Prima pagină » Titlurile zilei » Dragoș Cioncu, omul de afaceri ce administrează Hotelul Astoria din Iași, și-a distrus BMW-ul de peste 100.000 de euro la Ciurea. Era băut când a intrat într-un cap de pod – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Dragoș Cioncu, omul de afaceri ce administrează Hotelul Astoria din Iași, și-a distrus BMW-ul de peste 100.000 de euro la Ciurea. Era băut când a intrat într-un cap de pod – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

10 oct. 2023, 02:00, 31 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Dragoș Cioncu, omul de afaceri ce administrează Hotelul Astoria din Iași, și-a avariat serios bolidul de zeci de mii de euro. Acesta s-ar fi aflat sub influența alcoolului când a produs accidentul rutier. Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal pe numele individului

O curbă ușoară la stânga, din satul Dumbrava, comuna Ciurea, l-a făcut pe Dragoș Constantin Cioncu, administratorul Hotelului Astoria din Iași, să avarieze serios un bolid de zeci de mii de euro. Ieri dimineață, acesta se afla la volanul unui BMW Seria 8.

Probabil că pe fondul consumului de alcool nu a reușit să mai vireze la stânga și a intrat într-un cap de pod. Din fericire, nu a fost rănit grav, dar autoturismul a fost serios avariat. La fața locului au intervenit polițiștii și medicii ieșeni. Oamenii legii l-au identificat pe șofer și l-au testat cu aparatul alcooltest ce a indicat o valoare de 0,62 miligrame de alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice.

Omul de afaceri ce administrează Hotelul Astoria din Iași s-a ales cu dosar penal

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

„La data de 09 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc pe raza comunei Ciurea. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, șoferul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a declarat Adina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Dragoș Constantin Cioncu este din Negrești, Vaslui.

În vară a scuipat și amenințat un distribuitor de cafea

Cioncu administrează Hotelul Astoria ce îi aparține controversatului afacerist Cristian Stanciu, iar de-a lungul timpului a mai ajuns în atenția presei. În luna iulie  a acestui an, Dragoș Cioncu a avut o altercație cu un șofer chiar în parcarea din fața hotelului pe care îl administrează. Atunci, Andrei Costan, implicat în zona HoReCa, fiind furnizor de cafea, avea treabă la Hotelul Traian, competitorul direct al Hotelului Astoria.

La un moment dat a vrut să părăsească parcarea, dar nu putea din cauza unui șofer aflat la volanul unui autoturism, marca Lexus, model LC 500, de culoare roșie, cu numărul de înmatriculare IS-03-CBC. La volan se afla Dragoș Constantin Cioncu, asociat în firmele Optimal Travel și The Box SRL. Hotelul este în proprietatea lui Cristian Stanciu, consilier județean PSD și președinte al Fundației Ecologice Green (FEG).

Alături de Adrian Danu, Dragoș Cioncu a preluat administrarea hotelului. Revenind la incident, Dragoș Cioncu s-a arătat indignat pentru că Andrei Costan l-a atenționat printr-un claxon. În acel moment, Cioncu s-a pierdut cu firea, l-ar fi scuipat și amenițat pe Andrei Costan. Cel din urmă a depus plângere împotriva lui.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Dragoș Cioncu, omul de afaceri ce administrează Hotelul Astoria din Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Nimic altceva decât un alt cocalar cu bmw… E plina lumea de nespălați din ăștia cu tălpile crăpate.

  • Țăran coclit bețivan de Negrești. Nu va păți nimic deși putea omorî un om.

  • bmw - the supreme car

    Vin tharanii de vegasluy sa se faca ieseni. „Oameni de afaceri”. Lor le cade glodul din buzunar, metehnele de vegasluyeni betivi nu ii parasesc, dar ei se pretind ieseni. Neamprostia acestor specimene nu o depasesc nici macar bostonienii.

  • Văcar de Vaslui , mai ales de la Negresti, a mers sa bea vin de buturuga, din fundul curți cu iz și gust de buda de wc. Parvenit și coclit a ajuns in centrul Iasului, de pe tapsan cu glod la kur, cu resturi de mămăliga între dinti acest parvenit oligrofen sa ne sugă la bibilica pe noi Ieșeni .

  • Sucevean !!!!!!

    O adevarata mandrie sa fii iesean. Eu sunt din suceava dar stau in iasi. De fiecare data spun ca sunt din sv. Doarstau in iasi. Mi ar fi rusine sa ma declar iesean la ce țăranoi inglodati sunt pe aici. In suceava e alt aer, alti oameni, alt peisaj, parca e alta țară! Conjunctura a facut sa ajung in iasi dar niciodata nu imi voi atribui statutul de iesean. Este sub suceava cu cel putin 30 ani!!! Si nimeni din moldova ajuns la iasi nu va spune ca este iesean. De ce? Pt ca iesenii sunt taranoi prosti si cocalari. Ca si bucurestenii. Niste nespalati jegosi si ordinari!

  • pentru „Sucevean!!!!”
    Atata aroganta in capul tau, incat tot la Iasi ai ajuns. Ha ha ha! Nu iti place la Iasi? Valea la gheboaia din deal numita Suceava! Ha ha ha ha . Sau du-te la Botosani! Ca e mai aproape de tine!

  • De ce nu te întorci în Sv?. Ești un sclav ce muncești pentru ca Iașul sa fie capitala Moldovei.

  • Baut sau/si drogat la volan = confiscarea masinii si anulat permisul pe viata. da n-ai sa vezi asa ceva de de la politicienii nostri sa faca prin lege. Doar daca propun cei de la rutiera o modificare a legii.

  • Un ieșean get pe get

    Mai suceveni, bostonieni, Vegasluienii și alte nații de marletii de prin județele Moldovei, voi aici în Iași santeti pt ieșeni negru pe plantație, slugile ieșenilor, munciți pt ieșeni ca să o ducă bine ieșenii, nici nu va dați seama cât de mici și neînsemnați santeti pt ieșeni, știți cum santeti voi? : ca cei din SRI Lanka Bangladesh, Pakistan care muncesc pe santiere, în cel mai bun caz ca cei care livrează mâncare prin oraș, NEGRI PE PLANTAȚIE PT IESENI

  • Ca patron cu angajati ciuceveni, nu pot vorbi de rau. Muncesc de le sar capacele si fac treaba buna, deci sunt multumit de ei. Sunt ei asa, mai inceti la minte, dar de unde nu-i, n-ai ce sa ceri. Asa o fi rasa lor.
    Dar uite ca discutia de mai sus imi da idei.
    Zilele trecute au venit 2 dintre ei la mine ca sa le dau un avans sa plateasca niste chestii de familie, unul are de dat bani la nu-s’ce scoala pentru plod, alalalt ca are nevoie pentru tratament lui tat’su.
    Acuma stiu ce sa le raspund, zic, ba baeti, ciuceveni care sunteti cu 30 de ani peste Iasi, conjunctura face ca trebuie sa va vindeti de prin casele voastre (alea de la ciuceava, ca in Iasi stau cu chirie, si ce chirie !!!) ce mai aveti voi pe acolo: fan, cas, vaci, aro, muraturi (bune muraturi !), ca sa faceti bani. Asta e conjunctura, nimeni nu va obliga. Cum ciuceava e pe 30 ani peste Iasi, o sa luati bani mai multi acolo. Va invoiti, va tai ziua, mergeti si rezolvati. Dupa aia inapoi la munca. Trebuie sa recuperam 30 de ani.
    Culmea e ca desi sunt cu 30 de ani in avans, ciucevenii tot in Iasi isi trimit bolnavii iar plozii lor tot la Iasi vin la scoli inalte. Or vrea sa isi cheltuie banii pe chirii aici ? Palasul lor nu le mai place ? Ooopa, de pe aeroportul lor se imputineaza cursele ?
    Are dreptate petentul de mai sus, si eu daca as fi ciucevian nu m-as declara iesean. Ar rade iesenii de mine din prima.
    E drept, ciucevenii sunt primii in ierarhia provincialilor, care se incheie cu lamentabilii bostonieni si vegasluyeni, dar pana la a fi iesean, baiete, e cale lunga. Vreo 30 de ani. Si acri mai sunt strugurii pana acolo !

  • Nu mai fiti atat de critici , care dintre voi care comentati sunteti sfinti? De ce aruncati cu pietre? Uitati-va in jurul nostru ce se intampla , din cauza rautatii oamenilor izbucnesc razboaie , aroganteti si nepasarii , cel ce greseste o sa plateasca daca nu pe pamant in Fata Domnului , El e Singurul care are dreptul sa Judece. Deja au inceput sa se intample lucruri ce au fost scrise in Biblie , cereti mila si iertare de la Dumnezeu si rugati-va, asta ne-a mai ramas .🙏

  • Betsi yourselves! War between Yashingtonians, Vegasluyans, Bostonians and Ciuciewens is coming!

  • Scuze. Am scris comentarul de mai sus la articolul cu repatrierea din Israel. Acolo trebuia sa apara. Nu inteleg de ce a aparut aici ca nu e despre betivii vegasluieni sau tantalaii de Ciuceav

  • 🥸 Un profesor de istorie

    @@Tudor
    octombrie 10, 2023 la 8:25 am
    De ce nu te întorci în Sv?. Ești un sclav ce muncești pentru ca Iașul sa fie capitala Moldovei….🤭🤣🤣🤭

    Oi, ești in urmă tare! Capitala Moldovei e Chișinău !

    Repetă după mine :
    Capitala Moldovei e Chișinău !

    Capitala Moldovei e Chișinău !

    Capitala Moldovei e Chișinău !

    Capitala Moldovei e Chișinău ! ….până la 1000 ori.🤫 și iar de la capăt:

    Capitala Moldovei e Chișinău !
    Capitala Moldovei e Chișinău !
    Capitala Moldovei e Chișinău !

  • Elevul la istorie

    Blea istoricule, tu vorbesti despre RSS Moldoveneasca sau nu ai aflat ca BîlBîl nu mai e rege si peste Basarabia ? Saracul de tine, asa iti inveti elevii, repetitiae mater studiorum, da’ mai tine cont si de realitatea zilei.

  • A baut vin de Cotnari, ca doar are afaceri cinstite si cu Deleanu. Alta valoare a Moldovei.

  • la Suceava unde va cumparati permise de conducere de la aprozar?.Asta-i motiv de mandrie?

  • 🥸 Un profesor de istorie

    @Pentru elevul repetent la istorie

    Eu vorbesc de MOLDOVA ! Cu capitala la Chișinău !

    Recapitulare:
    1) Prima capitală a Moldovei
    Civitas Moldaviae* aka Baia, an 1209
    ( există o inscripție in lb latină care atestă statutul de capitală a aceastui oraș, religie catolică,limba vorbită: lb latină )
    *deci cade vrăjeala ca Dragoș și căteaua lui pe nume Molda ce au dat numele acestui stat. Statul Moldova a fost înființat de germani ( saxoni) și localnici ( moldoveni) cu mult inainte de venirea lui Dragoș,care nu era un voievod al Maramureșului( Maramureșul nu a fost niciodată in țară/ voievodat,…a fost doar o provincie a Ungariei) ci doar o căpetenie de oști ce era in slujba regelui Ungariei.
    2) Siret
    3) Suceava
    4) Iași
    5) Chișinău

  • aia da masina are gusturi kokalaru

  • Au început sa cânte aici pe comentarii greierii din călcâiele tuturor parveniți lor și pripasiti lor prin Iași din regiunea Moldovei, ei se cred ieșeni, dar ii da de gol mirosul de vaca, oaie bălegar, ce candeste în jurul lor și muzica din călcâie care o au de la mama natura, greierii sărmanii,,,,,,dar e bine ca avem sclavi pe plantație și asta le e statutul dacă vor sa se creadă ieșeni,,,,,,, este o vorba: decât sclav la oraș, mai bine în satul tău căruțaș fruntas

  • John psihologul

    Caracterizarea noilor și vechilor aciuiati în Iași din regiunea moldovei: bărbații din jud VS, BT, șanț bețivi și mizerabili urat mirositor, bărbații din BC, NT, șanț muncitori, ascultători, supuși, dar foarte lenți în mișcări, bărbații din SV șanț bețivi și foarte greoi în gândire spre alienat mintal dar fudui. Femeile din BT, VS șanț mizerabile iar din 5 femei 4,5 șanț curve, cei drept ieftine fără pretenții gen un covrig, o cafea, cel mult un bon de masa, femeile din NT, BC șanț credincioase, curate, gospodine spre foarte bine, dar din 5 femei 3 șanț curve dar cu ceva pretenții, o masa la restaurant, o bere, un pachet de guma s au țigări iar femeile din SV șanț foarte bune gospodine, gătesc foarte bine, harnice, dar foarte încete la minte spre deloc minte, moderat ca betive, iar din 5 femei 3,5 șanț curve ca pretențiile la oraș și viata e scumpa, nu cer mult, mâncare, plimbate cu mașina prin oraș, ca șanț satule de căruță, plimbate prin Palace Mall, eventual un mic cadou, un parfum bulgăresc de lavanda s au iasomie

  • Mihnea cel Rău😠

    @John psihologul🤭🤣🤣
    …da femeile din satul tău din apuseni, cum sunt?

    Răpănosule de John zis si Ion cel Prost al Glanetașului…esti un urmaș de iobag,nimic mai mult ! Slugă ce ești!

  • Jurnaliștii lui peste

    Rabla aia nu costa nici 30k.

  • Ala, care se da prof de istorie, bai, omul vorbea despre capitala Moldovei in care traiesc, nu te mai fa de cacao cu lectiile astea, tati, las-o asa ca nu te intreaba nimeni unde isi bea Moise berea.
    1-0 pentru elevul ala.

  • @Pt elevul prost si repetent

    Băi, bolovane…capitala Moldovei e la Chișinău. Atât! Iașul nu mai e capitală de sute de ani, nici măcar culturală, din cauza unor bivoli ca tine…ghâ-gh-ghâ ! 🤤

    Hai hușcheala de prost si tărănetè coclit cu brândza la gură!

    Locuitorii unei ex-capitale adevarate îi atrag pe locuitorii celorlalte județe nu îi jignesc & fugăresc așa cum fac niște cocliți ca voi.

  • Chișinev e capitala desemnată de rusnaci pentru teritoriul românesc furat de către Rusia.
    Capitala unei Republici Sovietice n-are treabă cu provincia românească.

  • 🥸 Un profesor de istorie

    😋@@@@anonim
    octombrie 10, 2023 la 7:04 pm….ai dreptate 100% ! Mergi și te culcă, ai nota 2. 🤤

    Țara Moldovei a fost împărțită in 3 părți:

    MOLDOVA IMPERIALĂ (ȚARISTĂ)
    Chișinău e capitala desemnată de Imperiul Țarist la 1812 – prezent

    MOLDOVA AUSTRIACĂ ( BUCOVINA)
    Cernăuți e capitala desemnată de Imperiul Habsburgic (austro -germani ) la 1775 – 1918

    MOLDOVA TURCO OTOMANĂ/ FANARIOTĂ
    Iași e capitala desemnată de Imperiul Otoman ( turci) la 1564 – 1859

    Singura care e continuitoarea vechiului stat moldovenesc e Republica Moldova, cu capitala la Chișinău. Atât!

  • @țopârlan basarabean

    Țara Moldovei e rahat sovietic, ești spălat pe creier cu șampon stalin.

  • Moldova a fost inființată de saxoni( germani) nu de sovietici. Moldova avea capitală atestată incă din anul 1209: capitala Civitas Moldaviae !

    @țopârlan basa..
    octombrie 10, 2023 la 9:04 pm

    Ori ești prost, ori esti prostalan ca tac-tu sau nașparlie ca mă-ta. Bolovane !

    Cheliosule, tu nu folosești șampon, ți-a căzut părul din cap șâ țî-o fujit tătâ mintea ! Pokemon retard si repetent.

    Recapitulare:
    1) Prima capitală a Moldovei
    Civitas Moldaviae* aka Baia, an 1209
    ( există o inscripție in lb latină care atestă statutul de capitală a aceastui oraș, religie catolică,limba vorbită: lb latină )

    *deci cade vrăjeala că Dragoș și cățeaua lui pe nume Molda au dat numele acestui stat. Statul Moldova a fost înființat de germani ( saxoni) și localnici ( moldoveni) cu mult inainte de venirea lui Dragoș,care nu era un voievod al Maramureșului( Maramureșul nu a fost niciodată o țară/ voievodat,…a fost doar o provincie săracă a Ungariei). DRAGOȘ a fost doar o căpetenie de oști ce era in slujba regelui Ungariei.

    Unde vezi tu sovietici? TARA MOLDOVEI A FOST INFIINȚATĂ DE GERMANI( SAXONI) …

  • @țopârlan basarabean

    Rusnac impotent, nu interesează pe nimeni istoria sovietică a Republicii Moldova, te-au spălat staliniștii pe creier și râgâi dume de rus corcit!

  • @@Pt păduchele de la ora 11:00 pm...pune mâna pe carte ! Altfel rămâi o râmă 🪱

    Băi,dar ești prost grămadă. 🤤
    Care Moldova sovietică? La 1200 erau sovietici? Sau Stalin ??? Ai făcut istoria cu femeia de servici?

    Ha,ha,ja…se vede că nu ai terminat nici 4 clase de scoală! Se observă cu ochiul liber că ești un fiu de râmă de la tomberon, păduchiosule🤤

    Repetă după mine: Moldova a fost inființată de saxoni( germani ), la 1200 deja era atestată prima capitală la est de Carpați, primele biserici de piatră din Moldova au fost romano – catolice,etc. La inceput, moldovenii scriau cu caractere latine, cărțile erau in limba latină, etc. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`