Prima pagină » Local » Drama unei familii din Iași! Un tânăr a murit după ce a fost bătut crunt de „prietenul său”. Mama sa: „Nu știu ce a avut cu fiul meu. L-a urmărit să-l omoare”
Drama unei familii din Iași! Un tânăr a murit după ce a fost bătut crunt de „prietenul său”. Mama sa: „Nu știu ce a avut cu fiul meu. L-a urmărit să-l omoare”

Drama unei familii din Iași! Un tânăr a murit după ce a fost bătut crunt de „prietenul său”. Mama sa: „Nu știu ce a avut cu fiul meu. L-a urmărit să-l omoare”

20 nov. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Drama unei familii din Iași! Un tânăr a murit după ce a fost batut crunt de „prietenul său”. Individul a ajuns în fața anchetatorilor, iar părinții tânărului au fost în pragul disperării

Un tânăr care și-a omorât „prietenul” s-a trezit în fața anchetatorilor. Acesta a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte și inițial a fost condamnat la pedeapsa de 6 ani de închisoare. Dar în sala de judecată sunt tensiuni uriașe! Agresorul încearcă disperat să țină piept acuzațiilor după ce mama victimei a intervenit în proces. Individul cere micșorarea pedepsei chiar în fața celor care i-au dat viață celui ce el i-a luat-o.

„Agresorul a spus că dorește să fie înapoi în societate, să poată merge la muncă pentru a plăti familiei daunele morale. Nu şi-a dorit nimeni să se ajungă la această tragedie. Din penitenciar îi este mai greu să plătească daunele pentru că nu lucrează. Dacă ar fi înscris înapoi în societate, ar putea merge la muncă să le plătească”, a spus avocatul său în fața judecătorilor.

Un tânăr a murit după ce a fost bătut crunt de „prietenul său”

În luna august 2022, un tânăr i-a luat viața prietenului său după ce s-au înjurat reciproc. Alexandru Mădălin Pavel nu s-a putut abține și l-a bătut crunt până și-a dat ultima suflare.

„În data de 13.08.2022, în jurul orelor 17:00, pe fondul unui conflict mai vechi, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele victimei în zona capului, toracelui şi abdomenului provocându-i acesteia leziuni, respectiv traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale, ruptură de splină şi hemoperitoneu, care, pe fondul unor tulburări de coagulare determinate de o ciroză hepatică cu splenomegalie şi a unei intoxicații etanolice acute au condus în scurt timp la decesul victimei”, au declarat judecătorii ieșeni.

Mama băiatului decedat a intervenit și a susținut faptul că i se pare prea blândă pedeapsa aplicată și nu dorește să negocieze daunele morale.

„El va scăpa de închisoare, dar al meu băiat nu se va mai întoarce niciodată. Nu sunt mulțumită deloc. Vinovatul ar trebui să recunoască că pe băiatul meu l-a bătut atât el, cât şi fratele lui. Nu știu ce a avut cu fiul meu. L-a urmărit să-l omoare”, a afirmat mama tânărului decedat.

Avocatul agresorului: „Sumele stabilite sunt exorbitante”

Părinții tânărului care și-a dat ultima suflare au cerut daune morale în valoare de 100.000 de euro și nu vor să mai negocieze asupra sumei, având în vedere suferința lor.

„Copilul meu este mort, urmează să îi fac pomeniri, dar nu am bani. Eu trăiesc din ajutor social și mă mai ajută fata mea, dar are și ea familie și copilași și nu are atât de mult. Suntem necăjiți și suferim enorm. Nu sunt de acord cu negocierea”, a mai spus femeia.

Însă avocatul agresorului susține că sumele stabilite sunt exorbitante.

„În legătură cu daunele morale acordate de instanţa de fond, consider că sumele stabilite sunt exorbitante. Din punctul meu de vedere, sumele acordate sunt imposibil de achitat de către inculpat, mai ales dacă se va afla în stare de detenţie”, a precizat avocatul agresorului.

Iată că un tânăr a murit după ce a fost bătut crunt de „prietenul său”, iar acum va petrece ani grei în spatele gratiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
02 iulie 2024
02 iulie 2024