidiu Laicu se luptă șefia DRDP Iași, cel din urmă chemând în judecată în calitate de pârât pe Dan Pilă și DRDP sub pretextul demiterii ilegale din funcție.

Prima instanță de judecată a dat câștig de cauză lui Mugurel Ovidiu Laicu, iar Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut contestație. Această contestație nu a schimbat decizia instanței, ba chiar a completat în favoarea reclamantului.

„Completul Curții de Apel au menținut în mod just coordonatele principale ale deciziei echilibrate și bazată pe probe legal administrate. Urmare a acestor decizii pronunțate de instanțele ieșene, au fost anulate dispozițiile ilegale prin care s-a dispus fără temei încetarea contractului de muncă al domnului Ovidiu Laicu. S-a dispus totodată reintegrarea în funcția deținută anterior. Suplimentar, completul Curții de Apel a anulat dispoziția prin care s-a dispus încetarea contractului de muncă ca fiind fără temei”, a declarat avocatul Sandra Grădinaru.

Dan Pilă a declarat că nu comentează în niciun mod decizia luată de judecătorii ieșeni prin care Mugurel Ovidiu Laicu și-a recăpătat postul în instanță pentru a doua dată.

Comentarii
  • Domnul Ovidiu Laicu este un om cu suflet mare. Bunul Dumnezeu va este alături pt ca faceți fapte bune, vreau sa va mulțumesc din suflet, ( din nou) pe această cale, bineînțeles și soției, pt ajutorul oferit. Eu fiind o persoana străină pt dvs. Sunteți în rugaciunile mele pt totdeauna!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *