Prima pagină » Titlurile zilei » Dramă de nedescris, într-o familie din Miroslava. O tânără, mamă a doi copii, s-a sinucis aparent inexplicabil după ce s-a iubit cu soțul ei: „S-a ridicat de lângă mine, dimineață am văzut mesajul” – EXCLUSIV

Dramă de nedescris, într-o familie din Miroslava. O tânără, mamă a doi copii, s-a sinucis aparent inexplicabil după ce s-a iubit cu soțul ei: „S-a ridicat de lângă mine, dimineață am văzut mesajul” – EXCLUSIV

26 iun. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Tragedie fără margini, la Iași. O tânără de 37 de ani s-a sinucis într-o pădure din Miroslava. Femeia a plecat din patul soțului după miezul nopții și a recurs la gestul extrem. În urma ei au rămas multe suspiciuni și întrebări fără răspuns

Ana Maria Gherman avea 37 de ani și locuia împreună cu soțul și cei doi copii într-o casă nouă, în comuna Miroslava. Pe data de 13 iunie, avea să ia o decizie radicală. Aceasta și-a pus capăt zilelor într-o pădure de lângă casă. Reporterii BZI au mers la Miroslava pentru a afla ce a determinat-o pe femeie să-și pună capăt zilelor. L-au găsit pe Marius, soțul acesteia, care a vorbit cu greu despre cele întâmplate.

„Eu chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat. Eu muncesc în construcții, în Danemarca. Am venit acasă chiar înainte să se întâmple… Am stat cu toții, am petrecut, apoi am făcut dragoste și am adormit. Când m-am trezit, am găsit un mesaj de la ea. Mi-a spus că o găsesc în pădure. Am plecat să o caut și am găsit-o spânzurată. Am sunat la 112, mi-au spui să-i tai ața, dar nu am mai avut ce face…”, a spus Marius, soțul femeii.

Tânăra, mamă a doi copii, s-a sinucis după miezul nopții

Bărbatul a precizat că soția sa îi reproșa anumite lucruri în mesaj.

„Mi-a spus că este supărată pe mine, dar nu avea niciun motiv să facă așa ceva… Avem doi copii împreună, unul de 10 ani și altul de 7… Le-am spus ce s-a întâmplat. Vrem să mergem la mare săptămâna viitoare, să îi ajut să treacă peste”, a completat bărbatul.

Vecinii lui Marius spun că acesta este foarte muncitor și că a lucrat mult pentru casă și pentru familia sa. Nu la fel de multe cuvinte de laudă au însă pentru Ana Maria.

„Ea stătea mult pe la magazin, bea. Prin sat, s-a mai auzit ba de una, ba de alta, dar nu știu ce o fi făcut. Dacă s-au certat, dacă nu… El oricum îi trimitea bani pentru copii, pentru casă, cum se face, iar ea umbla cam aiurea”, a spus o vecină de-a celor doi soți.

De faptul că Ana Maria consuma destul de des alcool în ultima perioadă a auzit și soțul ei, Marius.

„Am auzit că bea alcool, ce să fac… Asta este, o să am grijă de copii”, a completat bărbatul.

Polițiștii fac verificări pentru a afla ce s-a întâmplat

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea cum s-a produs nenorocirea.

„La data de 13 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către un bărbat cu privire la faptul că la marginea unei păduri de pe raza comunei Miroslava a găsit-o decedată pe soția sa. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Soțul femeii a găsit mai multe medicamente în locul unde aceasta s-a sinucis. Nimeni nu va ști, probabil, adevăratul motiv pentru care tânăra, mamă a doi copii, a decis să-și pună capăt zilelor.

Comentarii
  • dupa 100 de ani dati si voi stirea asta senzationala

  • De saracie. Si de rusine. Pai domnu Marius cel diasporean o tinea in saracie, se vede din poze, biata femeie umbla cu pantalonii rupti. Cum sa lasi o doamna sa umble cu asa zdrente, ce, e muncitoare in constructii prin straini ???
    Si-apoi domnu asta Marius vad ca tine in poza 2 degete indreptate spre biata femeie, semnul acuzarii supreme. Cu alte cuvinte, simbolistic, si-a luat coarnele de pe cap si arata cu ele spre doamna lui. Pai se poate asa ceva ? Ce fel de erou diasporean este ???
    Diasporeanul trebuie sa isi poarte singur coarnele, mandru si civilizat, chiar occidental.
    Asta, nu si nu. El, cu facut dragoste, vrajeli din astea. De rusine ca asta nu se comporta occidental, biata femeie nu a avut ce face.

  • a scapaT BIETUL SOT DE O ………….

  • Doar cunoscutii si vecinii astora probabil stiu ce a fost acolo intre ei.

  • El tot timpul plecat, ea singură cu doi copii, s-a săturat femeia să stea pe uscat.

  • Burta plina si sufletul gol

    DEPRESIE si alte probleme mentale. Nu judecati, ca sa nu fiti jucedati. Voi vedeti numai la Iasi cata nebunie este? Ma crucesc cand merg pe strada cum sunt oamenii: incruntati, agresivi si rai. Voi credeti ca asa e normal?

  • Din titlu se intelege ca el a fost atat de slab in pat incat ea a ales sa se sinucida.

  • Clar depresie, ferească D-zeu. S-a simțit neîmplinită, nu a mai acceptat statutul de femeie singură la cratiță, l-a considerat pe soț vinovat de situația ei de aceea a ales momentul când era lângă ea ca să-l ”pedepsească”.

  • Și nu puteați sa ne scutiți de detalii?era suficient sa ziceți ca una s a sinucis…

  • jana ot miroslava

    Nu, nu, lasa sa ne spuna cate pompe a prestat inainte de a-i fugi nevasta la padure. Haiducii mei !
    Si asa zice titlul ca e drama de nedescris, lasa macar in articol sa dea toate amanuntele.

  • Jano ce ti mai plac picanteriile…

  • ultima noapte de f*tai intaia noapte de pepsi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024