Prima pagină » Cancan ultimă oră » Drama prin care a trecut Mihai Bobonete, în urmă cu aproape un deceniu! Actorul face dezvăluiri sincere

Drama prin care a trecut Mihai Bobonete, în urmă cu aproape un deceniu! Actorul face dezvăluiri sincere

19 mart. 2022, 17:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cu mai bine de nouă ani în urmă, familia lui Mihai Bobonete a trecut prin clipe cumplite. La momentul respectiv casa actorului a fost spartă de hoți, în timp ce soția și unul dintre copiii săi se aflau în locuință. La aproape un deceniu de la ceea ce s-a întâmplat atunci, Mihai Bobonete a vorbit deschis despre episodul care l-a marcat, deși nu se afla în casă, explicând cum a reușit să treacă peste.

Mihai Bobonete: „Fac terapie și îmi este foarte bine așa”

Au trecut nouă ani de când apartamentul în care locuia Mihai Bobonete, alături de familia sa, a fost spart. Potrivit spuselor acestuia, nu se mutase de multă vreme în locul respectiv, atunci când s-a petrecut întregul episod. Doar soția și fiul lui se aflau în casă atunci, iar potrivit detaliilor din acest caz, de la vremea aceea, hoții au intrat pe geamul de la bucătărie, apartamentul aflându-se la parterul unui imobil.

Astfel, pentru a trece peste acest episod, Mihai Bobonete a apelat la terapie la vremea respectivă, reluând ședințele la psiholog și în prezent. În cadrul unui interviu, actorul a fost întrebat despre depresia cu care s-a confruntat din cauza episodului când i-a fost spartă casa, în condițiile în care există multe prejudecăți în privința acestui subiect.

„Prejudecăți și tabuuri în privința acestui subiect se întâlnesc doar la oamenii mai puțin educați și care nu au avut resursele necesare să-și mărească spectrul cunoașterii, pentru că, altfel, terapia este un lucru atât de normal, încât nu ar trebui niciodată să creeze rușini sau scepticism.

Eu fac terapie și îmi este foarte bine așa.”, a declarat Mihai Bobonete.

Cât despre spargerea de acum nouă ani, Mihai Bobonete a explicat în cadrul aceluiași interviu că a aflat ulterior că totul a fost o greșeală, fiind o spargere la pont. La momentul respectiv, hoții au plecat din casa actorului cu o chitară bas pușca cu dopuri a fiului său, mai ales că Mihai Bobonete nu deține lucruri de valoare, iar el și soția lui nu țin banii în casă mai niciodată, potrivit declarațiilor sale.

„Episodul cu hoții în casa mea s-a dovedit a fi fost o greșeală, a fost o spargere la pont, iar noi eram mutați acolo de foarte puțină vreme. Pesemne că și hoții au fost dezamăgiți, dacă mi-au luat chitara bas și pușca cu dopuri a lui Octav. Eu nu dețin lucruri cu valoare materială mare, iar banii nu stau niciodată mai mult de câteva ore la noi în casă, are grijă soția să plece repede de unde vin.”, a mai adăugat actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *