Prima pagină » National » Dramă pe o șosea din Sibiu! Două persoane au decedat și alte trei au fost grav rănite după ce un TIR a intrat pe contrasens
Dramă pe o șosea din Sibiu! Două persoane au decedat și alte trei au fost grav rănite după ce un TIR a intrat pe contrasens

Dramă pe o șosea din Sibiu! Două persoane au decedat și alte trei au fost grav rănite după ce un TIR a intrat pe contrasens

20 iul. 2024, 12:20,
BZI.ro, în National

Scene de groază s-au derulat noaptea trecută pe o șosea din Sibiu! Două persoane și-au pierdut viața și alte trei au fost grav rănite după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism.

Sfârșit tragic pentru două persoane seara trecută, după ce un TIR a lovit un autoturism după ce a intrat pe contrasens. Tragedia s-a produs pe DN1.

Accident grav în Sibiu. Două persoane au murit și alte trei au fost grav rănite

Un grav accident de circulație s-a petrecut noaptea trecută pe o șosea din Sibiu. Un bărbat în vârstă de 40 de ani care se afla la volanul unui TIR, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism în care se aflau șoferul și alți 3 pasageri în timp ce se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu.

Șoferul care conducea autoturismul, un bărbat în vârstă de 51 de ani și soția acestuia, în vârstă de 50 de ani, care se afla pe bancheta din drepta au murit. Alte două persoane au fost grav rănite, fiind vorba despre pasagerii de pe bancheta din spate, o tânără în vârstă de 17 ani și un băiat de 18 ani.

Șoferul de TIR a fost și el rănit.

Trei persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost rănite, după ce o maşină a intrat într-o autoutilitară, în Giurgiu

La începutul lunii iulie, un tragic accident de circulație a avut loc pe o șosea din Giurgiu. Atunci, trei persoane au murit după ce șoferul unei maşini ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-o autoutilitară.

În momentul în care au ajuns la fața locului, cadrele medicale i-au găsit pe cei trei bărbaţi în stop cardio-respirator. Din nefericire, viața lor nu a putut fi salvată.

„ISU Giurgiu a fost solicitat aseară să intervină pe DN 6, între localităţile Valea Plopilor şi Stâlpu, în urma producerii unui accident între un autoturism şi o autoutilitară.

La faţa locului s-au deplasat 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic de la ISU Giurgiu, patru echipaje de la Ambulanţa Giurgiu, una de la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, una de la ISU Bucureşti-Ilfov, una de la Ambulanţa Teleorman, precum şi un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare.

Trei bărbaţi au fost găsiţi în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire acestea nu au avut rezultat”, a arătat un comunicat de presă transmis de ISU Giurgiu la momentul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
20 iulie 2024
20 iulie 2024