Prima pagină » Actualitate » Dramă fără margini în familia unui medic din Iași. Copilul său, de doar 4 ani, a murit după ce a căzut de la etaj, pe Independenței

Dramă fără margini în familia unui medic din Iași. Copilul său, de doar 4 ani, a murit după ce a căzut de la etaj, pe Independenței

31 aug. 2024, 02:00, 16 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Actualitate

Dramă fără margini în familia unui medic din Iași, după ce fiul său de doar 4 ani a murit. Micuțul a căzut de la etajul 7 al unui bloc, situat pe Bulevardul Independenței. Impactul a fost prea puternic, astfel că băiețelul s-a stins din viață la spital.

Dramă fără margini în familia unui medic stomatolog din Iași! Un băiețel a căzut de la etajul 7 al unui bloc

Vecinii familiei Salim sunt șocați de nenorocirea petrecută joi seara, în blocul lor. Aceștia au povestit că micuțul era fiul unui medic stomatolog, originar din Sudan. Acesta s-a stabilit la Iași pentru a urma studiile Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

„Am aflat de tragedia petrecută aseară. Ei stau de mulți ani, aici, în bloc, dar au mai fost plecați în străinătate. Tatăl copilului este medic stomatolog, dar mai are de făcut niște specializări. Mama lui este cadru didactic. Nu este singurul lor copil, mai au și o fată în vârstă de 12 ani”, a declarat un vecin din blocul în care locuiește familia Salim.

Băiețelul a căzut joi, 29 august 2024, la 19:15, de la etajul 7 al blocului. Băiețelul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași.

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a fost dirijat la o solicitare pe Bulevardul Independenței, la un copil în vârstă de 3 ani și 10 luni, cădere de la etajul 7, traumatism cranio-cerebral sever, plagă delabrantă, regiune frontală, otoragie, fractură închisă braț stâng, iot+vm, transportat cu manevre de resuscitare cardio-pulmonară, în curs, la UPU «Sf Maria»”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, micuțul a murit.

Copil de aproximativ 4 ani cu politraumă prin cădere de la înălțime, adus în stop cardiorespirator, cu manevre de resuscitare în curs. S-a continuat resuscitarea fără răspuns. S-a resuscitat aproximativ două ore, dar fără răspuns. S-a declarat decesul”, a transmis dr. Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii “Sf. Maria”.

IPJ efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs tragedia

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași realizează cercetări pentru a stabili împrejurimile în care a avut loc tragedia în care micuțul și-a pierdut viața.

La data de 29 august, anul curent, în jurul orei 19:15, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul 7 al unui bloc din municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că dintr-un imobil, situat la etajul 7, un minor de 3 ani și 10 luni, care se afla într-o cameră nesupravegheat, la un moment dat s-ar fi urcat pe pervazul de la fereastră și ar fi căzut de la geam. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, în urma manevrelor de resuscitare, cadrele medicale au constatat decesul minorului. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, acestea continuând în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași (IPJ) Iași. Cert este că familia medicului din Iași, Hani Kamal Salim, trece acum printr-o adevărată tragedie.

Comentarii
  • Exista si drame cu margini?

  • A crezut ca e in Sudan si iese putin afara din cort.

  • Din cort în centrul Iasului

  • Ma uit la poze

    Poza 3 spune totul. Amazoana „noastra”, a venit circul in oras.

  • Ăsta este trendul!
    Sa lasi copkilu’ sa urle, sa raga, sa traga, sa faca, sa dreaga!
    Vezi doamne sa i dezvolti personalitatea!
    Romani, chineji, pakishtaneji, trendul e trend! Tre sa lasi kopkilu sa se cace in kapu tau paja kika di pi blok!

  • Stai asa, deci nenea asta s-a stabilit in Iasi ca sa faca facultatea de medicina. Pina aici e ok, si pe urma s-a apucat sa se inmulteasca ????????

  • Gigi Berlogea

    In Sudan se iese din cort s au grota direct pe pământ, așa că săracul babuin de tata nu are cum sa l învețe pe copil cum se locuiește la bloc,,,,sa umplut Iașul de babuini și talibani

  • Ei , dacă apuca și mergea la școală islamică din Iași poate în vreo 20 de ani aveam și noi parte de mai multe evenimente actuale precum în Anglia , Germania , Franța

  • În numele lui Allah Cel Milostiv , Îndurător

    Care, dacă s-a abătut asupra lor vreo nenorocire, spun: Cu adevărat noi suntem ai lui Allah și la El ne vom întoarce.

    Aceia sunt cei peste care se pogoară binecuvântarea și îndurarea Domnului lor și aceia sunt cei călăuziţi

  • Cu cine a făcut copil asta ,cu cioara aia

  • Mă îngrozesc când văd ce comentarii sunt ! A murit în copil!!!!Cei care au comentat sunt niste distruși! Nu pot sa înțeleg cum puteți face asemenea comentarii la așa o nenorocire ….
    Idioții dracului !!

    • Sunt cei nascuti dupa’89. Intro tara libera. Care s-au tavalit si trantit cu curul de podea in supermarket ca nu le cumpara tac’su nu stiu ce rahat invelit in ambalaj staralucitor.Au crescut si sunt ,,adulti” acum. Cu copii. Si stai sa vezi ce copii ,,destepti” au acesti indivizi. Vai de noi!!

  • Sunt cei nascuti dupa’89. Intro tara libera. Care s-au tavalit si trantit cu curul de podea in supermarket ca nu le cumpara tac’su nu stiu ce rahat invelit in ambalaj staralucitor.Au crescut si sunt ,,adulti” acum. Cu copii. Si stai sa vezi ce copii ,,destepti” au acesti indivizi. Vai de noi!!

  • Suleiman bariul

    Ei las că îl așteaptă dincolo munți de haleală și vreo 70 fecioare !, toate minore ghiaure românce fomiste de bulan bariu de ciocolată

  • Dumnezeu să îl ierte !

    Pentru autorul naibii de jurnalist: ce sunt cu atatea poze cu blocul respectiv ? ca stim si noi cum arata blocul, nu trebuia sa ni-l prezinti din toate unghiurile.

  • Un cititor 2

    Dumnezeu să îl ierte !

    Pentru autorul naibii de jurnalist: ce sunt cu atatea poze cu blocul respectiv ? ca stim si noi cum arata blocul, nu trebuia sa ni-l prezinti din toate unghiurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`