Prima pagină » Cancan » Drama uriașă a lui Mădălin Ionescu. Din păcate, fiul său nu se mai poate recupera

Drama uriașă a lui Mădălin Ionescu. Din păcate, fiul său nu se mai poate recupera

07 iul. 2023, 10:42,
BZI.ro, în Cancan

Filip, băiatul cel mare al lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie, are 19 ani, dar nu vorbește și are multe alte probleme cognitive. Acesta suferă de hemipareză, o boală pe care a dezvoltat-o la vârsta de două luni.

Prezentatorul TV a dezvăluit că Filip s-a născut perfect sănătos, dar s-a îmbolnăvit de varicelă pe când avea doar două luni.

Drama uriașă a lui Mădălin Ionescu

Pentru că la noi în țară nu exista vaccinul, Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, nu a putut fi tratat şi a dezvoltat hemipareză.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient. El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi. În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi”, a spus Mădălin Ionescu pentru demamici.ro.

Mădălin Ionescu spunea că sunt șanse mici ca Filip să poată vorbi: „Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi. Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru că exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată”.

Cristina Șișcanu, revoltată după ce a mers cu familia la mare

Cristina Șișcanu a petrecut o scurtă vacanță pe litoralul românesc, alături de familia ei, dar o situație neplăcută i-a lăsat un gust amar. Nu are legătură cu serviciile, cu hotelul sau cu mâncarea, ci cu atitudinea oamenilor de pe Internet cu privire la Filip, băiatul lor special, acum în vârstă de 19 ani și jumătate.

Ajunsă la cazare, în Mamaia Nord, Cristina Șișcanu și-a ținut fanii la curent cu tot ce se întâmplă în vacanța ei, lucruri frumoase și mai puțin frumoase. În vacanța de zilele trecute, soția lui Mădălin Ionescu s-a lovit de o situație care a revoltat-o și tulburat-o deopotrivă. Ea a revenit în online cu un mesaj virulent, în care îi pune la punct pe cei care l-au jignit pe Filip, băiatul având probleme neurologice de mic, despre care atât Mădălin Ionescu, cât și Cristina Șișcanu, au povestit, cu deschidere și resemnare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024