Prima pagină » Radio » Actualitate » Drama nestiuta a lui Mircea Diaconu!
Drama nestiuta a lui Mircea Diaconu!

Drama nestiuta a lui Mircea Diaconu!

28 mai 2014, 12:33,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:436738;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Ana, fiica lui Mircea Diaconu, independentul votat masiv de romani la alegerile europarlamentare, a fost maritata cu un fotbalist.

Citeste si: Mircea Diaconu: „Vreau altfel de politica”

Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae. Ana si Marius se cunoscusera in 2005 in circumstante ciudate: „Eu eram reporter sportiv la TVR si am fost trimisa sa fac un material la Spitalul Colentina, unde Marius Nae se internase, in urma unei indigestii. Asa ne-am cunoscut’, si-a reamintit Ana intr-un interviu, scrie wowbiz.ro.

„Socrul este un om extraordinar. Ne intelegem perfect. Meseriile noastre si seamana intre ele, in sensul ca suntem plecati mult timp de acasa, eu in cantonamente, dansul in turnee“, a declarat Marius despre socrul sau, care a fost remarcat de mai multe ori in tribunele stadionului din Regie, sustinandu-l.

Citeste si: ULTIMELE rezultate al ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE. BEC a anunta ultimele date

Dupa ce Marius si Ana au facut nunta, fiica lui Mircea Diaconu s-a mutat cu serviciul chiar la clubul pentru care juca Marius, Sportul Studentesc, unde a indeplinit functia de ofiter de presa. Intre timp, Ana a nascut o fetita si a devenit instructor de fitness, dar casnicia cu Marius nu a functionat, iar cei doi au divortat in mare discretie. In prezent, Nae si-a refacut viata la bratul unei blonde fatale, Andreea, cu care are o fetita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`