Prima pagină » Actualitate » Dragoste dincolo de lege. Laura, o tânără de 32 de ani, s-a îndrăgostit lulea de un pușcăriaș condamnat pentru omor: ,,El e tot ce mi-am dorit vreodată”
Dragoste dincolo de lege. Laura, o tânără de 32 de ani, s-a îndrăgostit lulea de un pușcăriaș condamnat pentru omor: ,,El e tot ce mi-am dorit vreodată”

Dragoste dincolo de lege. Laura, o tânără de 32 de ani, s-a îndrăgostit lulea de un pușcăriaș condamnat pentru omor: ,,El e tot ce mi-am dorit vreodată”

19 iun. 2022, 21:20,
BZI.ro, în Actualitate

Dragoste dincolo de lege! Laura, o tânără în vârstă de 32 de ani, s-a îndrăgostit lulea de un bărbat care a fost condamnat pentru omor. Acesta se află în închisoare, acolo unde trebuie să ispășească o pedeapsă de 40 de ani. Însă, cum s-au cunoscut cei doi și cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre ei?

Pentru unele persoane pare o poveste de dragoste bizară, însă pentru Laura și Terrell e doar începutul unei noi vieți – împreună, dar separați. Cel puțin pentru moment.

Laura O’Sullivan, o tânără în vârstă de 32 de ani din Bristol, s-a îndrăgostit lulea de un pușcăriaș condamnat de omor, și anume Terrell Ravon Reese, în vârstă de 31 de ani.

S-au îndrăgostit și s-au logodit fără să se vadă

Tânăra de 32 de ani este mamă a patru copii, iar din anul 2021, luna octombrie, a început să corespondeze cu deținuți din întreaga lume. Fiind membră pe una dintre platformele destinate celor care vor să își găsească dragostea mai „altfel”, a avut parte de surpriza vieții: s-a îndrăgostit de un bărbat care a fost condamnat pentru omor și care va sta în spatele gratiilor pentru următorii 40 de ani. Mai mult decât atât, s-au și logodit, în luna decembrie, în ciuda faptului că nu s-au întâlnit niciodată față în față.

Bărbatul de 31 de ani se află închis într-un penitenciar din Michigan, însă acest lucru nu l-a împiedicat să își găsească iubirea vieții sale. Tânăra susține că Terrell este bărbatul la care visa.

„Am crezut că e nebunie curată, efectiv nebunie curată, dar nu am putut să îmi controlez sentimentele și să îmi opresc inima. El e tot ce mi-am dorit vreodată”, a declarat tânăra.

Bărbatul de 31 de ani a fost condamnat pentru o crimă din 2009. Se afla în Detroit cu un prieten, au vrut să tâlhărească un alt bărbat și s-a produs o crimă. Logodnica lui a declarat:

„Gândul meu inițial a fost , pentru că sună foarte rău. Dar nu el a comis fapta. Era tânăr și prost, în locul greșit, la momentul greșit și iată că a ajuns încarcerat pentru marea majoritate a vieții sale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *