Mariana Belciugan, o femeie de 54 de ani, susţine sus şi tare că în burta ei s-ar fi adăpostit o şopârlă. Cu lacrimi în ochi, sufocată de disperare şi de teamă, femeia imploră să fie ajutată să-şi scoată vietatea din corp.
Femeia vrea să fie, din nou, o femeie normală, aşa cum era acum şase ani, până să înceapă cel mai mare coşmar din viaţa ei! Un vis urât care-i bântuie zilele.
„E de aici, aici. De multe ori ştiţi cum împunge? Împunge cum împung viţeii la ţâţă. Deci cam 20 de cm ar avea. Cam aşa. Ar putea să fie şi mai mic, dar eu aşa îl simt. Medicii îmi spun că nu am nimic, aşa, dar în burta mea e ceva care mişcă.”, a spus Mariana, la „Acces Direct”.
Drama femeii care trăieşte cu o şopârlă în burtă
Cât despre felul în care vietatea a ajuns în burta femeii, Mariana are şi o explicaţie.
„Într-o seară, locuind la parter, în camera mea au intrat trei şopârle micuţe. Pielea lor aproape că era incoloră.
Era un pic maroniu deschis, deschis şi aveau pete de-a lungul şirii spinării, de culoare mai închisă, maroniu închis. Eu având probleme cu sinusurile, am dormit cu gura căscată. Toți medicii m-au trimis la psihiatru, au zis că nu există așa ceva.”, a mai spus Mariana, la „Acces Direct”.
„Colonoscopia vede tot se vede și o virgulă. Sunt foarte în temă cu treaba asta, endoscopia vede tot.
De ce credeți că vă spune cineva că nu e adevărat? Eu când am auzit, am crezut că e vorba de o alcoolică de pe stradă, dar dumneavoastră sunteți o doamnă respesctabilă, nu știu care e problema. În istoria medicinei nu există așa ceva.
Niciodată nu a demonstrat nimeni. De ce credeți că atâta amar de doctori ar fi negat, dacă era.”, a spus Monica Pop, la „Acces Direct”.
Mâncare de regim pentru stomac
La nivelul stomacului, pot apărea mai multe afecțiuni, și anume: gastrita, ulcerul gastro-duodenal, infecția cu Helicobacter pylori sau cancerul gastric. Acestea sunt asociate unor manifestări clinice extrem de neplăcute: dureri sau crampe abdominale, dureri de epigastru, pirozis, regurgitații acide, vărsături, indigestie, inapetență, balonare și altele asemenea.
În acest context, regimul alimentar este foarte important. Există alimente care pot ameliora simptomatologia digestivă, grație restabilirii pH-ului din tractul digestiv, însă sunt și alimente care agravează manifestările clinice specifice afecțiunilor gastrice. De aceea, în articolul de față, ți-am pregătit o listă cu alimente permise și cu alimente interzise, de care trebuie să ții cont, pentru a ține la distanță disconfortul abdominal.
În cadrul regimului pentru stomac, recomandate a fi consumate sunt brânzeturile, și anume brânza albă, cu un conținut redus de grăsime (urda, cașul, telemeua, ricotta, brânza de vaci etc.), pâinea integrală, pâinea neagră, pâinea de secară, mămăliga, budinca de tapioca sau de chia, carnea cu conținut redus de grăsime (curcan, vită, pui), pește slab (plătică, calcan, salău, păstrăv), ouă fierte, legume (morcov, sfeclă roșie, spanac, tulpină de praz, fasole verde, fasole galbenă), fructe (pere, miere, piersici, banane coapte), lapte dulce.