Prima pagină » Cultural » Drama lui Andi Moisescu. A fost abandonat la vârsta de patru ani, iar ce a urmat este la fel de trist

Drama lui Andi Moisescu. A fost abandonat la vârsta de patru ani, iar ce a urmat este la fel de trist

19 iun. 2024, 11:14,
BZI.ro, în Cultural

Andi Moisescu este un tip plin de optimism, însă vedeta de la Pro TV ascunde o adevărată dramă. Andi Moisescu a sărbătorit împlinirea vârstei de 51 de ani pe 26 octombrie, în ziua Sfântului Dumitru, alături de alte personalități născute în aceeași zi sfântă, precum Corina Chiriac și Cristian Chivu.

Andi este căsătorit cu Olivia Steer și este tatăl a doi băieți adolescenți. Pe lângă aparența sa plină de optimism și zâmbetul adesea ironic, puțini cunosc faptul că în spatele acestora se află o dramă care l-a marcat încă din copilărie și care l-a influențat pe viață.

Drama lui Andi Moisescu –  „La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot”

Andi Moisescu a fost abandonat de tată la vârsta de doar 4 ani și a fost nevoit să accepte această pierdere. Într-o perioadă, a încercat să facă ceva pentru a schimba situația, dar a realizat rapid că singur nu putea face prea mult.

Cu ceva timp în urmă, Andi Moisescu a povestit despre momentul când tatăl său, un regizor de film, a părăsit casa când el avea 4 ani și nu s-a mai întors niciodată. Cu toate acestea, Andi nu a purtat niciodată resentimente și nu consideră că tatăl său a greșit în vreun fel, deoarece fiecare persoană este liberă să aleagă cum să-și trăiască viața. Experiența l-a învățat pe el să abordeze viața într-un mod diferit și să facă alegeri asumate.

„Nu am avut cum să țin legătura cu el”, spunea acesta.

Andi Moisescu a fost să își caute tatăl

Andi Moisescu a dezvăluit că, la un anumit moment, a dorit să-l caute pe tatăl său, dar că această încercare a fost fără succes. Juratul de la „Românii au talent” crede că absența tatălui său l-a ajutat să devină un părinte mai bun și mai responsabil în legătura sa cu proprii copii.

„Orice copil resimte lipsa unui părinte. (…) E o situaţie tristă, din păcate, nu vreau să judec pe nimeni, fiecare face cum îl taie capul.

Nici nu am avut cum să ţin legătura cu el. Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată.

Poate că, într-un fel, e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci, o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea.

La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie. Pe mine, dacă vrei, m-a motivat să privesc cu mult mai multă seriozitate rolul meu de tată pentru copiii mei. Să fiu ceea ce el n-a putut să fie.

Din punctul ăsta de vedere, cred că este un mare câştig atât pentru mine, cât şi copiii mei. Nu judec oamenii, mi se pare că fiecare om poate să facă ce vrea el cu viaţa lui.

Sigur, asta înseamnă că are dreptul să nu-şi asume nişte responsabilităţi pe care ar fi trebuit.

Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus.

Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, declara Andi Moisescu, într-un amplu interviu pentru ziarul Adevarul.

Cu toate că este un tip plin de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, Andi Moisescu ascunde o adevărată dramă pe care a reușit într-o oarecare măsură să o depășească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *