Prima pagină » Local » Dragoș Pătraru de la Starea Nației, lansează bomba: ”Oare câte dosare penale o fi făcut Horodniceanu ținând cont cine e șef, cine nu e șef, sau ce îi spune șeful? Horodniceanu și-a dat pantalonii jos și s-a căcat în mijlocul CSM-ului” – VIDEO

Dragoș Pătraru de la Starea Nației, lansează bomba: ”Oare câte dosare penale o fi făcut Horodniceanu ținând cont cine e șef, cine nu e șef, sau ce îi spune șeful? Horodniceanu și-a dat pantalonii jos și s-a căcat în mijlocul CSM-ului” – VIDEO

11 mai 2023, 09:01, 6 ,
în Local

Dragoş Pătraru, cunoscutul moderator al emisiunii Starea Nației a dezbătut, pe larg, incidentul în care a fost implicat procurorul Daniel Horodniceanu, vicepreședintele CSM. Prezentatorul a comentat în stilul caracteristic întrebându-se dacă nu cumva, atitudinea fostului șef al DIICOT se reflectă și în dosarele penale pe care acesta le-a prelucrat, dacă nu cumva, unele dosare de crimă organizată nu au fost făcute la comandă, ținându-se cont de cine este șeful, ce îi spune șeful sau cine trebuie să apară inculpat în dosar.

Vă aducem aminte faptul că procurorul Daniel Horodniceanu a stârnit furia opiniei publice după ce, oprit de doi oameni ai legii, a început să facă abuz de putere și trafic de influență, amenințând că sună superiorii oamenilor legii.

Dragoș Pătraru de la Starea Nației: Fostul gerțoi șef de la nesimțire organizată

Așadar, în emisiune Starea Nației, prezentatorul Dragoș Pătraru vorbește despre abuzul de putere pe care Daniel ”Hororniceanu” îl face cu cei doi polițiști și despre faptul că nu există nicio scuză pentru comportamentul nesimțit al acestuia. Ba mai mult, Pătraru consideră că este halucinant modul în care o parte din massmedia a reacționat la filmare spunând că totul a fost un act de compromitere al fostului șef DIICOT:

” Așadar, cazul Horodniceanu, fostul gerțoi șef de la nesimțire organizată, astăzi vicepreședinte de la CSM. Hororniceanu. Aceast Horodniceanu nu a fost prins băut la volan, nu a fost prins drogat la volan, nu și-a luat amendă, și totuși a ieșit un scandal imens. Cetățeanul Horordiceanu a condus sub influența nesimţirii şi cum ne-a povestit cum vede el lumea, am rămas cu toţii mască. WOW. Pe bune? Păi atunci ești de legat, omule, şmechere. Foarte amuzant, mereu e ceva amuzant în nămolul ăsta. Cei mai amuzanţi mi s-au părut ăia care au zis, nu puţini, domnule, haide domnule că au vrut să-l compromită, nu e clar? Poftim? Oprindu-l nebăut, ne nimic, să-l compromită, cum? Care era compromiterea, deci? Aaa, vom da o înregistrare cu Horodinceanu oprit gratuit în trafic. Daa, îl vom compromite noi pe el. Serios, că mi-a trimis cineva chiar un articol pe tema asta. Că lucrarea serviciilor, împotriva bravului procuror hororniceanu. Cum se aruncă unii în cap, incredibil.

Ei, ce să vezi. Poliţiştii nu l-au compromis deloc anul trecut. Hororniceanu a contestat, iar judecătoarea i-a spus că poliţiştii au dreptate. Dar și atunci, poliţiştii i-au dat avertisment, cea mai mică sancțiune. Nu înţeleg cum poţi să dai doar avertisment pentru așa ceva. Mă rog, i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile, e clar că a fost protejat de sistem. Oricare altul ar fi pățit-o rău de tot. Unde este compromiterea? Să ne lămurim, Hororniceanu se compromite singur. E oprit să i se spună bună seara și el amenință direct, direct, șantajează practic. Întreabă mereu, cine sunt eu. Nene, ți-ai pierdut memoria? Ești cea mai mare sculă de la inventarea ciocanului pneumatic. Ești mai important decât aspirina”, menționează Pătraru.

Ăsta a fost șef la DIICOT?

În continuarea emisiunii, Dragoș Pătraru este absolut șocat de modul în care Horodniceanu, fost șef al DIICOT, tratează această speță și sublinează faptul că acest tip de comportament nu are nicio legătură cu statul de drept:

Bun, haideți să încercăm să înțelegem, şi apoi, mai important, să învăţăm ceva. Problema lui Horodniceanu nu este neapărat al lui, este fix problema noastră. Dincolo din cazul Hororniceanu care se tot repetă, iată. Discutăm de fapt despre eternul caz România. Te uiți la acest Hororniceanu și îți spui, ăsta a fost șeful DIICOT? Ăsta e acum vicepreședintele CSM? Bă, cum? De ce? Serios, m-am uitat la imagini și mi-a fost mie rușine. Mi-am dat seama, încă odată, că rahatul în care ne aflăm este până la tavan. Ce se întâmpla acolo este despre noi, nu despre un gherțoi care se vede că nu are nicio treabă cu statul de drept, cu dreptatea, ori, mai simplu, cu justiția. Bineînțeles că te întrebi. Bă, dacă ăsta e așa, cum or fi ceilalți? Bineînțeles că te întrebi, este vreun domeniu în țara asta, în care șefii să nu fie niște scârbe arogante care cred că nimeni și nimic nu le poate atinge?

Ca om cu minimum de bun simț, de decență, bineînțeles că te întrebi. Mă, cât de greu, cât de greu poate fi să spui, ok, am greșit, vă rog spuneți-mi unde să semnez pentru amendă, dacă îmi dați amendă. Îmi pare rău, nu o să mai fac. O să semnalizez de acum încolo când depășesc. Cât de greu o fi? Cât de lipsit de educație să fii ca să nu poți spune că ai greșit, că îmi pare rău. Și acum, să vedem așa, în amănunt. Horodniceanu este oprit de un echipaj de poliție, după ce Horodniceanu a depășit mașina poliției fără să semnalizeze și având peste viteza legală. Nu cu mult, nici nu era vorba despre amendă. E foarte posibil, foarte posibil, ca polițiștii să fi făcut asta. Chiar intenționat. Cum am văzut cu toții în multe locuri în România. Adică, să meargă fix cu limită de pe segmentul respectiv și să-i oprească apoi pe cei care depășesc. Și, da, mai ales dacă te grăbești, și drumul e liber, te ia un pic de cap toată treaba asta. Dar dacă nu ești un animal prost, te calmezi și aia e. Înțelegi că vei ajunge cu 3 minute mai târziu unde ai tu treabă. Ei, bine, Horodniceanu a decis să reacționeze așa”, explică prezentatorul emisiunii Starea Nației.

Cazul ține de psihiatrie! A făcut trafic de influență la Gabriel Oprea?

O altă întrebare apare în contextul în care procurorul Horodniceanu afirmă că ”din cauza” lui, poliţiştii au 15% la salariu. Moderatorul emisiunii aruncă bomba. Oare, Daniel Horodniceanu, nu a făcut trafic de influență pe lângă Gabriel Oprea?

Iată, fix despre asta este legea în România. Ne spune băiatul ăsta care dă pe afară de aroganță. Legea în România se aplică în funcție de cine ești. Un stat de drept, deci, în care contează în primul rând cum te cheamă, cine te știe, pe cine știi tu. Și iată, când ești prost, viața te aduce până la urmă la locul în locul care ar trebui să fii. Chiar dacă prin anumite împrejurări au ajuns să-ți depășești cu mult condiția. De când am văzut aceste imagini, m-am tot întrebat. Mă, ce nevoie să le arăți altora cine ești tu să ai, ca să te porți așa? Pe bune. E singură direcție în care m-am putut duce cu răspunsul. Ține de zona psihiatriei. Imediat, deci, Horodninceanu, fără să gândească măcar, băi, ca procuror, ai niște reflexe, nu? Bă, mă înregistrează ăștia, au camere pe ei, hai să nu fiu chiar atât de prost. El ce face? Amenință. Se va vedea cu șeful lor! Polițiștii vor avea de suferit. De astea, de pe vremea baronilor locali. Îi i-a și la mișto. Gen, ce faceți voi la ora asta, de ce nu sunteți în pat. Mamele voastre știe pe unde umblați voi? Alo, nenea de la shaorma organizată, respect, domnule, civilizație, nu ne apucăm să aruncăm cu maioneză pe organe.

Ce frumos, ce frumos. Uite, îi dau și eu 15% la salariu acestui polițist. Din cauza la declarația asta pă gramatică. Mamă, cum i-a mutat fălcile acestui crimă organizată împotriva limbii române. Doamne… Să îl invoci pe Oprea, este grețos în sine. Ar trebui să fie amendă doar pentru asta. Băi, cine îl amintește pe Gabi Oprea, pac, amendă. E ceva ce vrem să uităm cât mai repede. Ca să ne recuperăm stima de sine ca popor. Deci, Horodniceanu spune că a insistat el pe lângă Oprea să le crească salariile acestor polițiști. Aoleu, trafic de influență, ăăă? Sau cum se numește asta? Ce mai face Hororniceanu? Îi reclamă pe polițiști. Da, îi reclamă, vrea să îi bage în penal.

Nuu, de ce vrei să te afunzi în hazna? Că ești greu, te duci la fund repede. Deci, dacă prin clarificări nu înțelegi să zici a doua zi, am fost un bou, prezint scuze, iată demisia mea, bă, mai bine taci. Ăsta nici șef la petreceri organizate nu ar trebui să fie.Îi acuză pe poliţişti că l-au provocat în sensul că s-au prefăcut că nu-l cunosc. A, eu am crezut că te-au provocat să mănânci doar salată, vreo două trei zile. Dacă îl auzeam pe Horodniceanu , nu aveam viteză. Păi ce viteză să ai cumetre, cât să tragă și mașina aia?Totuși, cât de inteligent să fii să crezi că cineva chiar pune botul la mizeria asta cu provocarea? Doamnelor și domnilor, m-au provocat cei doi ca să zic: Băi, voi știți ce sculă sunt eu? Și asta pentru că au zis că nu m-au recunoscut. Alo, nea crimă organizată, pentru asta există actul de identitate. Să vadă organul cu ce animal are de-a face. Nu trebuie să guiți tu la el. Ei, na. Se dau poze cu șmecherii, sau cum? Și cu ei și cu mașinile, să nu-i mai oprească nimeni. Ce gândire mizerabilă.

Oare dosarele penale nu au fost făcute de Horodniceanu ținând cont de cine e șef?

Pătraru se întreabă, retoric, dacă Daniel Horodniceanu nu are dosare penale făcute la comandă, în care să fi ținut cont de cine e șef și cine nu:

”Referitor la șefi și șefisme, referitor la aceste rebuturi profesionale care stau în vârful unor instituții, oare câte dosare or fi făcut domnul Horodniceanu ținând cont de cine e șef? Cine nu e șef, ce îi spune un șef, ce îi spune un alt șef? ĂĂ? Cum să nu ne gândim al asta când vedem că totul în mintea acestui ipokimen este despre cum își permit niște puleți de agenți să se raporteze la un mare șef? Până la urmă, ce vedem noi în aceste imagini? Ce auzim? Un gherțoi care se stropcește la polițiști pe motiv că este mare sculă. Nu? Totul îți provoacă greață la acest tip uman. Și te întrebi, băi, cum a trecut ăsta prin facultate, cum a intrat în CSM, cum a fost promovat, cum a intrat în funcție. Și normal că nu are cum să-ți treacă prin minte asta. Tati, tocmai astfel de petarde profesionale sunt promovate? Apropo de petarde profesionale. După o asemenea afirmație, ministrul Justiției, ar fi trebuit demis imediat, imediat. Sigur, asta s-ar fi întâmplat într-o democrație ok, într-un cabinet ok. Cine să-l demită? Ciucă? Haideți să ne vedem de treabă. Auzi, s-a lăsat provocat Hororniceanu. El regretă că s-a lăsat provocat. Vedeți? Asta spune acest zero barat, lingău, Predoiu. Mă scuzați, dar în acest punct, trebuie închisă pur și simplu justiția din țara asta. Ca o frabrică de țevi care nu mai are unde să-și vândă marfa. Cum să se reformeze un sistem, când tu îl ai acolo pe Predoiu? E limpede că Predoiu este fix Hororniceanu, doar că nu i s-a oferit ocazia să facă așa. Marea problemă este asta, calitatea umană proastă și infinit de proastă a celor care conduc justistiția din această țară. Peste 2000 de ani de tradiție și cultură, asta înseamnă dreptul Occidental. Înseamnă civilizație, tată. Unde să vezi civilizație în aceste specimene agramate?”

” Singura vină a polițiștilor este că nu i-au pus cătușe și nu l-au dus la secție”

”Imaginați-vă doar cum se comportă creaturile ăstea grohăitoare cu colegii, sau cu subalternii. Ce e asta, mă? Amenințarea directă a organului. Cătușe, hai la secție. În noaptea asta dormi la noi. Să ne înțelegem, oricare alt cetățean fără funcție ar fi spus așa ceva, ar fi fost încătușat și dus la secție. Ceea ce, atenție, este normal să se întâmple. Adică, uite, asta e vina pe care eu le-o găsesc polițiștilor după tot acest dialog. Că nu l-au săltat pe ăsta când a început să amenințe și că nu l-au dus la secție. Că l-au lăsat pe nesimțit să-și facă numărul, știind că ei au dovada, că ei înregistrează. Aa, să nu uit, bineînțeles că a apărut, a fost aruncat așa în spaţiul public, din nou întrebarea: Cum au apărut aceste imagini, așa, imediat? Să le vadă tot poporul? Le-a dat Dumnezeu, mă, așa au apărut. Da, a zis Dumnezeu că bă, prea sunt scursuri umane aceste creaturi, ia să le dau eu în presă. Păi s-o fi săturat și bărbosul, mă. Iartă-mă doamne. Dar, hei, vă propun să vedem cine este șeful IPJ Iași cu care amenință Hororniceanu.

Este nimeni altul decât Coastel Gâtlan. Ieșenii îl știind din 2003 când, beat fiind, a sărit să-l bată pe un student pe motiv că mașina studentului se lăsase lovită de mașina poliției. Cât de nesimțit să fii copile, mașina poliției care venise să-i adune pe Gâtlan și pe alt coleg de-al lui de la crâșmă. Nu odată ieșenii au făcut petiții ca să scape de acest Gâtlan. Despre ce discutăm noi aici? Ăsta este sistemul. Asta zic, cazul Hororniceanu nu e despre trafic, despre viteză, despre depășire, semnalizare, despre dat sau nu amendă. Nu. Este despre un sistem care promovează jigodii nepregătite profesional. Un sistem de lepre care se țin în brațe unele pe altele. Că mai întreabă unii, domnule, cum își pierd mulți mințile când ajung acolo funcții? Greșit, nu e așa. Sunt jigodii, sunt niște agramați, sunt slugi cu șefii, sunt agresivi cu subalternii de mici. Așa ajung sus. Ăsta este criteriul de promovare, de fapt. Nu șefia îi strică pe ei, șefia doar le scoate la suprafață toată putreziciunea pe care o ascund. Șefia ne arată aceste lepre în toată splendoarea mizeriei lor”, continuă Pătraru.

”Daniel Horodniceanu și-a scos pantalonii și s-a căcat în mijlocul CSM-ului”

”Vedeți, aici este miza. Ce ne interesează pe toți. Nu se vor informa de la vârf. Noi tot așteptăm ca proștii. Sigur, așa ar trebui, așa ni se promite, așa mănâncă ei rahat, mandat după mandat. Dar nu, aceste sisteme se vor reforma când tinerii care intră de jos nu vor mai accepta ca niște jigodii cu funcții să-și bată joc de ei. Măi, tată, măi, filmații, arătații lumii așa cum sunt ei. Așa cum voi îi vedeți în fiecare zi. Susțineți-vă unii pe alții, susțineții pe șefii care cred în aceleași valori ale legii, care v-au făcut să alegeți această meserie. Nu e posibil să mai mergem pe drumul ăsta. Până când să mai acceptăm creaturi de acest tip care acționează doar prin umilință, doar prin amenințare. Altfel, ținând discursuri despre Europa, dreptul legii, puși în slujba cetățeanului, și alte vorbe goale pentru ei Suntem, ori noi, ori ei.Ministrul Justiției din România spune deci că Hororniceanu s-a lăsat provocat și a greșit. A fost, deci, provocat. Vina este la polițiști. Auzi, băi, ministrul Justiției spune că Hororniceanu a prezentat scuze. Pentru ce mă, sâsâilă? El de fapt trebuie s prezinte pentru ce e: Un rebut al justiției din România. Horodniceanu ne-a arătat cum gândește, nu a înjurat de mamă pe cineva și apoi, iartă-mă, cum mai facem toți. Nu. Despre asta este vorba. Omul și-a pus pe tarabă felul de a gândi și modul în care vede el lumea. De aia trebuie să dispară din magistratură. Păi nea Bruce Lee din Carpați a fost scos din Magistratură că, vai, strică imaginea CSM, compromite valorile care… băi nebunilor. Hororniceanu și-a dat pantalonii jos și s-a căcat în mijlocul CSM-ului. Fix asta a făcut! Horodniceanu arată că vicepreședintele Consilului Superior al Magistraturii gândește ca un interlop răsuflat, ca un primar care crede că este trimisul Lui Dumnezeu pe pământ”, a conchis Dragos Pătraru, prezentatorul emisiunii Starea Nației.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`