Prima pagină » Cancan ultimă oră » Drama trăită de Gabriela Firea după ce și-a pierdut soțul. Aceasta încă poartă inelul de logodnă

Drama trăită de Gabriela Firea după ce și-a pierdut soțul. Aceasta încă poartă inelul de logodnă

25 iun. 2021, 07:14,
în Cancan ultimă oră

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. A fost dintotdeauna foarte discretă de-a lungul vieții și nu a vorbit prea mult despre persoanele care au fost alături de ea, dar s-a aflat, totuși, despre fosta ei relație. Și-a pierdut primul soț, dar nu l-a uitat nici acum și încă poartă inelul de logodnă.

Gabriela Firea și-a pierdut primul soț

Gabriela Firea are acum o căsnicie frumoasă și este o femeie fericită, dar nu mereu i-a mers la fel de bine. Înainte de Pandele, ea a mai fost căsătorită o dată cu Răsvan, fost membru al comisiei de marketing a Federației Române de Atletism. Acesta era cu 17 ani mai mare decât fostul edil al Capitalei. Răsvan Firea a murit în urma unui atac cerebral, la 54 de ani.

Firea a fost devastată de pierderea uneia dintre cele mai importante persoane din viața ei, dar a fost puternică și a depășit tragicul eveniment. Astfel, 8 luni mai târziu, Gabriela Firea s-a recăsătorit, cu primarul localității Voluntari, Florentin Pandele. Acesta a cerut-o în căsătorie pe Gabriela după doar trei săptămâni de relație.

După ce s-a recăsătorit, a fost pusă la zid de toată lumea. Ea recunoaște că ar fi procedat la fel dacă nu știa cum este situația, dar nu este vina ei că viața a avut un așa plan pentru ea.

„Eu nu-i condamn pe cei ce m-au pus la zid, la acel moment, al recăsătoriei, probabil și eu aș fi fost mai aspră. Nu eu am condus destinul meu către o astfel de evoluție”, a declarat Gabriela Firea.

Firea nu și-a uitat fostul soț

Gabriela Firea mărturisește că, deși s-a recăsătorit la scurt timp, Răzvan Firea va fi mereu în sufletul ei. Îi este recunoscătoare acestuia pentru tot ce a făcut pentru ea și nu poate uita cât de mult bine i-a făcut. Deși a fost mereu în umbra ei și a stat retras, fără se afirma, a avut un rol important în evoluția ei. Apărea foarte rar public, dar o sprijinea oricum putea.

„Răzvan are locul lui în inima mea în întreaga mea viață și el știe, de acolo de sus, asta și-i simt energia pozitivă în fiecare zi și simt că mă susține. Acesta este inelul de logodnă pe care nu-l voi da niciodată jos de pe mână”, a mărturisit Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024