Prima pagină » Cultural » Din lumea filmului » Drama lui Keanu Reeves. Prin ce a putut să treacă actorul de când s-a născut

Drama lui Keanu Reeves. Prin ce a putut să treacă actorul de când s-a născut

22 mart. 2021, 10:10,
în Cultural

Drama lui Keanu Reeves este greu de descris în cuvinte. De-a lungul vieții, acesta a trecut printr-o groază de momente de cumpănă, a fost dezamăgit, a pierdut multe lucruri, însă a învățat să treacă peste toate. Actorul iubește oamenii și le sare mereu în ajutor atunci când îi este cerut ajutorul.

Starul s-a luptat pentru o bună perioadă cu despresia și s-a arătat dezgustat de felul în care unii bărbați se poartă cu soțiile lor.

Drama lui Keanu Reeves, o lecție de viață pentru noi toți

Actorul a învățat să depășească problemele cu care s-a confruntat de-a lungul vieții și oricine poate învață ceva din viața sa.

“A fost abandonat de tatăl său la 3 ani și a crescut cu 3 tați vitregi diferiți. El este dislexic. Visul său de a deveni jucător de hochei a fost spulberat de un accident grav. Fiica sa a murit la naștere. Soția sa a murit într-un accident de mașină. Cel mai bun prieten al său, River Phoenix, a murit de o supradoză. Sora lui are leucemie.

Și cu tot ce s-a întâmplat, Keanu Reeves nu pierde niciodată ocazia de a ajuta oamenii care au nevoie. Când filma filmul „Casa lacului”, a auzit conversația a doi asistenți de costume. Unul a plâns pentru că și-ar pierde casa dacă nu ar plăti 20.000 de dolari și în aceeași zi Keanu a depus suma necesară în contul bancar al femeii. De asemenea, a donat sume stratosferice spitalelor”, sunt primele dezvăluiri.

Prin ce a trecut Keanu Reeves de când s-a născut

Cu toate că multora li se pare greu de îndurat problemele cu care actorul s-a confruntat, povestea sa este departe de a se fi încheiat.

 ”În 2010, de ziua lui, Keanu a intrat într-o brutărie și a cumpărat o brioșă cu o singură lumânare, a mâncat-o în fața brutăriei și a oferit cafea oamenilor care s-au oprit să vorbească cu el.

După ce a câștigat sume astronomice pentru trilogia Matrix, actorul a donat peste 50 de milioane de dolari personalului care se ocupa de costume și efecte speciale – adevărații eroi ai trilogiei, așa cum le numea el.”

A dat câte un Harley-Davidson fiecăruia dintre dublurile cascadorilor

De asemenea, a dat câte un Harley-Davidson fiecăruia dintre dublurile cascadorilor. O cheltuială totală de câteva milioane de dolari. Și pentru multe filme de succes, el a renunțat chiar la 90% din salariu pentru a permite producției să angajeze alte vedete.

În 1997, unii paparazzi l-au găsit mergând într-o dimineață în compania unui om fără adăpost din Los Angeles, ascultându-l și împărtășindu-și viața pentru câteva ore.

Majoritatea vedetelor, atunci când fac un gest caritabil, o declară tuturor presei. El nu a pretins niciodată că face caritate, pur și simplu o face ca o chestiune de principii morale și nu pentru a arăta mai bine în ochii altora.

Acest om ar putea cumpăra totul și, în schimb, în fiecare zi se ridică și alege un lucru care nu poate fi cumpărat: Să fii o persoană bună”, este incredibila continuare.

Drama lui Keanu Reeves este greu de descris în cuvinte și, cu toate acestea, lucrurile prin care a trecut l-au făcut mai puternic și mai bun. Starul este considerat unul din cei mai modești și cu bun simț actori de la Hollywood. Nu de puține ori a fost surprins în metrou sau în alte ipostaze în care nu suntem obișnuiți să vedem un actor de talia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *