Prima pagină » Cancan » Dragoș Bucur și-a cumpărat „coteț inteligent”, de pe Temu. Cum arată și cum funcționează căsuța SF pentru găini

Dragoș Bucur și-a cumpărat „coteț inteligent”, de pe Temu. Cum arată și cum funcționează căsuța SF pentru găini

22 aug. 2024, 14:21,
în Cancan

Îndrăgitul actor Dragoș Bucur și-a cumpărat „coteț inteligent”, de pe Temu, pentru a scăpa de griji atunci când este plecat de acasă. Acesta este dotat cu un panou solar și poate fi programat să se deschidă/închidă la anumite ore. Vedeta Pro TV și soția sa Dana Nălbaru sunt foarte fericiți în casa lor, de la țară, unde se ocupă cu drag de treburile gospodărești.

Nu mai e un secret pentru nimeni că Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au dat viața în Capitală pe tihna de la țară. Și-au construit deja un mic colț de rai, cu multă trudă, pentru că viața la țară nu e pentru oricine. Cum aceștia au și găini, recent Dragoș și Dana au cumpărat un coteț „high tech”, care este de mare ajutor când sunt plecați de acasă.

Dragoș Bucur și-a cumpărat „coteț inteligent”, de pe Temu

Dragoș Bucur s-a lăudat cu noua sa achiziție care îi este de mare ajutor la casa de la țară. Omul de televiziune a arătat pe Internet cotețul inteligent cumpărat, ba l-a și testat, pentru că acesta poate fi programat să se închidă și să se deschidă la anumite ore, grație panoului solar cu care vine la pachet. Chinezesc, luat de pe Temu, acesta funcționează și le va ușura viața.

Dragoș Bucur a mărturisit că, uneori, el și soția lui nu se pot trezi atât de devreme (ora 6 dimineața) pentru a lăsa găinile afară, în curte. În plus, găinile reprezintă o problemă atunci când pleacă de acasă și nu se pot ocupa de ele.

Așadar, au decis să achiziționeze un coteț modern, cu „dotări” de ultimă oră. Concret, este vorba despre o ușă care poate fi programată să se închidă și să se deschidă la ora dorită.

„Se întâmplă sa lipsim câte o zi de acasă și atunci apare ‘problema găinilor’ – trebuie deschisă ușa la ele dimineața devreme și închisă seara. Am găsit o soluție chinezească, sper să ne ajute ocazional, atunci când nu avem chef să ne trezim la 6 dimineața sau nu ajungem seara la timp acasă”, a spus Dragoș Bucur pe Instagram, unde a atașat și mai multe filmulețe din momentul montării cotețului.

Cotețul se montează foarte ușor, iar prețul nu este deloc mare, dacă pui în balanță grijile de care te scapă: 350 de lei pentru ușa de coteț și panoul solar. În plus, funcționează de minune, după cum se poate vedea în clipul de mai jos.

Actorul se ocupă cu livada, Dana Nălbaru – cu casa și curtea

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt foarte fericiți în casa lor, de la țară. Cei doi se ocupă cu drag de treburile gospodărești, care nu sunt deloc puține: grădinărit, pusul murăturilor, îngrijirea animalelor, a casei și curții și câte și mai câte.

Au luat decizia de a se muta la sat, în Moșteni-Greci, sat din comuna Boțești, din județul Argeș, în urmă cu aproape un an și vor să încurajeze și pe alții să facă o astfel de schimbare. Au o casă modernă, dar trăiesc după legile locului.

În plus, când au cumpărat livada, au luat și casa veche care se afla imediat lângă. Aceasta stă să cadă, dar pe Dana nu o lasă inima să o dărâme. În plus, în interior au găsit și câteva mici comori:

„Casa veche, cea care era aici când am cumpărat livada, a fost a unor oameni gospodari. Cel puțin așa cred. În jurul casei e plin de lăcrămioare, narcise și bujori, în fiecare primăvară ies parcă mai multe flori.

Acum casa stă să cadă, de foarte mulți ani a rămas singură și am intrat timid în ea. Am găsit multe tablouri cusute cu mâna și o oglindă mare, frumoasă. Nu știu ce fac cu ele, le-am curățat de praf deocamdată. Vom reface casa și vom primi oaspeți în ea imediat ce va fi gata. 🤗”, a scris Dana Nălbaru pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`